HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alperen Ocakları'ndan gazilere ziyaret

Alperen Ocakları Manavgat Şube Başkanı Yılmaz Derin ve vakıf üyeleri, Türkiye Kuva-i Milliye Mücahit ve Gaziler Derneği Manavgat Şube Başkanı Osman Nuri Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kıbrıs, terör, İstiklal Madalyası varisleri ve Kore gazileri hazır bulundu.

Derin, ziyarette yaptığı konuşmada, milletçe her ferdin gazi, şehit ve şehit yakınlarına minnet borçlu olduğunu söyledi. Alperen Ocakları olarak her daim ülke savunmasında şehit düşmüş Mehmetçiği nurlu asker, her gaziyide onurlu asker bildiklerini belirten Derin, Anadolu'yu yurt edinmede 1071 Malazgirt Savaşı'ndan günümüze vatan için şehit düşen her bir askere vefa borçlu olduklarını kaydetti. Derin, "Ziyaretimizle gazilerimizin gönüllerini almak istedik. Gazilerimiz, şehitlerimiz ve şehit yakınları bizim baştacımız. Onlar için ne yapsak azdır. Onlar milli birlik ve beraberliğimizin yüce çınarları. Gölgesinde huzur bulduğumuz yüce değerlerimiz.Onun için ülkemizin yüce çınarları gazilerimizin kıymetini iyi bilelim. " dedi.

Dernek Başkanı Aslan'da yaptığı konuşmada, Alperen Ocakları'nın yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduklarını söyledi. Aslan, asırlaca dünyaya şekil ve nizam veren asil bir milletin çocukları oldukları için onurlu ve gurur duyduklarını kaydetti. Aslan, "Asil bir milletin evlatlarıyız. Bir dönem atalarımız adelet, güven ve huzur içinde dünyaya şekil ve nizam vermiş. Bugün dünyada hep kahraman Mehmetçik diye hayırla yad ediliyor. Atalarımızla ne kadar gurur duysak azdır." ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler