HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Magazin turu

Bir haftada 3 buçuk kilo verdi
Türk sinemasının genç yıldızı Nurgül Yeşilçay mucize biçimde zayıfladı. İngiliz detoks gurusu Jason Vale'in Marmaris'te düzenlediği zayıflama programına katılan Yeşilçay, sadece meyve ve sebze sularından oluşan bir kür uyguladı. Ünlü oyuncu bu kürün sonunda bir haftada 3 buçuk kilo verdi.

Ağlatan fotoğraf

İkiz bebeklerine 7 aylık hamile olan Gülben Ergen bir akrabasının hediye ettiği albümde yer alan bir fotoğrafı görünce gözyaşlarına boğuldu.

Albümde Gülben Ergen'in 18 yıl önce kaybettiği ağabeyi Rıfat Ergen ile 9 yıl önce vefat eden babası Mazhar Ergen'in de olduğu bir aile fotoğrafı vardı.

Kalabalık bir aile olmaya hazırlanan Gülben Ergen albümde ki fotografı görünce hüngür hüngür ağladı. Daha sonra "Canım ağabeyim, tatlı babacığım" diye fotoğrafı uzun uzun öptü.

"Komedi Dükkanı" hangi kanalda olacak?

TRT'den ayrılan Tolga Çevik yeni kanalıyla anlaştı

Tolga Çevik'in sürpriz konuklarıyla birlikte canlı olarak sunduğu ve özgün formatıyla dikkat çeken "Komedi Dükkanı" yeni yayın döneminde eski kanalına geri dönüyor

MNG Holding şirketler grubu içinde yer alan tv8 ve WOW Istanbul Hotels&Convention Center personeli Yeşilköy WOW Convention Center'da düzenlenen personel gecesinde konuşan TV8 Genel Müdürü Abiş Hopikoğlu yeni yayın döneminde Komedi Dükkanı'nın yuvasına döndüğünü açıkladı. (Medyaradar.com)

Erkekler arada bir aldatmalı, başka kadınla zevklenmeli'

Hülya Avşar'dan çok ilginç açıklamalar!

Hülya Avşar'ın ilginç açıklamaları sürüyor: "Sevgiyle başka şeyler oluyor ama seks olmuyor. Kadınlar bazen ihaneti görmezden gelmeli, kendileri de kafalarında başka erkeği hayal etmeli ama bunu icraata dökmemeli!"

Okan Bayülgen'in NTV'de yeni başlayan "Senin Hikayen" programının ilk konuğu Hülya Avşar oldu. Hayatıyla ilgili merak edilen bütün soruları cevaplayan Avşar yine şaşırtan açıklamalar da bulundu.

- Evliliğimde yaşadığım ihanet bir gecelik ilişki olsa görmezden gelebilirdim ama işin içine aşk girince olay değişiyor. Benim evliliğim zaten o şartlarda bitti. Başka şartlarda bitmezdi. Aşık mıydı bilmiyorum ama 4 yıllık bir ilişki olduğunu öğrendikten sonra bitirmeye karar verdim.

- Kaya ile evliliğimde ciddi ciddi aldatıldım. Ama tabii ki aldatılma sebebi ne? Güzel olmadığım için mi, kadın olmadığım için mi? Hayır. Belki karşılıklı sıkılmak. Kadınlar kocasını aldatmasa bile onun o noktaya geleceğini hissediyor. Onu o noktada ya tutuyor ya bırakıyor. İstediği gibi oynuyor. Sonunda adın aldatılmış olarak kalıyor. Bu beni rahatsız etmiyor. Aldatılmak belki beni kamçılayan bir şeydir.

- Mutlu evlilik için erkek arada bir aldatmalı, başka bir kadınla zevklenmeli. Böyle yapan erkekler evliliklerinde daha mutlu oluyorlar. Ben kadınlara da söylüyorum, bırakın arada bir yapsınlar. Yapsınlar ki -ama siz duymadan sizi rencide etmeden- çünkü erkek ve kadın bir süre sonra sıkılıyor.

- Kadınlar için de aynı şeyleri söylüyorum. Evliliklerde, arkadaşlarınla hangi erkeği beğendiğini konuş, o erkeği hayal et. Kafamda sadece kocam olmalı diye düşünme. Fakat bunu icraata dökme. Kadın bu heyecanı yaşamalı, kocasını da tedirgin edebilmeli.

- Sevgiyle seks olmuyor, sevgiyle başka şeyler olabiliyor ama seks yapmak olmuyor. Bunun cevabını hala bulamadım. Uzun evliliklerde karı-koca kendisini hala deli gibi seks yapabilecek noktada nasıl tutabilir? Bu çok zor bir şey.

- Evliysen de değilsen de aldatmak yanlış. Ama beyindeki özgürlüğe hiç bir şekilde engel olamazsın. Her kadın beyniyle kocasını aldatabiliyor.

Temizlikçisiyle davalık oldu

Sibel Can'ın evinde temizlikçi olarak çalışan Elif Köse, haksız yere işten çıkarıldığını ve sigorta primlerinin ödenmediğini ileri sürerek 2 ayrı dava açtı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Can'dan 2 bin 700 TL alacağı olduğunu savunan Elif Köse, sigortasının tespit edilmesini isterken, dava sonunda kazanımlarının tahsilinde sıkıntı yaşamaması için sanatçının oturduğu eve ihtiyati tedbir konulmasını talep etti.

Can'ın mali müşaviri Mıgırdiç Kaya ise iddiaları reddetti.

AYRILIK UZUN SÜRMEDİ!

Ünlü oryantal Tanyeli, uzun süredir Yunan Alex Syroplosla ile aşk yaşıyordu. Defalarca 'ihanet' yüzünden yollarını ayıran sevgililer, geçtiğimiz hafta da aşklarına nokta koymuştu.

Ayrılık nedeni; Alex'in internette başka kızlarla yazışmasıydı. Ancak sanal ihaneti çabuk unutan Tanyeli, Antalya'da yine Alex'le birlikteydi.

ÜSTTE BOĞAZLI KAZAK ALTTA MİNİ ŞORT

Ünlü şarkıcı Britney Spears, müzikteki eski başarılı günlerinde döndü. Ancak giyim kuşamında aynu başarıyı yakalayamıyor. Britney Spears, bu kez de objektiflere yazsıcağında giydiği boğazlı kazakla yakalandı. İlginç olnasa altına mini şort giymesi oldu.

BRİTNEY SPEARS'IN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

HALİL ERGÜN VELİAHT ADAYLARINI AÇIKLADI

'Yaprak Dökümü'ndeki Ali Rıza rolüyle beğeni toplayan Halil Ergün, veliahtlarını Mega Magazin'e açıkladı. Ergün, Murat Yıldırım ve Kıvanç Tatlıtuğ'u çok beğendiğini söyledi ve ekledi: "Gözlerimi kullanarak oyunculuğumu perçinliyorum. Bu konuda en çok Murat Yıldırım ve Kıvanç Tatlıtuğ'u beğeniyorum."

YAPRAK DÖKÜMÜNÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

SEVGİLİM OLMASAYDI YİNE DE FAHRİYE'Yİ SEÇERDİM

Özcan Deniz sevgilisi Fahriye Evcen'e övgüler yağdırdı. Yeni albümü "Sevdazede"nin tanıtımını sürdüren Özcan Deniz, sevgilisi Fahriye Evcen'le ilgili samimi itiraflarda bulundu. Sevgilisi ile aynı filmde rol alacak olan Deniz, heyecanını paylaştı. Ünlü şarkıcı filmde neden Evcen'le oynamak istediğini de şu sözlerle açıkladı: "Sevgilim olmasaydı yine onu tercih ederdim. Çünkü film biraz gizemli. Benim canlandırdığım yoğun karaktere en uygunu kişi Fahriye. Zaten çok fazla alternatifimiz yok. 20'li yaşlarda genç güzel ve yetenekli en fazla beş oyuncu sayarsınız. Sinema projesini yatırım olarak düşünürsek riske etmeyeceğim bir isim gerekiyordu. Fahriye de bu özelliklere en uygun kişi olduğu için filmde beraber oynayacağız."

‘Kenecan'lı konser!****

Usta yorumcu Emel Sayın, beline yapışan keneyi et beni sanarak sekiz gün vücudunda taşıdığını söyledi. Önceki akşam CNN TÜRK'te ekrana gelen "Nasıl Yani?" isimli programa konuk olan Sayın, İzmir'de sahneye çıkacağı gün, et beni sandığı için dokunmadığı bölgeyi yeğeni Nergis Mirzanoğlu'ya gösterdiğini belirtti ve "Nergis, ‘Bu kene. Bacakları oynuyor' deyince şaşırıp kaldım. Dinleyicileri bırakıp doktora gitmek istemedim. Keneye ‘Kenecan' ismi taktım. ‘Keneciğim beraber şarkı söyleyeceğiz, beni rahatsız etme' dedim" diye konuştu. Konser biter bitmez gittiği doktora "Öleceksem ne kadar sürem var?" diye sorduğunu söyleyen Sayın, "Allah'tan korkulacak bir durum olmadı" dedi.

**

Bu genç Zerrin Özer'in sevgilisi mi?**

Kemer 6. Altın Nar festivalinde onunla birlikte sahneye çıktı. Genç şarkıcı dedikoduya yolaçtı. Zerrin Özer de açıkladı. Kemer 6. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali turizmin hareketli bölgesi
Kemer'de hareketli geceler yaşatmaya devam ediyor... Kemer Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı gecede sahne alan ünlü şarkıcı Zerrin Özer hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi.

Kemer'de sahne alan Zerrin Özer, destek verdiği genç şarkıcı Seydi Murat ile birlikte sahne aldı. Yeni albünde yer alan "İstanbul" şarkısını ilk kes Kemer'de 10 bin kişi önünde seslendiren ünlü popçu Zerrin Özer, Seydi Murat'a övgüler yağdırdı.Ahmet Kaya'nın "Çeker Giderim şarkısını alkışlar arasında seslendiren Zerrin Özer, son dönemlerde birlikte sahne aldığı genç şarkıcı Seydi Murat ile çıkan aşk haberlerini de sahnede tekzip etti. Zerrin Özer, " Murat, genç- çıtır diye bizi yakıştırıyorlar. Ama aramızda aşk yok, bunu da belirtmek isterim" dedi...

'Metres olmam!'

Helin Avşar, dizide metres rolü oynamayı reddetti. Günaydın'ın haberine göre; Kenan Imirzalıoğlu ve Cansu Dere'nin başrolünü paylaşacağı 'Ezel' adlı dizide rol alması için Helin Avşar'a da teklif götürüldü. Avşar, Ay Yapım'a gitti ve yapımcı Kerem Çatay ile görüştü ancak kendisine önerilen metres rolünü kabul etmedi.

Helin Avşar fotoğrafları için tıklayın...

Hadisenin şifresi çözüldü

Bileğine Roma rakamlarıyla 27 Aralık 2008 tarihini yazdıran Hadise'nin sırrı çözüldü! Bu tarihin, Hadise ile besteci Sinan Akçıl aşkının başlangıç tarihi olduğu ortaya çıktı. Akçıl'ın bileğinde de aynı dövmeden var.

Hadise'nin fotoğrafları için tıklayın...

Che'nin torunu PETA için soyundu!

Arjantinli devrimci Ernesto Che Guevara'nın torunu Lydia Guevara, hayvan hakları için mücadele eden PETA'nın reklam kampanyası için yarı çıplak objektif karşısına geçti. Sloganı "Vejetaryen Devrime Katılın" sloganıyla yola çıkan kampanya için çekilen fotoğraflar ekim ayından itibaren sokaklardaki reklam panolarında yerini alacak. Dernek, akıllarında önce 24 yaşındaki Lydia Guevara'nın olmadığını ancak bir yerlerden onun vejetaryen olduğunu duyduklarını ve teklif götürdüklerini söyledi.

İşte PETA'nın çıplakları...

Hülya Avşar'a 1 yıl hapis!

Hülya Avşar, üçüncü kez yapılan yargılamada 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Komşusu Nazmi Karbuz'un 13 meyveli ağacını kestiği iddiasıyla 2002 yılından bu yana yargılanan, mahkemece verilen 2 beraat kararı Yargıtay'ca bozulan Hülya Avşar, üçüncü kez yapılan yargılamada 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Avşar'a verilen ceza, 5 ay hapis ve 90 TL adli para cezasına çevrilerek, "denetimli serbestlik" kapsamında 5 yıl süreyle ertelendi. Avşar, bu süre içerisinde herhangi bir suçtan ceza alırsa, hükmolunan karar uyarınca cezaevine girecek.

Hülya Avşar fotoğrafları için tıklayın...

‘Öpüştüm diye dişlerimi söktü'

Gönül Yazar'ın, işadamı Zeki Küçükberber ile ilişkisinde şiddete maruz kaldığı öne sürüldü. Ünlü şarkıcının başından geçenleri yakınlarına şöyle anlattığı öğrenildi: "Antalya'da onun çiftliğindeydik. Bana 'Eski filmlerinden birini koy da izleyelim' dedi. Ben de 'Bir Gecelik Gelin' filmimi koydum. Filmde eşikten atlayıp, kocam olan aktörle öpüşüyordum. Zeki bunu görünce çılgına döndü. Videodan kaseti çıkartmak istedim. Bana 'Videoya elini sürme, antikadır, bozarsın' dedi. Bunun üzerine ben de 'O zaman sen de lap top'umdan elini çek' diye bağırdım. Sinirle ayağa kalktı ve 'Ağzındaki takma dişlerin parasını ben ödedim, onları bana geri ver' diyerek o kocaman elini ağzımın içine sokup, takma dişlerimi ağzımdan çıkarttı. O günden sonra bir daha görüşmedik. Zaten aramızda öyle sanıldığı gibi sevgili durumu da yoktu." Zeki Küçükberber 8'inci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal'a hediye ettiği Jaguar marka otomobil ile gündeme gelmişti.

Cep harçlığı aylık 3 bin TL

"Paranın kıymetini bilmiyorum" diyen Teoman, kendini menajerinin emin ellerine bıraktı. Tüm birikimini menajeri idare ediyor, adına yatırım yapıyor. Teoman da ayda 3 bin TL harçlık alıyor! Teoman 'maaşlı şarkıcı' oldu; ayda 3 bin TL ile geçiniyor! Ona maaş veren 'patron' da menajeri Funda Sanlıman'dan başkası değil. Bu düzenlemenin sebebi ise Teoman'ın parayla arasının pek hoş olmaması. Her röportajında "Paraya önem vermiyorum, değerini bilmiyorum" diyen şarkıcı; servetini 1996'dan bu yana birlikte çalıştığı Sanlıman'a emanet etmiş. Sanlıman da, Teoman'ın parasını ustaca idare ediyor. Genellikle gayrimenkule yatırım yapan Funda Sanlıman, şarkıcıya son olarak Nişantaşı'nda daire ve Karaköy Fransız Geçidi'nde dükkan almış. Sanlıman, ünlü rock'çının rutin ödemelerini ve faturalarını da takip ediyor. Teoman da 3 bin TL'lik maaşını gece gezmeleri, kitap, CD ve kıyafet alışverişi gibi harcamalar için kullanıyor.

Penelope dansçılığa soyunuyor!

Oscar ödüllü İspanyol aktris Penelope Cruz, Nicole Kidman, Daniel Day Lewis gibi ünlü isimlerle rol aldığı müzikal film için burlesk dansçılığına soyunuyor. Day Lewis gibi ünlü isimlerle rol aldığı müzikal film için burlesk dansçılığına soyunuyor. İngiltere'de çekilen filmde, Cruz ve Daniel Day Lewis birbirine aşık bir çifti canlandırıyor. Cruz, Lewis'in metresini canlandırdığı 'Nine' filmindeki dans sahnelerinde çok zorlandığını söyledi. Filmin, Amerika'da 25 Kasım'da gösterime girmesi bekleniyor.

Penelope Cruz fotoğrafları için tıklayın...

Cevap vermek istemedi

Oyunculuk eğitimi için Bollywood'a gidip gelen eski manken hangi soruya cevap vermek istemedi? Cansu Dere, TRT 2'de ekrana gelen Tuluhan Tekelioğlu'nun sunduğu "Boğaziçi'nden" programına modacı Dilek Hanif ile birlikte konuk oldu. Canlı yayınlanan program sırasında bir izleyici mesajla Cansu Dere'ye 'Ne zaman evleneceksiniz?" sorusunu yöneltti. "Bu kadar merak etmiş yani! Beni bulunca ilk bulacağı soru!" diyen Cansu Dere, izleyicinin sorusunu şöyle yanıtladı: "Bir cevap veremem bu soruya." "Çocuk istiyor mu?" şeklinde bir soruyu da yanıtlayan Dere, "Çocuk istiyorum. Ama bu bir annelik içgüdüsü galiba. İnsana gelen bir şey. İkiniz de annesiniz. Öyle bir hissiyat içinde değilim. Geldiği zaman çocuğun çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Şu an bir proje var. İkisini bir arada yürütemem. Çocuk olunca biraz daha onun önemli olması gerektiğine inanıyorum. Çalışamam gibi geliyor. O yüzden şu an değil" diye konuştu.

(Televizyon Gazetesi)

Geri mi dönüyor?

Ekranların sevilen yüzü Mehmet Aslantuğ, hangi oyuncunun yerine düşünülüyor? Bir dönem TRT için çekilen ve Orhan Kemal'in aynı adlı romanından diziye uyarlanan "Hanımın Çiftliği" dizisinin yeniden çekileceği gündeme gelmişti. Başrollerinde İlknur Bozkurt, Fikret Hakan, Bulut Aras ve Meral Orhonsoy'un oynadıkları dizi, unutulmazlar arasına girmişti. Yönetmenliğini Faruk Teber'in yapacağı dizinin yeniden çekilmesi için hazırlıklar sürerken başrolünde Özgü Namal ve Halit Ergenç'in oynayacağı konuşulmuştu.

Özgü Namal fotoğrafları için tıklayın...

Ancak daha sonra Halit Ergenç'in başka projeleri nedeniyle oynamaktan vazgeçtiği de gündeme gelmişti. Ergenç'in yerine, uzun süredir televizyon dizilerinde yer almayan Mehmet Aslantuğ düşünülmekte. Aslantuğ'un bu teklifi kabul edip etmediği henüz netlik kazanmasa da eğer kabul ederse, 'Bir İstanbul Masalı'ndan sonra uzun süredir ekranlara ara vermesi nedeniyle hayranlarının merakla beklediği Aslantuğ da Hanımın Çiftliği ile yeniden ekrana dönmüş olacak. Adana'da çekilmesi planlanan dizi için mekan arayışlarının da devam ettiği edinilen bilgiler arasında.

(Televizyon Gazetesi)

Gizli aşk

İki ünlü isim birlikteliklerini inkar ediyorlardı ancak... 'Gecce Sesleri' dizisinde birlikte rol alan Vildan Atasever ile İsmail Hacıoğlu 5 aydır aşk yaşıyor ama ilişkilerini sürekli inkar ediyor. Bir ay önce "Yalnızca iyi arkadaşız, aynı seti paylaşıyoruz. Hepsi bu kadar" diyen oyuncular yarın sabah Yunanistan'ın ünlü adası Santorini'ye tatile gidiyor! Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu havalimanına ayrı ayrı gelecek. Gizli aşıkların romantik tatili 1 hafta sürecek.

Vildan Atasever fotoğrafları için tıklayın...

Mutlu Adam

Dizilerde hep bahtsız aşıkları canlandıran ve bu yüzden adı "mutsuz adam"a çıkan İlker Aksum, gerçek hayatta verdiği pozlarla bu mutsuzluğun sette kaldığını kanıtlıyor. Kendisi gibi oyuncu olan Belgin Erdoğan ile mutlu bir evlilik sürdüren Aksum, geçtiğimiz gün de eşiyle Bebek'te görüntülendi. Henüz tatile çıkma fırsatı bulamadığını söyleyen çift, baş başa yaptıkları kahvaltının ardından yürüyüşe çıktı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler