HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Afrin'de son dakika gelişmesi! TSK açıkladı: 8 asker şehit, 13 yaralı

Afrin'den gelen son dakika haberine göre, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada şehit ve yaralıların olduğu bildirildi. TSK'dan yapılan açıklamada, Afrin Harekatı'nda 8 askerin şehit olduğu, 13 askerin yaralandığı duyuruldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek üzere sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bölgeye sevk edilen birlik, Raco bölgesinde teröristler ile çatışmaya girdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK) Afrin'den acı haber gelediğini açıkladı. TSK tarafından yapılan açıklamada şehit sayısının 8'e yükseldiği belirtildi. Yaralı asker sayısının ise 13 olduğu kaydedildi.

Genelkurmay Başkanlığı, 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında 3 güvenlik görevlisinin daha şehit olduğunu açıkladı. Böylece şehit sayısı 8'e, yaralı sayısı ise 13'e ulaştı.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

ERDOĞAN ÇATIŞMAYA İLİŞKİN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'de yaşanan çatışmaya ilişkin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve İçişleri Bakanı Soylu'yu telefonla arayarak bilgi aldı.

ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ VE MEMLEKETLERİ

Şehit Uğur Palancı-İzmir

Şehit Arif Demirel-Kastamonu

Şehit Burhan Açıkkol-Isparta

Şehit Abdullah Taha Koç-Konya

Şehit Recep Çetin-Eskişehir

Şehit Rıdvan Çevik-Van

Şehit Mehmet Dinek-Aydın


En Çok Aranan Haberler