HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: Kız kardeşi Ceylan Timuroğlu'nu öldüren Erhan Timuroğlu yakalandı

Bankacı kız kardeşi Ceylan Timuroğlu'nu öldürdüğü gerekçesiyle aranan Erhan Timuroğlu yakalandı. DHA'dan geçen son dakika bilgiye göre; Erhan Timuroğlu'yla birlikte C.A. da gözaltına alınırken evde yapılan aramalarda 2 kalaşnikof silah, ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda fişek ile sahte kimlikler ele geçirildi. Silahtaki detay şoke etti.

Son dakika habere göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yapılan operasyonda “Kasten Öldürme" ve “Uzun Namlulu Silahla İşyeri Kurşunlama" suçlarından aranan Erhan Timuroğlu Sancaktepe'de yakalandı

NELER YAŞANMIŞTI?

İstanbul Sultanbeyli'de özel bir bankada çalışan ve ailesiyle birlikte kalan 24 yaşındaki Ceylan Timuroğlu, Ataşehir Feratpaşa Mahallesi'ndeki evine gelen ağabeyi Erhan Timuroğlu (38) tarafından tabancayla öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre önceki gece anne babası ile kardeşinin kaldığı eve gelen Timuroğlu, kız kardeşi Ceylan'ın yattığı odaya yöneldi.

İddiaya göre odasının kapısının açılmasıyla birlikte uyanan Ceylan'a ağabeyi, "Sen ne haltlar karıştırıyorsun" diye bağırdı. Timuroğlu, ardından belinden çıkardığı tabancayla kız kardeşine ateş etti. Başından vurulan genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Olaya şahit olan anne babası ise cinayete engel olamadı.


Çift şarjörün ters yönde birbirine bantla yapıştırılması saldırılarda ve çatışmalarda şarjör değiştirirken harcanan zamanın kısaltması için kullanılmaktadır. İstanbul Ortaköy'deki gece kulübü Reina'da yılbaşı gecesi 39 kişiyi öldüren saldırganın, çift şarjörü ters yönde birbirine bantla yapıştırdığı, böylece şarjör değiştirirken zaman harcamadığı ortaya çıkmıştı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler