HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ Adana'da

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ "AK Parti hükümetinin ve siyasi iktidarın parçaladığı halklarımızı HDP birleştirecek. 2015 seçim sandıklarında birleştireceğiz" dedi

HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ Adana'da

Yüksekdağ, partisinin Adana'nın Ceyhan ilçesindeki seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, 2015 seçimlerinde, coşkulu ve kararlı kadın gücüne dayandıklarını belirtti.

Direnmeyi bildikleri kadar kazanmayı da çok iyi bildiklerini ifade eden Figen Yüksekdağ, şunları söyledi:

"AK Parti hükümetinin ve siyasi iktidarın parçaladığı halklarımızı HDP birleştirecek. 2015 seçim sandıklarında birleştireceğiz. Alanlarda, sokaklarda kararlı ve coşkulu bir seçim kampanyasında birleştireceğiz. Onlara, halkların gücünü ve insanlığı yeniden öğreteceğiz. İşte biz bu gücü siz değerli halkımızdan ve bu zamana kadar yürüttüğümüz mücadeleden alıyoruz, işte bu gücü kadınlarımızdan alıyoruz. Bu kadın gücü, Ortadoğu'da tarihte az görülür bir katliam şebekesine diz çöktürdü. Bütün dünya, DAEŞ çetelerine diz çöktüren kadınları konuşuyor halen. İşte kadınların direnişi, her türlü zulmü ve her karanlık orduyu dize getirebilir. 2015 seçimlerinde de bu coşkulu ve kararlı kadın gücüne dayanıyoruz."

Seçim kampanyasında hangi partiye oy verdiğine kesinlikle bakmaksızın her kapıyı çalacaklarını ifade eden Yüksekdağ, "Her karanlık evi ve odayı HDP'nin ışığıyla aydınlatacağız. Bu zamana kadar karşımıza çıkardıkları bütün barajları tarumar edeceğiz. Seçim sandıklarına giderken de seçim sandıklarında da tek bir oyumuzu bile şerefimizle, onurumuzla sonuna kadar koruyacağız, savunacağız" diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler