HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto’da bir kişi aynı haftada büyük ikramiyeyi iki defa kazandı

Sayısal Loto'da böylesi ilk defa oldu.

Sayısal Loto’da bir kişi aynı haftada büyük ikramiyeyi iki defa kazandı

Ankara'da bir vatandaş, aynı rakamlarla 2 defa kupon doldurup her 2'sini de yatırdı, 2 kuponuna da büyük ikramiye çıktı. Kazandığı toplam miktar 1 milyon 82 bin TL olan vatandaşın kim olduğu ise bilinmiyor.

Sayısal Loto'nun 1007.haftasında ilginç bir durum yaşandı. Çekiliş sonucunda 3 talihli, 6 numarayı da bildi. Ancak ikramiye isabet eden kuponlardan 2'sinin sahibinin aynı kişi olduğu ortaya çıktı.

Ankara'da bir bayide Sayısal Loto oynayan vatandaş, aynı rakamları 2 ayrı kupona yazarak 2 kuponu da oynadı. Kim olduğu bilinmeyen vatandaşın 2 kuponuna da büyük ikramiye isabet etti. Kişi başına düşen ikramiye tutarı 541 bin TL olurken, çifte talihli vatandaşın kazandığı tutar ise 1 milyon 82 bin TL.

'EMEKLİ OLABİLİR'

Milliyet'in edindiği bilgiye göre; Ankara'daki bayi, çok fazla müşterisi olduğu için kazanan talihlinin kim olduğundan emin olamadığını belirtirken, talihli vatandaşın bayiye yeniden gelmesini ve jest yapmasını bekliyor. Bayi, kazanan talihlinin orta yaş üzerinde ve emekli olduğu tahmininde bulundu.

Geçen yıl da Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde bir kişi, On Numara oyununda aynı numaraları 13 defa oynamış ve 15 kupona isabet eden ikramiyenin 13'ünü almıştı.

Eğer Ankaralı talihli tek kupon yatırmış olsaydı 811 bin 500 TL kazanacaktı. Aynı numarayı 2 defa oynadığı için büyük ikramiyenin yarısı yerine, 3'te 2'sini kazanmış oldu.


En Çok Aranan Haberler