HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yola çıkmadan önce iyi düşünün

FSM, Boğaziçi Köprüsü, Mahmutbey ve Çamlıca gişelerindeki elektronik geçiş sistemlerini yeniden düzenlemek için 16 Aralık’ta başlayan çalışma her iki köprüde de trafiği tam anlamıyla kilitliyor.

Yola çıkmadan önce iyi düşünün

Özellikle son günlerde trafik yoğunluğu iyiden iyiye artarken akşam saatlerinde Mahmutbey gişelerden FSM köprüsüne ulaşmak 2.5 saati bulmaya başladı. Benzer şekilde Boğaziçi Köprüsü trafiği de Haliç Köprüsü’nden itibaren etkili oluyor ve araçlar adım adım ilerleyebiliyor.

Trafikte saatlerini bekleyerek geçiren sürücüler ise bu duruma isyan ediyor. Ancak sürücüler bir hafta daha bu çıldırtan trafiğe katlanmak zorunda. Çünkü gişelerde yapılacak çalışma 31 Ocak saat 06.00'ya kadar devam edecek.

Yoğun trafik sadece akşam saatlerinde değil gündüz saatlerinde de etkisini hissettiriyor. Saat 15.40 itibariyle İBB'nin yoğunluk haritasına bakıldığında Gaziosmanpaşa sapağında başlayan yoğunluğun FSM köprüsüne çok yakın bir noktaya kadar devam ettiği görülüyor.

GİŞELERDE NE YAPILIYOR

Gişelerde devam eden düzenleme çalışmaları, OGS ve HGS etiketli araçların gişe alanlarında şerit seçimine gerek kalmaksızın aynı yolu kullanmalarına imkan sağlayacak. Yani gişeler artık HGS ve OGS diye ayrılmayacak, isteyen istediği gişeyi kullanabilecek.

Böylece trafiğin daha hızlı akmasının sağlanması hedefleniyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler