HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülümsemenizi değiştirip tasarlayabiliriz

Gülümseme insanlar için en güzel hediyedir.Güzel bir gülümseme evde mutluluk,işyerinde başarının anahtarıdır. Hem kendinize hem de karşınızdaki insana saygı duymanın göstergesi gülümsemedir.

Gülümsemenizi değiştirip tasarlayabiliriz

Gülümseme fizyolojik olarak ağzın iki kenarındaki ve gözlerin çevresindeki kasların hareketi ile oluşan bir yüz ifadesidir.Dişlerin şekli,rengi,dişetlerinin durumu kişinin rahatlıkla ve samimiyetle gülmesinde en önemli etkendir.Dişlerinden sıkıntısı olan kişi bu durumunu karşıdaki kişiye de yansıtır bu da o kişiyi olumsuz etkiler.

Gülüş tasarımı akla ilk estetiği getirse de asıl önemli olan dişeti ve diş sağlığının iyi olması ve sağlıklı gülümsemenin oluşmasıdır.

Güvenli bir gülüş ,çekici bir gülümseme,kokmayan bir nefes ve sağlıklı ağızla olur. Bu nedenle dişeti, diş sağlığı ve güzel gülümsemeyi ayrı düşünmemek gerekir. Kozmetik diş hekimliği kavramı bütün öğeleri içinde barındıran, hem görünüm hem de sağlığın mükemmel olduğu gülümsemeyi sağlar. Kozmetik olarak dişler düzenlenirken bir takım faktörler mevcuttur;Çiğneme,dişeti görünümü,dişeti rengi,dişve dudak uyumu diş ve yüz uyumu, hastanın cinsiyet ve yaşı gibi.Herzaman beyaz diş en güzel gülüşü sağlar düşüncesi yanlıştır. Cinsiyet,yaş,boy,kilo,yüz şekli dişlerin durumunu belirler.Aynı zamanda hekimin bilgi,eğitim ve tecrübesi,çalışılan teknik kısmın yeterliliği ve iyi malzeme kullanımı başarıyı getirir.

Gülümseme tasarlanırken hastaya tedaviler sıralanmalıdır;

Diş eti hastalığının tedavisi

Çürüklerin tedavisi
Beyazlatma
Diş eti görünümünün düzenlenmesi
Diş eti çekilmeleri varsa tedaviler
Eksik dişlerin implant ya da protetik olarak düzenlenmesi

Ayrıca hastaya cerrahisiz olarak uygulanan dudak dolgu ya da botox uygulamaları tam olarak mükemmel sonucu getirir. Dişler yapıldıktan sonra dudak ve çevresi kişiyi son derece genç ve sağlıklı gösterecek şekilde değişir.Hafif dolgu ve botox işlemleri de bu durumu pekiştirir. Bu tedaviler iyi bir planlama ile kısa sürede son derece güzel bir gülümseme sizin olabilir.

Soru ve önerileriniz için: drsibelorsal@mynet.com

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler