HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsung Galaxy S9 ve S9+ mor renk ile gelebilir

Samsung'un 2018 amiral gemileri Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin mor renk seçeneği ile satışa sunulacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy S9 ve S9+ mor renk ile gelebilir

Bugün isimsiz bazı kaynaklardan geldiği belirtilen bilgilere daywndırılarak yayınlanan haberlerde, Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın Mor renk seçeneği ile duyurulacsğının iddia edildi. Samsung Galaxy S8'in piyasaya sunulduğundan beri Mor renkli bir görseli var ancak bu renk seçeneğine sahip bir cihaz henüz piyasaya çıkmadı. Bugün gelen bilgilerde ise Galaxy S9'da daha koyu bir mor renge sahip olacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ için iddia edilen diğer renk seçenekleri arasında ise Galaxy Note8'de de kullanılan Altın, Siyah ve Mavi renk seçenekleri yer alıyor. Telefonun ön yüzü ise tüm renk seçenekleri için siyah olacak ve aynı renklerin Galaxy S9+ modeli için de geçerli olacağı iddia ediliyor.

Samsung'un yeni amiral gemisi modellerini, Apple iPhone X'in pazarda hakimiyet kurmasını engellemek ve LG'nin amiral gemisi G7 modeline pazar kaptırmamak için beklenenden daha erken piyasaya sunması bekleniyor. Bu düşünce, Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın önümüzdeki ay Las Vegas'taki CES Tüketici Elektroniği Fuarında tanıtılacağı anlamına geliyor. İddialara göre Samsung'un yeni amiral gemisi ikilisi, 9 - 12 Ocak 2018 tarihleri arasında resmiyet kazanabilir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler