HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul İSTOÇ-Batışehir ana yolunda ters yönde giden araçlar

İstanbul'da İSTOÇ yakınlarında araçların oldukça hızlı gittiği ana yolda bazı sürücülerin ters yönden geldiği görüntüler tüyler ürpertti. Okuyucumuzun yolladığı video 'bu kadar da olmaz!' dedirtti.

Ülkemizde trafik canavarı insanların hayatına mal olan en etkili nedenlerden biri. Her gün onlarca kaza haberi, yüzlerce feci şekilde yaşamını yitiren insan, sonu bitmek tükenmek bilmeyen facialar... Bu haberlerin neden sonunun bir türlü gelmediği belki de bugün okuyucumuzun bize gönderdiği videoyla bir kez daha gözler önüne seriliyor...

Akıl almaz bir görüntü!

0530 946 95 00 numaralı MYNET Haber Hattı'mıza WhatsApp'tan ulaşan bir okuyucumuz bu sabah trafikte karşılaştığı bir olayın videosunu gönderdi ve ayrıntılarını bir bir anlattı. Faciaya ramak kalan ancak şans eseri bir kazanın meydana gelmediği görüntünün sabah saatlerinde hemem hemen her gün yaşandığını belirtti. Videoda ana yolda son sürat seyreden araçların bir anda ters yönden gelen araçlarla karşı karşıya kaldığı görülüyor. Üstelik ters yönden gelmeye çalışan araçlar, emiyet şeridine park etmiş minibüsler nedeniyle normal şeride kadar çıkıp tehlikenin boyutlarını en üst seviyeye taşıyorlar.

Okuyucumuz T.Küçükarslan olayı şu sözlerle anlatıyor: Gördüğüm bu görüntüye ve yaşadıklarıma inanamıyorum

İSTOÇ - Batışehir arka yol sabahları 08:00 ile 09:00 saatleri arasında bu halde. Bu yolu kullanırken Batışehir'den çıkış yapan araçlar 1 km ilerideki Yüzyıl çıkışını kullanmak yerine Batışehir'den çıkıp ters istikamette bu yolu kullanıyorlar. Emniyet şeridinden ilerlerken biraz ileride emniyet şeridini galerilerin kendi otoparkı gibi kullanan minibüslerden dolayı da emniyet şeridinden çıkıp sağ şeridi tersten kullanmaya devam ediyorlar. Bu araçlar karşıdan doğru istikametten gelen araçlarla kafa kaya gelip kazaya sebebiyet veriyorlar. Hem kendi hayatlarını hem de doğru istikamette ilerleyen sürücülerin hayatlarını tehlikeye atıyorlar. Bunun adı cahilliktir, bunun adı resmen cinayettir. Yetkililer neden buna çözüm bulmuyor. İlla biri hayatını kaybettikten sonra mı çözüm bulacaklar! Ayrıca o emniyet şeridinde o minibüsleri otopark gibi gece-gündüz orada park halinde bırakarak da gerçekten emniyet şeridini kullanması gereken araçları engelliyorlar. Emniyet ve trafik yetkilileri bir an önce büyük bir facia yaşanmadan bu olaya bir çözüm bulmalılar. Benim belirtiğim bu olay her gün yaşanan bir olay. Özellikle sabah saatlerinde yaşanıyor, bizzat kendiniz sabah saatinde gidip 1 saat kayıt yapın, durum aynı. Yaşanan olayı kendi gözünüzle göreceksiniz. Ben gördüğüm bu görüntüye ve yaşadıklarıma inanamıyorum. Mynet ekibine biz vatandaşlara böyle bir imkan sunduğundan ve WhatsApp hattından dolayı çok teşekkür ederim.

GÖRÜNTÜNÜN ÇEKİLDİĞİ TARİH SAAT VE KOORDİNAT BİLGİLERİ:

(Emniyet yetkililerinin dikkatine)

Siz gönderin, biz yayınlayalım. Mynet WhatsApp Haber Hattı Numarası: 0530 946 95 00


NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır.


En Çok Aranan Haberler