HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya'da kumar operasyonu

Antalya'da, 7 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda çok sayıda kumar malzemesi ele geçirilirken çok sayıda kişi hakkında işlem yapıldı.

Antalya'da, 7 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda çok sayıda kumar malzemesi ele geçirilirken 446 kişi hakkında 'kumar oynamak', 28 kişi hakkında da 'kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak' suçundan işlem yapıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin bir aylık çalışması sonucunda merkez Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde kumar oynatıldığı belirlenen 7 adres saptandı. Önceki gün operasyon için düğmeye basan polis Güzeloba, Kızılsaray, Elmalı, Güneş ve Kışla mahallelerindeki noktalara baskın düzenledi. Mekanlarda yapılan aramalarda; 8 tombala makinesi, 984 tombala makinesinde kullanılan top, 860 tombala kartı, tombala kartlarında kullanılan 10 bin marka, 7 mini kamera gözü, 13 değişik markalarda televizyon, kumar suçundan elde edildiği değerlendirilen 2 bin 860 lira ile gelir ve giderlerin yazılı olduğu 4 ajanda ele geçirildi.

Kumar oynadığı tespit edilen 446 kişiye 'kumar oynamak' suçundan toplam 84 bin 294 lira idari yaptırım kararı uygulandı. 28 şüpheli hakkında ise 'kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak' suçundan işlem yapıldı.

Yapılan baskınlarda çeşitli suçlardan aranan 11 kişi kimlik kontrollerinde yakalanarak gözaltına alındı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler