HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşçileri taşıyan minibüs devrildi: 9 yaralı

Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Tekirova'da bulunan 5 yıldızlı otelin temizlik işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 9 işçi yaralandı.

ANTALYA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, bugün 16.45 sıralarında meydana gelen kazada, oteldeki mesailerini bitirdikten sonra Antalya'daki evlerine dönmekte olan 15 işçiyi taşıyan Ali Yeşilova yönetimindeki 07 YKH 78 plakalı minibüs, Çamyuva yakınlarında kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Minibüste bulunan 15 işçiden aralarında Ali Yıldız, Turhan Sever, Gülbeyde Yıldız, Elif Yeşilova, Ayşe Yeşilçay ve sürücü Ali Yeşilova'nın bulunduğu 9 kişi, çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kaza yerine Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik, Çamyuva Jandarma Karakolu ekipleri yanında Kemer'de bulunan 112 Acil Servis ve özel hastanelerinden çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Kemer'deki Devlet, Özel Yaşam ve Özel Anadolu Hastanelerine sevk edildi. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların durumlarının genel olarak ağır olmadığı, bazılarında kırıklar olduğu ifade edildi.

Kazadan yara almadan kurtulan işçilerden Erol Sarıkaya, otelde temizlik işlerinde çalıştıklarını ve her gün kendi imkanlarıyla Antalya'daki evlerine gidip geldiklerini söyledi. İşçiler, viraja girdiklerinde sürücü Ali Yeşilova'nın kaymaya başlayan minibüsün kontrolünü kaybettiğini ve aracın devrildiğini söyledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler