HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnce: İstanbul'da bir milyon kişilik mitingimize herkes hazır olsun

CHP Genel Başkan Adayı Muharrem İnce, Genel Başkan seçilmesi durumunda bugünden itibaren, 10 gün içinde İstanbul'da bir milyon kişilik miting düzenleyeceğini söyledi.

ANKARA (ANKA) - İnce, CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı'nın yapıldığı ATO Kongre Merkezi'nde bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin konuşan İnce, "Ben Atatürk'ün emanetinde durmaya, onu korumaya, sahip çıkmaya devam edeceğim" dedi.

Bu partiye gönül veren, elini taşın altına koyan, 64 yıldır iktidar olmadan bu partide ayakta duran insanlar var. Bu parti 18 Nisan 1999'da baraja takıldığı gün sabaha kadar ağlayan bir il başkanıydım. Bu en kötü günlerimizde, en umutsuz günlerimizde, baraja takıldığımız günlerdenbir ay sonra 30-40 bin kişilik kurultaylar yapmıştı. Bugün ana muhalefet partisinin böyle düğün salonunda kurultay yapmasını içime sindiremiyorum" ifadelerini kullandı.

İnce, "İnşallah bu akşam ben genel başkan olacağım. Bundan sonraki kurultayımızın nasıl bir şenlik havasında geçeceğini ve bugünden itibaren 10 gün içinde İstanbul'da bir milyon kişilik mitingimize herkes hazır olsun. Ona hazırlanıyorum ben" diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler