HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çöp kamyonunda çocuk cesedi bulundu

Fatih Belediyesi’ne ait çöp konteynırında 3 yaşında bir erkek cesedi bulundu. Yük boşaltma sırasında bulunan çocuk cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Çöp kamyonunda çocuk cesedi bulundu

İSTANBUL (İHA) - Alınan bilgiye göre, Fatih Belediyesi’ne ait çöp konteynırı, Eminönü bölgesinde topladığı çöpleri döküm için Bahçelievler Yenibosna’daki çöp döküm alanına getirdi. Burada yükünü boşaltmak üzere alana giren kamyon yükünü boşalttığı sırada 3 yaşlarında bir erkek çocuk cesedi bulundu. Bunun üzerine işçiler durumu polis ve belediye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Ardından bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri, ceset üzerinde inceleme başlattı. Yapılan ilk incelemelerin ardından çocuk cesedi kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayın ardından belediye işçileri ifade işlemleri için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Küçük çocuğun kimliği Adli Tıp Kurumu raporunun ardından belli olacak. Polis ve savcılık tarafından başlatılan soruşturma geniş çaplı olarak sürdürülüyor.

Güncel haberler


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler