HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Soyunma kabininde bel kıtlatmaya hapis

18 yaşındaki genç kızın soyunma kabininde beline masaj yaparak kıtlatmak isterken tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan 24 yaşındaki genç, 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da bir mağazada birlikte tezgahtar olarak çalıştığı 18 yaşındaki genç kızın soyunma kabininde beline masaj yaparak kıtlatmak isterken tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan 24 yaşındaki genç, 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Atakum ilçesindeki bir mağazada yaklaşık 9 ay önce mağazada tezgahtar olarak çalışan 18 yaşındaki D.E. adlı genç kız, yine kendisi gibi tezgahtar olan 24 yaşındaki T.S.'nin çalışırken beli ağrıdığında soyunma kabininde kendisine yaptığı masaj sırasında tacizde bulunduğunu ileri sürerek şikayetçi olmuş, gözaltına alınan T.S. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. T.S. hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında T.S., suçlamayı kabul etmeyerek, "Ben çalıştığım iş yerinde böyle bir davranışta bulunmadım. Mağdureyi kardeşim gibi biliyorum. Mağdure beni kolumdan tutup kabine kendisi götürdü. 'Belim ağrıyor kıtlat' dedi. Ben de onun isteğiyle beline bastırdım. Dediği şekilde dinlendirme işini yaptım. Bunun dışında başka bir şey yapmadım. Zaten bizim kabine girmemizle çıkmamız bir oldu. Beraatımı istiyorum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, T.S.'yi 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırarak ‘hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına' karar vererek cezayı erteledi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler