Winston Flores Haberleri

Skandal görüntüler! Sınıf arkadaşlarının gözü önünde öğretmenine tokat attı... Sınıftan kahkaha sesleri yükseldi... Sosyal medyada gündem oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina eyaletinin Winston-Salem bölgesindeki bir lisede kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan bir öğrenci öğretmenine tokat attığı ve bununla ilgili şaka yaptığı rahatsız edici video internette viral hale geldi. O anlarda sınıf arkadaşları gülerken öğretmenin yüzüne iki kez vuran genç hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 2024-04-18 10:37:55

Skandal olay! Altı yaşındaki kızını spor ayakkabı karşılığında sattı... Yetmedi bir de cinsel ilişki anlarını kaydetti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Washington eyaletinde yaşanan bir olay akıllara durgunluk verecek cinsten. Kylie Ruby Flores isimli bir kadın arkadaşlık sitesinde tanıştığı bir adama nakit para ve bir spor ayakkabı karşılığında 6 yaşındaki kızını sattı. Anne ismi açıklanmayan 6 yaşındaki kızı ve adamın cinsel ilişki görüntülerini de kaydetme görevini üstelendi.

Trend 2022-09-26 11:19:08

Resmen katliam! ''Şeytanlar ele geçirdi'' dedi ve...

Los Angeles bölgesinden 38 yaşında bir anne olan Angela Dawn Flores'in, üç çocuğunu şeytanların ele geçirdiğine inandığı için öldürdüğü iddia edildi. Çocuklarının cinayetinde 16 yaşındaki oğlunun kendisine yardım ettiğini söyleyen Flores, şimdi hapishanede duruşmasını bekliyor. İsmi açıklanmayan oğlu ise suçlamaları reddetmesine rağmen annesi gibi duruşması için beklemede.

Trend 2022-05-12 10:19:18

Sigara fiyatlarına yeni gelen zamlar merak konusu oldu! En ucuz sigara fiyatı dudak uçuklattı

Sigara fiyatlarındaki son durum merakla takip ediliyor. 2022 Ocak ve Mart aylarında toplamda 6 TL'lik bir artış yaşanmasının ardından, bugün itibarıyla sigara fiyatlarında son durum araştırılmaya başladı. Özellikle Marlboro, Lark, L&M, Kent, Parliament, Muratti, Winston, Tekel sigara fiyatlarının ne kadar olduğu sorgulanıyor. İşte güncel sigara fiyatları!

Haber 2022-05-06 14:09:02

Dünyaca ünlü bilim insanı Hobbitler’in yerini söyledi! Gizemli kazıda kemikleri bulunmuştu

Hobbit lakaplı insansı tür Homo floresiensis’in varlığı bilim insanlarının tartıştığı konulardan biri olmaya devam ediyor. Fiziksel özelliklerinin kısa boylu, büyük ayaklı ve kıvırcık saçlı olduğu belirtilen Hobbitler için yeni bir iddia ortaya atıldı. Endonezya'nın Flores adasındaki esrarengiz kazıda Hobbit benzeri canlıların kemiklerinin bulunmasının ardından ünlü antropolog Gregory Forth, bu türün insanlardan gizli bir şekilde Endonezya’da yaşadığını iddia etti.

Trend 27-04-22 17:32

Estetik operasyonu sosyal medyadan paylaştı! Gördüklerine inanamadı: Böyle morarmamalısın

TikTok'ta 'sheylaflorespty' adıyla tanınan güzellik fenomeni Sheyla Flores Perez, sosyal medyadan dudak dolgusu sürecini paylaştı. Dudaklarına dolgu enjekte ettirdikten sonra dudaklarının şiştiğini ve morardığını söyleyen fenomen kullanıcılardan tepki çekti.

Trend 18-04-22 17:02

Bu aile şaşkına çeviriyor! 27 farklı kadından 150 çocuğu bulunan adam sosyal medyanın gündemine yerleşti

Kanada’da yaşayan Winston Blackmore isimli bir adam kalabalık ailesiyle herkesi şaşkına çeviriyor. 27 ayrı kadından 150 çocuğu bulunan adam çocuklarının çoğunlukla birbiriyle görüşmediğini ve aynı yılda doğan çocuklarının isimlerinin baş harflerinin aynı olduğunu söyledi. Dünyanın en kalabalık ailelerinden birine sahip olan adamın önceki yıllarda “tek eşlilik” yasasına uymadığı için hapis cezasına çaptırıldığı da öğrenildi.

Trend 01-03-22 14:01

Savunmaya Premier Lig'den takviye

Göztepe Yönetimi son olarak İngiltere'de West Ham forması giyen Yeni Zelandalı stoper Winston Reid için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Spor 09-10-21 13:48

Marvel’e geri dönüyor! Black Panther 2 filmi kadrosundaki dev isimlerle göz dolduruyor

Black Panther 2 filmi, başrol oyuncusu Chadwick Boseman'ın dışında bütün Black Panther oyuncularını kadrosuna dahil ederek iddialı bir yapıma imza attı. Son gelen haberlere göre, Winston Duke, M'Baku karakterini canlandırmak üzere Black Panther 2'de yer alacak.

Trend 20-07-21 17:17

Böylesini daha önce görmediniz! Frizbi takıntısı olan köpek hepsini bir anda toplamaya uğraşıyor

Köpeklerin plastik oyuncaklara olan bağımlılığı bilinen bir gerçektir. Ancak Winston isimli köpek durumu daha ciddi boyutlara taşıdı. Frizbilere olan hayranlığını her fırsatta sergileyen Winston, sosyal medyada popüler oldu.

Trend 06-07-21 11:49

Yaşayan en yaşlı erkek açıklandı! Uzun yaşamın sırrı: Merhamet

Guinness, 30 Haziran Çarşamba günü, Porto Riko'da yaşayan Emilio Flores Marquez'in 112 yaş ve 326 günle dünyanın yaşayan en yaşlı erkeği olduğunu duyurdu. 1908'de Porto Riko'nun başkenti San Juan'ın doğusundaki Carolina'da doğan Marquez, Guinness tarafından tanınırken en yaşlı erkek olduğuna dair sertifika aldı.

Haber 01-07-21 07:34

Havacılık tarihinin en büyük faciası! Uçakların camlarının oval olmasının altında yatan felaket

1950 yılında havacılık tarihinde adeta bir felaket yaşandı. Günümüzde uçak camlarının oval olmasının nedeni bu facia olarak gösterildi. O dönemde başbakan olan Winston Churchill duruma müdahale etmek zorunda kaldı ve havacılık tarihi bütünüyle değişti.

Trend 30-06-21 09:18

Endonezya’daki sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 41’e yükseldi

Endonezya Ulusal Afet Yönetim Ajansı (BNPB) Sözcüsü Raditya Jati yaptığı açıklamada, Endonezya’nın Flores Adası’nda şiddetli yağışların yol açtığı sel ve heyelanlar sonucu 41 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Haber 04-04-21 20:40

Endonezya’daki sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 41’e yükseldi

Endonezya Ulusal Afet Yönetim Ajansı (BNPB) Sözcüsü Raditya Jati yaptığı açıklamada, Endonezya’nın Flores Adası’nda şiddetli yağışların yol açtığı sel ve heyelanlar sonucu 41 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.Endonezya’nın Flores Adası’nda etkili olan şiddetli yağışların neden olduğu sel ve heyelanlarda can kaybı yükseldi.

Haber 04-04-21 20:31

Endonezya’da sel ve heyelan felaketi: 23 ölü, 9 yaralı

Endonezya’nın Flores adasında şiddetli yağışların yol açtığı sel ve heyelanlar sonucu 23 kişinin öldüğü, 9 kişinin yaralandığı belirtildi.Endonezya’nın Flores adasında etkili olan şiddetli yağışlar, sel ve heyelanlara neden oldu.

Haber 04-04-21 12:25

Yıldız Tilbe'nin gençlik fotoğrafları olay oldu! Alba Flores ve Nesrin Cavadzade'ye benzetildi

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak gençlik fotoğraflarını paylaşan Yıldız Tilbe'nin yıllar önceki halleri La Casa De Papel'in yıldız ismi Alba Flores ile Yasak Elma'nın yıldızı Nesrin Cavadzade'ye benzetildi.

Magazin 15-03-21 01:29

Angelina Jolie'nin sahip olduğu Churchill tablosu rekor fiyata satıldı

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie'nin sahibi olduğu İngiltere Eski Başbakanı Winston Churchill'in savaş sırasında yaptığı tek manzara resmi olan "Kütübiyye Camii Minaresi" 8,3 milyon sterline satıldı.

Haber 02-03-21 18:27

Jolie'ye ait Churchill tablosu Londra'da açık artırmada 7 milyon sterline satıldı

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu Angelina Jolie'ye ait olan, eski İngiltere Başbakanı Winston Churchill'in bir tablosu Londra'daki bir müzayedede 7 milyon sterline (yaklaşık 71,5 milyon lira) satıldı. Tabloyu satın alan kişi ya da kurum açıklanmadı.

Haber 02-03-21 17:07

İnönü-Churchill Yenice Barış Görüşmesinin 78’inci yıl dönümü kutlandı

İkinci Dünya Savaşı sırasında Türkiye Cumhuriyetini temsilen dönemin Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ile İngiltere Başbakanı Winston Churchill arasında 30-31 Ocak 1943’te Yenice Tren İstasyonunda bir vagonda gerçekleşen "Adana Görüşmeleri"nin 78’inci yılı, düzenlenen törenle kutlandı.Yenice Barış Görüşmesinin yıl dönümü dolayısıyla Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Yenice Mahallesinde tören düzenlendi.

Yurthaber 29-01-21 16:43

Melania-Stephanie kavgasında seviye yerlerde!

Stephanie Winston Wolkoff, yalnızca First Lady Melania Trump'ın yakın bir arkadaşı değil, aynı zamanda danışmanıydı da. Şimdiyse onun bilip de başka kimsenin bilmediği sırlar önce Melania Trump'ın sonra da tüm Trump ailesinin başını ağrıtıyor.

Haber 07-10-20 10:17

Forrest Gump” romanının yazarı Winston Groom 77 yaşında hayatını kaybetti

"Forrest Gump” romanının yazarı Winston Groom 77 yaşında hayatını kaybetti

Yurthaber 18-09-20 10:58

Orijinal bir hapishane dizisi: Vis a Vis konusu ve oyuncuları

İspanyol yapımı Vis a Vis dizisi, bir süre önce Netflix platformunda da yer almaya başladı. Yapımda La Casa De Papel dizisindeki Nairobi karakteriyle adını tüm dünyaya duyuran Alba Flores de yer alıyor. Vis a Vis konusu, ince ince işlenmiş olay örgüsü ve başarılı oyuncu kadrosuyla pek çok hapishane dizisinden ayrılıyor. İsterseniz Vis a Vis konusu ve oyuncularını daha yakından inceleyelim.

Trend 15-09-20 09:23

İngiltere’de eski Başbakan Churchill’e ait heykel 4 ay sonra yeniden saldırıya uğradı

İngiltere’de eski Başbakan Winston Churchill’in heykeli 4 ay sonra ikinci kez saldırıya uğradı.İngiltere’de Extinction Rebellion adlı çevreci grubun protestoları sırasında eski Başbakan Winston Churchill’in heykeline saldırı yapıldı.

Haber 10-09-20 23:23

Churchill konusunda dile getirilen tartışmalı konular neler?

İngiltere'deki ırkçılık karşıtı protestolardan birinde, eski başbakan Winston Churchill heykeline "o bir ırkçıydı" ifadesi yazıldı ve sonraki protestolarda zarar görmemesi için tahta panolarla kaplandı. Churchill'in tartışmalı bir tarihsel kişilik olmasına yol açan olayları derledik.

Haber 13-06-20 14:44

''Churchill'in Heykeline Saldırı Tehdidi Utanç Verici''

Geçmişin liderlerine yönelik protesto gösterilerinin giderek büyümesi üzerine konuya ilişkin en sert açıklamasını yapan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Winston Churchill'in bir heykelinin eylemcilerin saldırısına maruz kalma riskinin ''saçma ve utanç verici'' olduğunu söyledi

Haber 13-06-20 01:38

Johnson: Churchill'in heykelini tehdit etmek ayıptır

İngiltere Başbakanı Johnson, Winston Churchill'in heykeline saldırı ihtimalini "absürt ve ayıp" olarak niteledi.

Haber 12-06-20 22:38

Boris Johsnon: Protestolarda Churchill heykelinin hedef alınması saçma ve utanç verici

Başbakan Johnson, Londra'da ırkçılık karşıtı gösteriler öncesinde, eski başbakan Winston Churchill'in heykelinin saldırıya uğrama ihtimaline karşı tahtalarla kaplanmasını "saçma ve utanç verici" olarak değerlendirdi. Johnson, tartışmalı kişilerin heykellerinin kaldırılması konusunda ise "tarihimiz konusunda yalan söylemek olur" dedi.

Haber 12-06-20 21:14

Dresden bombardımanının 75. yılı: Müttefiklerin 2. Dünya Savaşı'ndaki en tartışmalı saldırısı

13 Şubat 1945'te Müttefik bombardımanın yol açtığı yangın fırtınası, Dresden'in tarihi merkezini tamamen yok etti, on binlerce sivil öldü. Bazıları Dresden'in askeri açıdan gerçekten önemli bir yer olup olmadığını sorguluyordu. Bunlar arasında, dönemin İngiltere Başbakanı Winston Churchill bile vardı.

Haber 13-02-20 14:18

Watford'da Sanchez Flores ile yollar ayrıldı

Watford'da İspanyol teknik direktör Quique Sanchez Flores'in görevine son verildi.

Spor 01-12-19 16:56

İngiltere saraydan çalınan altın klozet hırsızlarını arıyor

İngiltere polisi, eski Başbakan Winston Churchill’in doğduğu saraydan değeri 4.8 milyon sterlin olan altın klozeti çalan hırsızları arıyor.

Haber 03-10-19 12:57

İngilizler şokta! Saraydan milyon değerinde altın klozet çalındı

İngiltere'de eski Başbakan Winston Churchill'in doğduğu saraydan değeri 1 milyon sterlini geçen altın klozetin çalındığı belirtildi.

Trend 15-09-19 04:23

Boris Johnson 21 muhalif milletvekilini partisinin meclis grubundan ihraç etti

İngiltere Başbakanı Boris Johnson dün yapılan kritik oylamada muhalefetle hareket eden 21 milletvekilini ihraç etti - Muhafazakar Parti'nin parlamento grubundan ihraç edilenler arasında iki eski maliye bakanı ile Winston Churchill’in torunu da yer aldı

Haber 04-09-19 08:20

İngiliz istihbaratının çok gizli cihazları Londra'da sergileniyor

İngiltere’nin dijital istihbarat servisi GCHQ’nun arşivinden seçilen "çok gizli" cihazlar ile belgeler Londra Bilim Müzesi’nde sergilenmeye başlıyor - Sergi de Winston Churchill’den Margaret Thatcher’a kadar İngiltere başbakanlarının kullandığı şifreli telefonlar ile Kraliçe 2. Elizabeth’in şifreleme anahtarı da yer alıyor

Haber 09-07-19 15:56

Trump'a teklif edilmişti, İngiltere'ye gidiyor!

Bir dönem ABD Başkanı Donald Trump’a teklif edilmesiyle de gündeme gelen ‘Altın Klozet’ İngiltere’de Blenheim Sarayı’na yerleştirilecek. Winston Churchill’in doğduğu odanın yanına konulacak klozet ziyaretçiler tarafından kullanılabilecek.

Trend 06-05-19 13:41

İzzet Keribar İstanbul'un gözünü anlattı

Fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar: - "Ara Güler'in mesleğinde en akıllıca yaptığı şey, Salvador Dali, Winston Churchill, Picasso, Alfred Hitchcock ve Indira Gandhi gibi dünyaca ünlü ve önemli kişilerin portrelerini çekmek. Onlardan randevu almak, yanına yaklaşmak, fotoğraf çekmek hiç kolay değil. Bunu inatla sürdürdü. Her fotoğrafçının yapması gereken çok akıllıca bir şey. İnatçı bir adamdı ve bu kişiliğinin bir parçasıydı" - "O bir Magnum fotoğrafçısı. Magnum fotoğrafçısı olmak herkesin harcı değil. Dünyaca ünlü fotoğraf makinesi markası Leica, Ara Güler imzalı 50 adet fotoğraf makinesi hazırladı. Bu herkese nasip olan bir şey değil" - "Biz, bir dönemin fotoğrafçısıydık, ben bunun farkındayım. Ara Güler de bir dönemin fotoğrafçısı. Çünkü sanat anlayışı hep değişiyor"

Haber 06-05-19 11:03

Londra'da Ara Güler sergisi

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen Ara Güler sergisi İngiltere’nin başkenti Londra'da açıldı - Ana eksenini Ara Güler'in İstanbul fotoğraflarının oluşturduğu sergide, İngiltere tarihine ve sanatına damga vurmuş Winston Churchill, Alfred Hitchcock ve Bertrand Russell gibi isimlerin portrelerine de yer verildi

Haber 23-04-19 22:41

Overwatch’un yeni PvE görevi Storm Rising başladı

Tracer, Genji, Winston ve Mercy’nin Omnic Talon’un elebaşlarından Maximilien’i köşeye sıkıştırmak için Küba’da giriştikleri amansız mücadele başlıyor! Overwatch’ın PvE modu Overwatch Archives’ın yepyeni görevi Storm Rising an itibariyle yayında.

Trend 17-04-19 19:21

Gerçeğin Peşinde – Overwatch Archives geri dönüyor

Storm Rising’de Tracer, Genji, Winston ya da Mercy’nin silahlarını kuşanıyor ve kahramanlarımızla birlikte Omnic Talon boss’u Maximilien’in izini sürüyoruz.

Trend 10-04-19 14:46

Bengal kıtlığında Churchill'in politikaları etkili oldu

Amerikalı ve Hint araştırmacıların yürüttüğü çalışmada, eski İngiltere Başbakanı Winston Churchill'in politikalarının 1943'te alt kıtada yaşanan 3 milyon kişinin hayatını kaybettiği Bengal kıtlığına etkisi olduğu belirtildi

Haber 30-03-19 16:21

Erdoğan’dan Yeni Zelandalı Bakana Güvence

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de bulunan Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters’a Anzak Günü kapsamında Nisan ayının son haftası Türkiye’ye gelecek Yeni Zelandalılar için güvence verdi. Peters, “Yeni Zelanda'ya artık çok ikna olmuş biçimde dönüyoruz” dedi

Haber 22-03-19 18:59

Çavuşoğlu'ndan Yeni Zelanda'ya teşekkür

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: - "Başta Başbakan Jacinda Ardern ve İslam İşbirliği Teşkilatı Toplantısı'na katılan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters'a Christchurch saldırılarını başından itibaren terör olarak nitelemeleri ve Müslüman topluluğuna yönelik hassasiyetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz"

Haber 22-03-19 18:11

Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Peters gazetecilerin sorularını yanıtladı

Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Winston Peters, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haber 22-03-19 16:53

Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı'ndan Haluk Levent'e teşekkür

Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters, Çanakkale konserinin gelirini Yeni Zelanda'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlayan şarkıcı Haluk Levent'e teşekkür etti

Haber 22-03-19 15:48

Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Peters gazetecilerin sorularını yanıtladı

YENİ ZELANDA Dışişleri Bakanı Winston Peters, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haber 22-03-19 15:44

YENİ ZELANDA DIŞİŞLERİ BAKANI PETERS GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

  Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Winston Peters, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.  Peters Anzak anması ile Türkiye'ye gelecek vatandaşlar ile ilgili sorulan soruya da Anzak anması için Türkiye'ye gelen vatandaşların daha önce de olduğu gibi iyi karşılanacağını ve "yanlış anlaşılmaların" tamamen ortadan kalktığını söylediğini belirtti.

Haber 22-03-19 15:41

İslam İşbirliği Teşkilatı Acil İcra Komitesi Toplantısı

Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters: - "(Yeni Zelanda'daki terörist) Her bir öldürülün kişi için teker teker cinayetle suçlanacak, diğerleri için de cinayete teşebbüsle" - "Böylesine şiddetli bir olay olduğunda, bazı tepkiler biraz erken verilebiliyor, vakitsiz olabiliyor. Şu anda daha istikrarlı bir şekilde ilerlemek istiyoruz. On yıllardır devam ettiğimiz dengeli dostluğumuzu sürdürmek istiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün Yeni Zelandalı askerler için ne kadar bağışlayıcı olduğunu biliyoruz, Avusturalya askerlerine de aynı şekilde yaklaştı, Türkiye'yi bu şekilde düşünüp hatırlamak istiyoruz"

Haber 22-03-19 15:10

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-3

  1 - CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YENİ ZELANDA DIŞİŞLERİ BAKANINI KABUL ETTİ Haber: Enver ALAS - İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Winston Peters'i kabul etti.

Haber 22-03-19 12:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Zelanda Dışişleri Bakanını kabul etti

Enver ALAS - İSTANBUL DHA - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Winston Peters'i kabul etti.

Haber 22-03-19 11:59

DHA İSTANBUL - CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YENİ ZELANDA DIŞİŞLERİ BAKANINI KABUL ETTİ

Haber: Enver ALAS - İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Winston Peters’i kabul etti.

Haber 22-03-19 11:57