HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kartal’da feci kaza: 1 ölü

Kartal’da seyir halinde ilerleyen bir kamyon, benzin istasyonundan çıkan bir otomobile hızla çarptı.

İSTANBUL (İHA) - Çarpmanın etkisiyle aracın kontrolünü kaybeden sürücü, kaldırımda yürüyen kadını ezerken, talihsiz kadın kamyonla fabrikanın duvarı arasında sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Kaza saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Kartal kuzey yan yoldan Pendik istikametine doğru seyir halindeki Kubilay Özkan (38)'ın kullandığı 34 TU 8947 plakalı kamyon benzin istasyonundan çıkan 34 BC 0081 plakalı otomobile çarptı. Daha sonra da 34 PH 236 plakalı araca çarptıktan sonra sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyon kaldırımda yürüyen Müzeyyen Hacad’a (48) çarptı. Talihsiz kadın kamyonla fabrikanın duvarı arasında sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede kamyonla duvar arasında sıkışan kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada ölen kadının üzerinden kimlik çıkmazken, cüzdanındaki kartta bulunan telefon numarasından bir yakınına ulaşıldı. Olay yerine çağırılan kadın kazada ölen kadının cesedine bakarak kimliğini teşhis etti.

Bir görgü tanığı "Kamyon yukarıdan aşağı geliyordu, otomobil de benzinciden çıkıyordu. Kamyon bir anda kontrolünü kaybetti, Yaya burada yürüyordu kamyon çarpınca duvara sıkıştırdı. Kazaya kamyon sebep oldu. Bize ilk olarak frenlerim tutmadı dedi " diye konuştu.

Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler