HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk sözleri: Sevgiliye gönderilecek en anlamlı aşk sözleri

Sevdiğine en anlamlı aşk sözleri göndermek isteyenler için özenle hazırlanmış en anlamlı aşk sözleri haberimizde. Sevdiğine en anlamlı aşk sözcükleri göndermek isteyenler için işte en beğenilen ve en anlamlı aşk sözleri... Beğendiğiniz aşk sözlerini Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram vb. gibi platformlardan paylaşıp sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz.

Aşk sözleri: Sevgiliye gönderilecek en anlamlı aşk sözleri

Günün her saati aşk sözcükleri ile sevdiğini sevindirmek isteyen ama ne yazacağını bilemeyenler için en anlamlı aşk sözcüklerini haberimizde toparladık. ‘Açık çay içerdi hep, demli olunca bardağın diğer tarafından beni göremezmiş, öyle derdi…’’ der Cemal Süreya. Siz de aşık olduğunuz kişiye kendinizi en güzel aşk sözleri ile ifade edin. Böyle küçük sürprizler aşkınızı mutluı eder ve tabii sizi de... Sizler için aşkınızı ifade etmede en güzel etkileyici aşk sözlerini, uzun aşk sözlerini sizler için derledik. Aşk sözleri;

ETKİLEYİCİ GÜZEL AŞK SÖZLERİ

‘’Merhaba sevdiğim; ben o sevmediğin. Bugünde mi geçmedim aklının kıyılarından?” der Ümit Yaşar Oğuzcan. Aşk sözlerinden sizler için hazırladığımız anlamlı sevgi sözleri;

Ya çok yanlış zamanda karşılaştık ya da hiç karşılaşmaması gereken iki insandık. Biz neydik bilmiyorum. Sevgili desem değil aşık desem değil bildiğin rastlantıydık işte, ondan öteye gidemedik.…

Kalp midir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek? Bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı?

Onunla kavga etmeyi, başkasıyla gülmeye değişmem. “Yan yana” ayrı yazılır, biz hep “sımsıkı” olalım

Biz seninle bir salkımın iki aşık üzümüyken, başka şişelerden şarap olmuşuz, Başka hayatlarda harap olmuşuz.. Biz seninle bir denizin iki aşık balığı iken, başka sularda yüzüp durmuşuz, başka kıyılara vurmuşuz.. Ve diyeceğim ki; aşk güzel şey.. Vaktinde ve doğru insanla geldiği sürece…

Seni özlemek, üşümek gibidir soğuk bir akşam üstü, yağmurun altında yürümek gibi sırılsıklam, titreye titreye. Sıcak bir yer bulup sığınmak istersin ya hani, öyle ihtiyacım var işte, yüreğine sığınıp, nefesinde ısınmaya.

Kelebek gibidir aşk, peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar.

Dur ve dinle! Duyduğun her ayak sesi benim olabilir. Çalan her zilde benim parmağım kalmıştır. Perdeleri ardına kadar kapatma belki karşı binanın çatısında sana el sallayan ben olabilirim.

Şimdi o kadar zor ki geri dönmek, seni unutup başkasını sevmek ama bir şeyi anladım çok zormuş sevilmeden sevmek.

Aşk bazen o elini ilk tuttuğundaki sıcaklık, gözlerine ilk baktığındaki o ışık ve tenine ilk yaklaştığındaki o tutkudur.

Bil ki düşmek değildir insanları üzen.. Elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir insanı hayata küstüren.

Acılarımı bile tatlandırıyor aşkın. Yıkıma terk edilmiş kalemin bütün hücrelerine sürülmüş iksir gibisin.

Ah sevda bahçemin tutsak çiçeği.. Ben seni oraya hapsettim. Seni hapsettim kırık bir aşk şarkısı eşliğinde. Hüzne buladım seni. Deniz meltemlerini okşayan saçlarını hapsettim kalbimin kıvrımlarına. Ordasın artık. Oradasın ve ne kadar olman gerekiyorsa.

Ve aşk.. Herkesi ona benzetip, Kimseyi onun yerine koyamamaktı..

Yum gözünü aç elini yüreğim senindir. İster cam kenarına koy güneş alsın. İster can kenarına koy, hep sende kalsın

Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler ağzına dolar insanın, sussan acıtır konuşsan kanatır.

Sol tarafımın kral dairesindesin haberin olsun.

Aşk elinden kaçar gider senin acele etmen lazım..

Ölüm dediğin nedir ki? Dönüşü olmayan tatil. Aşk dediğin nedir ki? Gençliği öldüren katil.

Gözlerine üfleyen uyku perisini cebime hapsettim. Çünkü bana verdiğin en iyi hediyelerden biri o. Onunla şarkılar fısıldamak istiyorum kulağına. Benim kurtarıcım bu uyku perisi.

Ben güzel ruhuna aşık oldum senin. Sadece bu yüzden sadakat kokuyor bu tutku. Çünkü sen ebedi ruh hastalığım olacaksın benim.

DUYGUSAL SEVGİ SÖZLERİ

Bazen bir kelime yeter duyguları anlatmaya bazen bir söz. Sevdiğiniz kişiye, sizin için en özel olan kişiye söyleyebileceğiniz en duygusal sevgi sözlerini derledik. En duygusal sevgi sözleri, aşk sözleri;

Aşk insanın kalbine sevdiğini tıka basa doldurması gibidir, arada hiç boşluk kalmaz.

Bazı insanların gidebileceği yerler çoktur, ancak sığınabileceği yerler hiç yoktur. Aşk bir bakıma sonuna kadar yalnızlaşmaktır.

Baharın habercisi olan gülüşlerini benden sakın esirgeme. Eğer ömür boyunca bana gülmezsen, ömrün mevsimleri kara kışa teslim olur.

Eline aldığın gülün kokusu yoksa gülü koklamayı bilmediğin içindir. Aşk da böyledir; nasıl seveceğini bilmiyorsan hayat sana kocaman bir cehennemdir.

Yalnızlık bazen insanın kendinden bile kaçmaya çabalamasıdır. Aşk ise kendinden kaçarken bir başka yalnızlığa tutulmaktır!

Bilindik cümlelerle belli etme aşkını. Onun üstüne güneşin ne kadar çok yakıştığını anlat mesela. Ne demek istediğini düşünsün dursun.

Birini çok sevmen onu mutlu edebileceğin anlamına gelmez. Mümkünse çok sevme, güzel sev. Çünkü sevilmeye ihtiyaç duyanlar farklı hissetmek isterler, çok hissetmek değil!

En sevdiğin sözlerin onun dilinden döküldüğünü fark ettiğin an, aşık olmaya başladığın andır. Ve bu devrimi hiçbir muhafız durduramaz.

Bazı kadınlar silah kullanmaz, çünkü gülüşleri vardır. Fakat unutma; bazı adamlar da silah kullanmaz, çünkü beyinleri vardır!

Hiç başlamamış bir dün, yaşanmamış bir yarın, ne olduğu belirsiz bir bugün. Eğer zaman kavramın karışıyorsa, saatleri şaşırtan bir kadına aşık olmuş olabilirsin.

Kemiklerimin paramparça olacağını bilsem yine de sarılırdım sana bütün gücümle. Çünkü aşk kendini feda edebilmektir biraz da.

Kendi bahçende yaprak bile olamıyorsan, başkasının bahçesine girip çiçeklik taslamayacaksın. Aşkı yaşamak istiyorsan önce aşkın ne olduğunu anlayacaksın.

Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, suyun damlasında, selin coşkusunda, kimi yanımdasın kimi rüyamda, ama hep aklımdasın sakın unutma.

Sen, hayalini kurup, sonunda bulduğum o hayallerimdeki adam değilsin. Sen karşıma çıkıp, bana aşkı hayal ettiren ilk sevgilisin.

Aşk, sakızdan çıkan sözler kadar basit olmaya devam ettikçe, insanlar da onu çiğneyip tükürmeye devam edecekler.

Aşk bittikten sonra arkadaş kalalım diyenler! Güle başka isim versen değişik kokacak mı?

Sevgi aslında özgün bir kişiyle olan ilişki değil, sevgi bir tavır, sadece bir sevgi değil tüm dünyaya karşı bağlılığı belirleyen bir karakter yönelimidir.

Dünyada seni seviyorum demenin birçok yolu var benimle beraber olman bunun en güzel ispatı.

Ah sevgi, gözleri bağlıyken bile
Nasıl da görür, yolunu seçer dilediğince!

Gözlerin çocukluğuma inmek gibiydi, belki de o yüzden inandım her masalına Olgunluk artık bir kimsenin romantik bir salak olmadığı anlamına gelir. Kişi hayatı anlar, kişi hayatın sorumluluklarını anlar, kişi bir insanla birlikte olmanın zorluklarını anlar. Kişi tüm bu zorlukları kabul eder ve buna rağmen o kimseyle yaşamaya karar verir

Kirletirken incitirken sokaklar düşlerimi, örseleyip yok ederken yaşamak yüreğimi, içime saklan hep orada kal. Her solukta duymalıyım seni. Umudumda kal, umurumda ol. Sensiz anlamsızım
Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara…

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer.

Ayrı dünyaların insanlarıyız ama aynı rüyanın yolcularıyız. Aynı hayalde kavuşacağımız günler elbet gelecek. Biraz ilüzyon, biraz gerçek…

Acılarımı bile tatlandırıyor aşkın. Yıkıma terk edilmiş kalemin bütün hücrelerine sürülmüş iksir gibisin.

Ya gönlümü al artık seni sevmesin, ya aklımı al artık seni düşünmesin, ya feryadımı duy gözlerimden hayalin silinmesin ya da canımı al bu kadar acı çekmesin.

Aşkın gözyaşları ıslatırken sevgilinin omzunu, neden bu kadar geç kaldığını sorar aşk meleği.

UZUN AŞK SÖZLERİ

Bana kısa güzel sözler yetmiyor, ben uzun aşk sözlerinin insanıyım diyenlerdenseniz eğer, sizler için derledik;

Kömür karası sevdam var benim, tıpkı gökyüzündeki yıldızlar kadar güzel, bir o kadar da göz alıcı kirli insanlardan uzak tertemiz engin denizlere benzeyen gözlerini hapsettiğim damarlarımdan akıp giden nefesinle kalbime ulaştın, sen benim yaşayamadığım herşeysin sen cansın heyecansın..

Birisini sevmek sadece güçlü bir duygu değildir. Bir düşünce, bir yargı, verilen bir sözdür. Eğer sevgi sadece bir duygu olsaydı, karşılıklı verilen, sonsuza
kadar sevme sözlerinin hiç bir temeli kalmazdı.

Aşkın içinde mana aranmaz diyenlere gülerken, düştüğüm hal beni kendime getirdi. Aşka çok güzel düşülüyormuş sevgili, hatta insan kalkmak değil sürünmek istiyormuş. İnsan aşka düşünce anlıyormuş sadece dizlerin üstüne düşülmediğini, kalp üstü de çakılabiliyormuş insan kilometrelerce yüksekten.

RESİMLİ GÜZEL AŞK SÖZLERİ

Sadece yazı ile olmaz işin içerisinde biraz da görsel olmalı diyorsanız, sizler için resimli güzel aşk sözlerinden derleme hazırladık. Resimli aşk sözleri;

Sen benim sadece ilk görüşte değil; her görüşte aşık olduğum ilk ve son aşkımsın...

Benim sevdiği renk senin gözlerinde kaldı.

Aşık olduğun zaman ilk görüşte değil, her görüşte aşık olacaksın.

Özlemek için Nazım var, Mavi için Edip, Rakı için Can Yücel, Sevda için Ahmed Arif.. Bazen özledim diyemezsin Nazım okuyorum dersin... ''Nazım okuyorum. Sen ne yapıyorsun?''

Sana yolculuk yapmak istiyorum. Kes yüreğine giden bir bilet. ''can kenarı olsun (Cemal Süreya)

Sonunda sen bir gün gelirsin diye, çok şeyin adı küçük yazıldı. (Cemal Süreya)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler