HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Önce felç oldu 3 gün sonra hayatını kaybetti

Bursa’da adet dönemi ağrıları nedeniyle Çekirge Devlet Hastanesi acil servisinde iğne yaptıran 25 yaşındaki Serpil Kütük felç geçirdi. Üç gün yoğun bakımda kalan Serpil hayatını kaybetti.

Önce felç oldu 3 gün sonra hayatını kaybetti

Bursa Çekirge Devlet Hastanesinde perşembe akşamı yaşanan olay şöyle gelişti: 25 yaşındaki Serpil Kütük, her ay adet döneminde yaşadığı ağrılar nedeniyle hastaneye gidip ağrısının azalması için iğne vurduruyordu.

Vatan'ın haberine göre, perşembe akşamı da ağrısı nedeniyle Kütük annesiyle hastaneye gitti. Acil Serviste görevli doktor Mustafa Ç. tarafından Kütük’e iğne yapıldı ancak genç kız iğneden 5 dakika sonra baygınlık geçirip yere yığıldı. Doktorların ilk müdahalesinde ise felç geçirdiği belirlendi.

Yoğun bakım ünitesine kaldırılıp tedavisine başlanan Kütük üç gün kaldığı hastanede hayatını kaybetti. Yapılan otopsisinde beyninde ödem oluştuğu belirlenen Kütük’ün yapılan iğne sonrası bu duruma geldiği ön otopsi raporunda yer aldı.

Kızlarının hayatını kaybetmesinin ardından iğne yapan doktor Mustafa Ç. ve hastane yönetimi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunup olayı sağlık Bakanlığına taşıdı.

Yanlış iğne iddiası
Kütük’ün kuzeni Mevsim Çanak ise hastanede görevli bazı doktorların yanlış iğne nedeniyle Serpil’in hayatını kaybettiğini söylediklerini öne sürerek,”O gece Serpil felç geçirdiğinde doktor ‘iğne etkisini gösteriyor’ eve götürün dinlensin’ dedi. Biz ısrar edince odaya aldılar. Bir süre sonrada durumun farkına varıp Serpil’i yoğun bakım ünitesine kaldırdılar. Ancak Serpil üç gün sonra hayatını kaybetti” dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler