HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırıkkale'de dehşet anları

Kırıkkale’de alacak meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Saldırganlardan 1’i yakalanırken, 1'i ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Kırıkkale'de dehşet anları

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale merkez Güzeltepe Mahallesi parkında alacak meselesi nedeniyle 4 kişi arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine 2 saldırgan park içinde silahla ateş ederek Abdullah Arslan ve Akif Arslan isimli 2 kişiyi yaraladı. Saldırganlar, daha sonra yere yatırdıkları 2 kişinin üzerine çıkarak bir yandan silahla ateş ederken bir yandan da elindeki ekmek bıçağı ile yere yatırdığı kişiye defalarca sapladılar.

Çevrede bulunan vatandaşların olayı polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganlardan A.U.’yu yakaladı kaçan kişi için ise arama başlatıldı. Kanlar içinde kalan yaralılar, ambulanslarla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde arama ve inceleme yapan polis suç aleti olduğu tespit edilen bıçağı ele geçirdi. Meydan gelen olayla ilgili olarak ekipler, çok yönlü olarak soruşturma başlattı.


En Çok Aranan Haberler