HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Söke'de canavar paniği

Aydın’ın Söke İlçesi’nde hayvancılık yapan Turan Cengiz, canavar olduğunu iddia ettiği yaratığın 25 küçükbaş hayvanını telef ettiği, köpeğini de parçalayarak öldürdüğünü söyledi.

Söke'de canavar paniği

Söke’ye bağlı Burunköy sırtlarında görüldüğü iddia edilen kızıl-boz renkteki canavar, köylülerin korkulu rüyası oldu. Yaratık, hayvancılıkla uğraşan Turan Cengiz’in 25 küçükbaş hayvanını telef etti, çoban köpeğini parçalayarak öldürdü. Yaşanan olay sonrası Turan Cengiz, elinde tüfeği ve gece lambası nöbet tutmaya başladı. Canavar ile göz göze geldiğini belirten Turan Cengiz, tüfeği ile çok sayıda ateş ettiğini ancak vuramadağını söyledi.

Gördüğü canavarın boyunun yaklaşık 80 santimetre, ağırlığının ise 60 kilodan fazla olduğunu söyleyen Turan Cengiz, “Hayvanlarımı öldüren canavar, köpeğimi de yedikten sonra beni daha çok tedirgin etti” dedi.

Kimsenin kendisine inanmayacağını düşündüğü için yetkilere bilgi vermediğini kaydeden Cengiz, “Zararım büyük. Derdimi kime anlatayım. Çevremizde sürüyle çakal, tilki gördük. Ancak bu yaşıma kadar köpekleri canlı canlı yiyen bir canlıyı düşünmek bile insanı tedirgin ediyor” diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler