HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kendisine dönmeyen eşini ve bir restoran sahibini vuran koca yakalandı

Kadıköy Acıbadem'de, dün gece yarısı önce ayrı yaşadığı eşini, sonra da bir restoran sahibini 5 saat arayla tabancayla vurarak yaralayan Erdem F. (26) polis tarafından akşam saatlerinde yakalandı.

Acıbadem Mahallesi, Kardeş Sokak üzerinde meydana gelen olayda, ayrı yaşadığı eşi Yeşim F.'yi (25) eve dönmesi için ikna edemeyen Erdem F., genç kadını konuşmak için sokakta bulunan minibüsüne çağırıp, kayınvalidesinin evinin önünde kurşun yağdırmıştı.

Olaydan sonra kaçan ve polis tarafından aranmaya başlanan Erdem F.'nin, ilk olaydan 5 saat sonra, bu kez sabaha karşı restoran işletmecisi Suat Y.'yi da silahla vurup yaraladığı ortaya çıktı.

RESTORAN SAHİBİNİ, EŞİNİN KENDİSİNE DÖNMESİNE ENGEL OLDUĞU İÇİN VURMUŞ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaydan sonra başlattıkları soruşturmada, kaçan şüphelinin izini Kadıköy'de buldu. Erdem F., akşam saatlerinde, bir arkadaşının yanına uğradığı sırada polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Erdem F.'nin, restoran sahibini, eşinin kendisine dönmesine engel olduğunu düşündüğü için vurduğunu söylediği belirtildi. Zanlının sorgusuna Asayiş Şube Müdürlüğü'nde devam ediliyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler