HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Makas atan sürücü kaçtı, çarptığı sürücü de alkollü çıktı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, trafikte makas olarak tabir edilen zig zag yaparak ilerlediği iddia edilen bir otomobil, önündeki otomobile arkadan çarptı, iki kişi yaralandı.

Makas atan sürücü kaçtı, çarptığı sürücü de alkollü çıktı

Kazada arkadan çarpan sürücü olay yerinden kaçarken, diğer otomobilin sürücüsü ise 2.70 promil alkollü çıktı.

Kaza, bugün saat 00.30 sıralarında Yeşildere Caddesi üzerinde meydana geldi. Konak'tan Karabağlar istikametine doğru trafikte makas makas olarak tabir edilen zig zag yaparak ilerlediği iddia ileri sürülen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 35 RR 342 plakalı otomobil, Hacı Nazi Partal'ın (45) kullandığı 35 AP 0534 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobildeki sürücü Hacı Nazi Partal yaralanarak araç içinde sıkıştı. Partal'a çarpan kimliği belirlenemeyen sürücü olay yerinden kaçarken, aynı otomobilde bulunan Zeynep Nur Buz (19) yaralandı.

Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık, 110 AKS ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen 110 AKS ekipleri Hacı Nazi Partal'ı sıkıştığı yerden çıkardı. Yaralı Partal ile Buz, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yapılan incelemede Partal 2.70, Zeynep Nur Buz'un ise 3.80 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayı gören İsmail Uzun, "Otomobil trafikte makas atarak tehlikeli bir şekilde yanımızdan geçti. Ben bu aracın arkasındaydım, çocuklarıma aracın kaza yapabileceğini söyledim. Makas attıktan sonra önündeki araca vurdu, daha sonrada olay yerinden kaçtı" dedi.

MAKAS ATAN ARAÇTA ÖLÜM TOKASI

Trafikte makas atarak kazaya neden olan otomobilde, ölüm tokası olarakta bilinen emniyet kemeri tokasının takılı olduğu görülürken, otomobil içinde alkol şişeleri de bulundu. Polis ekipleri kazadan sonra kaçan sürücünün kimliğini belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler