HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liseli kızdan 4 gündür haber alınamıyor

İstanbul’da staj yaptığı hukuk bürosundan eczaneye gitmek için ayrılan lise öğrencisinden 4 gündür haber alınamıyor. Ailesi, eczane eczane dolaşarak kızlarını arıyor.

Liseli kızdan 4 gündür haber alınamıyor

F.T’den haber alamadığını söyleyen anne Şenay T., kızını madde bağımlısı olan M.G’nin kaçırdığını iddia etti.

İstanbul Bakırköy’de staj yaptığı hukuk bürosundan eczaneden ilaç almak için çıkan ve 4 gündür haber alınamayan Yunus Emre Ticaret Lisesi son sınıf öğrencisi F.T. için ailesi, kızlarının kaçırıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Anne Şenay T, Bakırköy Osmaniye’deki tüm eczaneleri gezip kızının fotoğraflarını gösterdiğini, kızının kayıp ilanlarını sokaklara astığını söyledi.

Zorla arabaya bindirilmiş

Kızının arkadaşı M.G. tarafından kaçırıldığını düşündüğünü dile getiren anne Şenay T, “13 yaşındayken kendisinden 5 yaş büyük bir çocukla arkadaşlık yapmış. Çocuk madde bağımlısıydı ve kızımın peşini bırakmadı. Onun numarasını engellemişti ama yine bulmuş, rahatsız etmeye başladı. Kızım kaçırılmasından 2 gün önce bu yüzden telefon numarasını değiştirdi” dedi. Sokak sokak, eczane eczane kızını aradığını söyleyen anne Şenay T., bazı görgü tanıklarının 3-4 kişinin kızını zorla arabaya bindirip götürdüklerini söylediğini belirtti. (AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler