HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü restorandaki cinayetten baba intikamı çıktı

İstanbul Beykoz'daki ünlü bir restoranda, 12 yıl önce babasını öldürdüğünü öne sürdüğü Mehmet Ali Büyüksarıoğlu'nu öldüren Hüseyin Mert Saral gözaltında. Olayda yaralanan 2 kişinin tedavisi sürüyor.

Saldırgan Hüseyin Mert Saral gözaltına alındı. Öldürülen kişinin Mehmet Ali Büyüksarıoğlu olduğu öğrenildi. Saldırının nedeninin Saral'ın 12 yıl önce babasının öldürülmesine dayandığı iddia ediliyor.

Beykoz'da ünlü bir restoranda silahlı saldırı yaşandı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Olay saat 16.30 sıralarında Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki Big Chefs'te yaşandı. Restorana giden Mert Saral, 12 yıl önce babasını öldürülmesi olayıyla ilgili suçladığı Mehmet Ali Büyüksarıoğlu ile karşılaştı. Mert Saral'ın silahla ateş ettiği Büyüksarıoğlu ağır yaralanırken, kargaşa sırasında 2 kadın da hafif şekilde yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Büyüksarıoğlu, yolda hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekibine teslim olan Mert Saral gözaltına alındı.

Kırılan camlar nedeniyle hafif şekilde yaralanan iki kadın ambulans ile Özel Madistate hastanesine götürüldü. Burada tedavi edilen S.F. ve B.B. taburcu edildi.

SİLAHINI MASAYA KOYUP SU İÇTİ

Görgü şahidi bir vatandaş, "Biz bir kafede oturuyorduk. Karşı restoranda silah sesleri duyduk. Vuran şahıs zannedersem oturdu. Sigarasını yaktı, suyunu içti, silahı masaya koydu. Polisin gelmesini bekledi. Vurulan kişiyi görmedik. Ambulanslar geldi, hastaneye kaldırıldılar" dedi.

12 YIL ÖNCESİNE DAYANIYOR

Hüseyin Saral 2005 yılında Roma’da bir restoranda öldürülmüştü. Büyüksarıoğlu, o dönem Sedat Şahin’e istihbarat toplamakla suçlanmıştı. Beykoz'daki saldırının bu cinayetle ilgili olduğu iddia ediliyor.

RESTORANDAN AÇIKLAMA

Olayın yaşandığı restorandan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Anadolu Hisarı şubemizde iki müşteri arasında gerçekleşen husumet polisin müdahalesi ile sonuçlanmıştır. Big Chefs Anadolu Hisarı şubemizde yaşanan bu üzücü olay diğer misafirlerimize intikal etmemiş olup, hayat Big Chefs’ de güvenli bir şekilde devam etmektedir.

ŞARKICI DEMET AKALIN DA ORADAYDI

1 kişinin öldüğü saldırıda Demet Akalın da o sırada restoranda yemek yiyordu. Akalın Twitter hesabından yaşadıklarını böyle anlattı;


Fotoğraf: DostBeykoz haber sitesi

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler