HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rize’de şiddetli yağmur köy yollarını ulaşıma kapattı, hasara yol açtı

Rize’de dün etkili olan şiddetli yağmur, bazı köy yollarını ulaşıma kapattı, köprüler ve elektrik nakil hatlarında hasara yol açtı.

Rize’de şiddetli yağmur köy yollarını ulaşıma kapattı, hasara yol açtı

Bölgede etkili olan aşırı yağış nedeniyle yan derelerin taşması sonucu dün akşam saatlerinde 3 saat boyunca ulaşıma kapanan Çamlıhemşin - Ayder karayolu, çalışmalar sonrası açıldı.

Ardeşen'in Tunca Beldesi Armutlu Köyü’nde de aşırı yağış sonucu oluşan heyelan nedeniyle bir araç sel sularında sürüklendi.

Fındıklı ilçesi Çağlayan Deresi’nde su seviyesinin saniyeler içinde yükselmesi çevrede korkuya neden oldu. Cep telefonları ile kaydedilen görüntülerde deredeki düşük su seviyesinin bir anda gelen taşkınla birlikte metrelerce yükseldiği görüldü. Çayeli İlçesi'ndeki Ağaran şelalesinin de yoğun yağış sonrası taşması da kayda alındı.

Bu arada, il genelinde yaklaşık 30 köy yolu ile bazı köprüler ve elektrik nakil hatlarında hasar meydana geldi. Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne bağlı ekipler kapalı köy yollarını ulaşıma açtı. Hasar tesbit çalışmaları halen sürüyor. (DHA)

En Çok Aranan Haberler