HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yiğit Bulut'u fare ısırdı

Habertürk TV Genel Yayın Müdürü Yiğit Bulut akşam yemeği için gittiği lüks restorantta fare saldırısına uğradı.

Yiğit Bulut'u fare ısırdı
Habertürk TV Genel Yayın yönetmeni Yiğit Bulut'un akşam yemeği farenin ayağını ısırması yüzünden zehir oldu. Kalamış Develi Marin Restoranda 3 arkadaşıyla balık yemek isteyen Yiğit Bulut, uğradığı fare saldırısı yüzünden tam bir kabus gecesi yaşadı.
Gazeteport'un haberine göre; Arkadaşları ile gittiği restoranda, siparişlerini vererek sohbete başlayan Bulut, ayağında hissetiği acıyla elini ayağına götürdü. Yiğit Bulut ayağındaki acının nedenini öğrenmek için elini ayağına uzattığı zaman kedi büyüklüğünde bir canlıya dokundu. Merakla masanın altına bakan Yiğit Bulut kedi büyüklüğünde bir fareyle göz göze geldi. Fare, Yiğit Bulut'un ayak parmağını kendisine akşam yemeği yapmak üzere ilk hamlesini yapmıştı.
Ayağını refleksle ittirerek fareden kurtaran Yiğit Bulut'u garsonlar sakinleştirmeye çalışırken böyle bir lüks restoranta farenin nasıl girdiği ise başka bir merak konusu oldu. Gazeteport'un kendisini aradığı Yiğit Bulut ise olayın gerçek dışı olduğunu söyleyerek "Şu an toplantım var" diyerek telefonunu kapattı. Bulut'un farenin ısırmasını mı yoksa farenin varlığını mı yalanlandığı ise anlaşılamadı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler