HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bağcılar’da bir iş yerini soyan silahlı iki kişi yakalandı

Bağcılar'da girdikleri bir iş yerinin sahibini silah zoruyla bağlayıp, cüzdanı ve arabasını gasp eden zanlılar yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre olay, Bağcılar Demir Kapı Mahallesi Asfaltı Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Silahlı iki şahıs, iş yeri sahibini silah zoruyla bağladı. Şüpheliler iş yeri sahibinin içinde 9 bin 875 TL parası ve kredi kartların bulunduğu cüzdanını, otomobilinin kontak anahtarını, iş yerinde bulunan çelik kasanın anahtarlarını ve cep telefonunu gasp ederek olay yerinden uzaklaştı.

ZANLILAR GÜVENLİK KAMERASINDA

İşyeri sahibini bağlayarak gasp ettikten sonra kaçan zanlılar güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Kameraların kaydettiği görüntüde, ilk önce zanlılardan biri giriyor. Koşarak uzaklaşan zanlının ardından diğer zanlı da kamera açısına girip çıkıyor.

Olayı soruşturan Asayiş Şube ekipleri, görüntüleri inceleyerek zanlıların kimliklerini belirledi. Olaya karıştığı tespit edilen şüpheli şahıslardan E.B. (38) Kocaeli Dilovası mevkiinde, M.K. (26) ise İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yakalandı.

Yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler