HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Van'da patlama anı videosu! Van'da patlama anı böyle görüntülendi

Van'da patlama anı videosu ortaya çıktı. Van'da patlama anı görüntüleri bir düğün kamerasına yandı. Videoda patlamanın ne denli şiddetli olduğunu gözler önüne seriyor.

Van'da patlama anı videosu! Van'da patlama anı böyle görüntülendi

Van'da patlama anı görüntüleri ortaya çıktı. Van'ın İpekyolu ilçesinde meydana gelen patlama anı görüntüleri bir düğünün kamera çekimine yansıdı. Düğün salonunda çekilen görüntüler sırasında yaşanan Van'da patlama anının şiddeti bu videoda açık bir şekilde görülüyor.

VAN'DAKİ PATLAMADA 3 KİŞİ ŞEHİT OLDU

Van'ın İpekyolu ilçesindeki İskele Caddesi üzerinde bulunan 2 Nisan Polis Merkezi ve Polis Evi'ne yönelik gerçekleştirildi. Dün gerçekleşen patlamada 1'i polis olmak üzere 3 kişi şehit olurken, yine yaşanan patlamada 20'si polis olmak üzere 73 kişi de yaralandı.

Van'da patlama anı görüntüleri bir düğün salonunun kamerasına yansıdı. Olacaklardan habersiz düğün kutlamalarını gerçekleştiren insanlar büyük bir gürültüyle gerçekleşen patlama ile şoka uğradılar. Patlamanın ardından herkes kaçışmaya başlarken, Van'da patlama anının ne kadar şiddetli olduğu da görülüyor.

Olayın ardından saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen 1 PKK'lı yakalandı. Bombalı aracın yaklaşık 1 ton patlayıcı yüklü olduğu ifade edilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İşte patlama anı videosu:


En Çok Aranan Haberler