HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep'teki cinayetin zanlısı, IŞİD adına üniformalı soygun yapan kişi çıktı

Gaziantep'te Muhammed El Mahri'nin öldürülmesiyle ilgili 4 Suriyeli yakalandı. Şüphelilerden İ.K.'nın bir Suriyeli işadamının evine IŞİD operasyonu bahanesiyle giren zanlılardan olduğu ortaya çıktı.

Gaziantep'teki cinayetin zanlısı, IŞİD adına üniformalı soygun yapan kişi çıktı

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Güneykent Mahallesi'nde geçen hafta yol kenarında cesedi bulunan Mahri'nin öldürülmesine ilişkin yaklaşık 150 güvenlik kamerasını inceledi.

Cinayetle ilgili dün bir eğlence merkezine düzenlenen operasyonda ele geçirilen ve çevreden edinilen güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan ekipler, şüphelilerin eşkalini belirledi.

Ekipler, Suriye uyruklu İ.H., M.İ., İ.K.. ile kardeşi M.K.'yı gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

ZANLI, 1,5 MİLYON DOLARIN ÇALINMASIYLA İLGİLİ DOSYANIN TUTUKSUZ SANIKLARINDAN

Şüphelilerden İ.K.'nın 18 Kasım'da Suriyeli işadamının evine IŞİD operasyonu bahanesiyle girip, kasadaki 1,5 milyon doların çalınmasıyla ilgili dosyanın tutuksuz sanıklarından biri olduğu, ağabeyi A.K.'nın da aynı dosyadan tutuklu bulunduğu öğrenildi.

İHBAR ETMEKLE TEHDİT ETTİ

Öldürülen Suriye uyruklu Mahri'nin, İ.K.'yı para vermemesi halinde ihbar etmekle tehdit ettiği, bu nedenle şüpheliler tarafından öldürüldüğü belirtildi.

Gaziantep'te terör örgütü IŞİD operasyonu bahanesiyle Suriyeli işadamının evine 18 Kasım'da baskın yapan polis kıyafetli şüpheliler, aile fertlerinin ellerini kelepçeleyip kasadaki 1,5 milyon doları çalmış, olayla ilgili aralarında 2 polis memuru ve FETÖ operasyonu kapsamında açığa alınan bir komiserin de bulunduğu 7 kişi yakalanmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler