HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yarasa saldırısı iddiasıyla ilgili mağazadan açıklama

Levent’te bir AVM’de bir kadının yarasa saldırısına uğradığını iddia etmesi üzerine, olayın gerçekleştiği mağazadan açıklama yapıldı.

Yarasa saldırısı iddiasıyla ilgili mağazadan açıklama

Açıklamada, "21 yıldır, Türkiye’de 44 lokasyonda hizmet vermektedir. Tüm ürünlerimiz ve mağazalarımız global marka standartlarındadır. Olayın yaşandığı söylenen mağazamızın, içinde bulunduğu alışveriş merkezi, açık hava bir alışveriş merkezidir. Müşterimizin mağazamızda yaşadığını belirttiği bu olay, bizim için de alışılmadık ve sıra dışı bir olaydır. Kiracısı olduğumuz alışveriş merkezinin bu konuyla ilgili yaptığı açıklamayı destekliyor ve varsa alınacak önlemleri takip ediyoruz. Kamuoyunun bilgilerine sunar, müşterimizin yaşadığı olaydan dolayı üzüntülerimizi bildiririz" denildi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

AVM’deki ünlü bir markanın mağazasında pantolon baktığı esnada, bir yarasa Prof. Emine Celine Cotton'a temas etmişti. Cotton, hayvandan kuduz bulaşabileceği ihtimali üzerine aşı olup savcılığa suç duyurusunda bulunan bulunmuştu.

Olaydan kimin sorumlu olduğu konusunda bir türlü anlaşamadıklarını söyleyen Cotton, “İlk müdahaleyi AVM bünyesindeki doktor ve hemşire yaptı. Doktor bana, ‘Yarasadan kuduz bulaşmaz’ dedi. Durum tespit raporu hazırlandı, AVM görevlisiyle hastaneye gittik. Enfeksiyon kuduz bölümünün bulunduğu başka bir hastaneye yönlendirildik. Doktor, midem bulanır ve ateşim çıkarsa gelmemi söyledi. Gittiğim başka bir hastanedeki doktor, yarasaların çok tehlikeli olduğunu, solunum yoluyla kuduz bulaştırdıklarını söyledi. Başka bir hastanede kuduz aşısı oldum. 2 aşı vuruldum, 3 aşı daha olacağım” demişti.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler