HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AKP’li başkanın istifası için ‘başörtüsü’ iddiası

Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde, AKP Kadın Kolları Başkanı Hatice Kara görevinden istifa etti. Hatice Kara'nın facebook hesabından başı açık bir fotoğrafını paylaşması nedeniyle eleştiriler aldığı, bu nedenle istifa ettiği iddia edildi. Başkan Hatice Kara ise "Parti büyüklerimle konuşmadan bir açıklama yapmam doğru değil" dedi.

AKP’li başkanın istifası için ‘başörtüsü’ iddiası

AKP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu başkanlığında dün akşam gerçekleşen ilçe kadın kolları başkanları toplantısı sonrası AKP Kaynarca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Kara görevinden istifa etti.

Hatice Kara’nın facebook hesabından başı açık bir fotoğrafını paylaşması nedeniyle eleştiriler aldığı, bu nedenle istifa ettiği iddia edildi.

Hatice Kara ise istifa etmesiyle ilgili olarak, “İstifa ettim. Parti büyüklerimle konuşmadan bir açıklama yapmam doğru değil” dedi.

DÜN DE İSTİFA HABERİ GELMİŞTİ

Dün de AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, il binasında düzenediği basın toplantısında, tekrar aday olmayacağını belirterek, istifa ettiğini açıklamıştı. Akçay "2019 seçimlerine il kongresinden sonra çok az bir zaman kalıyor bu zaman içerisinde 6. olağan kongrede bu görevi devralacak arkadaşlarıma çok önemli görevler düşüyor. Biz de ülkemiz için davamız için görevi devralacak arkadaşlara her türlü desteği vereceğiz. Kendimi bu büyük ailenin bir mensubu olarak gören herkes partisi ve ülkesi için elinden geleni yapmıştır ve inanıyorum ki yapmaya da devam edecektir. İnşallah bundan sonraki süreçte de partimin bir neferi olarak bu davaya hizmet etmeye devam edeceğim" açıklamasını yaparak görevi bırakmıştı.

(DHA)


En Çok Aranan Haberler