HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekirdağ'da iki ayrı kaza: 4 ölü

TEKİRDAĞ’IN Çorlu ve Marmara Ereğlisi İlçeleri’nde meydana gelen 2 ayrı kazada, 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Tekirdağ'da iki ayrı kaza: 4 ölü

TEKİRDAĞ’IN Çorlu ve Marmara Ereğlisi İlçeleri’nde meydana gelen 2 ayrı kazada, 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ne bağlı Ulaş Beldesi’nde 33 yaşındaki Emrah Tuna yönetimindeki 59 DH 849 plakalı otomobil, sürücüsünün hız nedeniyle virajı alamaması nedeniyle takla attı.
Kazada, otomobilde bulunan sürücünün 5 aylık oğlu Murat Mert Tuna ve yolcu olarak bulunan 32 yaşındaki Olcay Bulunmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Emrah Mert ile diğer yolcular Sultan Belsizoğlu, Muammer Belsizoğlu, Filiz Bulunmaz ve Melek Neşe Tuna yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Hayatını kaybedenlerin cesetleri de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.
Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi’nde dün gece 01.00 sıralarında arıza yapan ve yol kenarında duran Ali İhsan Demir yönetimindeki 22 RL 385 plakalı kamyona, Kadir Çırak idaresindeki 10 E 4978 plakalı hafif ticari araç arkadan çarptı. Kazada, hafif ticari aracın içinde bulunan yolcular 53 yaşındaki Mehmet Demirel ve 45 yaşındaki Hatice Cingöz hayatını kaybetti. İki aracın şoförü kazayı yaralı olarak atlattı.
Jandarmanın iki kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
DHA
[**Tekirdağ haber **](https://www.mynet.com/tekirdag) | [****](https://www.mynet.com/tekirdag)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler