HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Kılıçdaroğlu ailesinin mal varlığı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ve kendisinin mal varlığını da içeren mal bildirimini TBMM Başkanlığı'na sundu.

İşte Kılıçdaroğlu ailesinin mal varlığı

Kılıçdaroğlu Ailesi'nin Meclis'e sunulan mal bildiriminde 4 konut, 2 kooperatif hissesi, 8 tablo ve 2015 model bir otomobil yer aldı.

Kılıçdaroğlu'nun mal bildirimindeki 8 tablonun Fikret Otyam, Nuri Abaç, Güler Çakır, Hüseyin Yüce ve Ayatullah Sümer'e ait olduğu bildirildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, TBMM Başkanlığına verdiği yeni mal bildiriminde iki ayrıntı dikkat çekti. Mart ayında verilen beyannamede, Selvi Kılıçdaroğlu'na ait 'pırlanta yüzük', yeni beyannamede yer almadı. Buna karşın Mart beyannamesinde KeremKılıçdaroğlu'na ait olan ve 2007 yılında edinilen, 2004 model Renault Clio marka araba bulunuyordu.Aracın değeri 14 bin lira olarak beyan edilmişti. Yeni beyannamede ise bu aracın yerini 2015 model bir otomobil aldı.

Kılıçdaroğlu ailesinin mal varlığında bulunan konutlar ve kooperatif hisseleri şöyle:

"Ankara Balgat'ta 2003 yılında edinilen, değeri 142 bin lira olan Selvi Kılıçdaroğlu üzerine tapulu konut. Ankara Akyurt'ta 2003 yılında edinilen, değeri 57 bin 300 lira olan kendisi üzerine konut; Tunceli'de 2007 yılından edinilen, değeri 75 bin 284 lira olan, kendisi üzerine kayıtlı konut; Burhaniye'de 2009 yılında edinilen, değeri 300 bin lira olan, kendisi üzerine kayıtlı konut. Ayrıca 1997'de Akçalı Konut Yapı Kooperatifi ile Gökyurt Konut Yapı Kooperatiflerinde hisse."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler