Jordyn Woods Haberleri

Ünlü spor spikeri Laura Woods, kadın takipçisi tarafından iki yıl boyunca taciz edildiğini söyleyip iğrenç detayları paylaştı...

Ünlü spor sunucusu Laura Woods, iki yıla aşkın süreçte internet üzerinden taciz edildiği ve ölüm tehditleri aldığını itiraf etmişti. Kendisini tacizde bulunan kadın takipçisinin hapse atılmasının ardından derin bir nefes alan Laura Woods detayları paylaştı.

Spor 2024-02-19 09:16:41

Aralarında 16 yıllık yaş farkı var ama görenler kardeş zannediyor! “Hangisi anne hangisi kızı?”

TikTok’tan paylaşım yapan bir anne ve kızı aralarındaki 16 yıllık yaş farkına rağmen anne-kız olduklarına inanmadıklarını söyleyerek viral olmayı başardı. Heather isimli anne kızı Jordyn yan yana gördüklerinde kardeş olduklarının zannedildiğini dile getirdi. Sosyal medya kullanıcıları ikilinin TikTok paylaşımındaki “Hangisi anne hangisi kızı ben anlamadım” yorumunda adeta birleşti.

Trend 2023-07-26 10:59:04

Yakın dostu ablasının sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmişti! Kylie Jenner ve Jordyn Woods yıllar sonra bir arada

En yakın arkadaşı Kylie Jenner'ın ablası Khloe Kardashian'ın sevgilisi Tristan Thompson ile cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkınca Jordyn Woods, Jenner ile görüşemez olmuştu. Kylie Jenner ve Jordyn Woods dört yıl sonra yemekte buluşarak herkesi şoke etti.

Magazin 2023-07-17 12:09:37

Bu nasıl protesto! Polisler evi tahliye etmek isteyince arılarını üzerlerine saldı

ABD'de yaşanan bir olay polisleri şaşkına çevirdi. Hampden bölgesinde yaşayan Rorie Woods isimli bir kadın, bir evi tahliye etmek üzere gelen polis memurlarıyla arasında çıkan tartışmanın ardından arılarını onların üzerine saldı. Olayın ardından tutuklandığı bildirilen Woods'un şimdi, mahkeme tarihini beklediği açıklandı.

Trend 2022-10-22 10:56:17

Ashley Graham kalçası herkesi solladı! Ölüm riski taşıyor

Son yıllarda inanılmaz artışta olan beden olumlama veya vücut pozitifliği akımı üzerine yapılan araştırmanın çarpıcı sonuçları ortaya çıktı. Uzmanların açıklamasına göre; Ashley Graham ve Jordyn Woods gibi büyük beden modellerin yükselişi, kıvrımları vurgulayan kalça büyütme, meme implantı gibi estetik cerrahi ameliyatlara olan talebin artmasına neden oluyor.

Haber 10-08-22 08:44

Bretton Woods Sistemi nedir, özellikleri nelerdir? Bretton Woods Sistemi neden çöktü?

Farklı dönemlerde, dünyayı ilgilendiren gelişmeler ekonomiyi de yakından etkilemiştir. Bazı sistemler bu etkileşimden doğmuştur. Zamana yenilerek yok olan Bretton Woods da bu sistemlerden biridir. Bretton Woods Sistemi nedir, özellikleri nelerdir?

Finans 27-07-22 16:29

Tiger Woods'un adı Şöhretler Müzesi'ne girecek

Dünyaca ünlü ABD'li sporcu Tiger Woods, Dünya Golf Şöhretler Müzesi'nde (Hall of Fame) yerini alacak.

Spor 09-03-22 17:48

Jordyn Woods transparan olayını abarttı! Yok artık dedirten seçim

Doğum günü kutlamalarına erken başlayan Kylie Jenner'ın eski dostu Jordyn Woods'un, tercih ettiği elbise gören herkese aşırı geldi.

Magazin 24-09-21 10:21

ABD'li golfçü Tiger Woods taburcu edildi

Üç hafta önce trafik kazası geçiren ABD'li golfçü Tiger Woods, tedavisinin evinde süreceğini söyledi.

Spor 17-03-21 11:10

Paige Spiranac'tan olay tepki: Samimiyetsiz!

Ünlü golfçü Paige Spiranac, Bryson DeChambeau'nun Tiger Woods ile ilgili söylediği sözlerin ardından Twitter'dan şoke eden ifadeler kullandı.

Spor 15-03-21 19:21

Tiger Woods: ABD'li golf efsanesi, geçirdiği trafik kazasında ciddi şekilde yaralandı

Dünyaca ünlü ABD'li golf yıldızı Tiger Woods Los Angeles'ta geçirdiği trafik kazasında ciddi şekilde yaralandı.

Haber 24-02-21 01:09

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, trafik kazası geçirdi

ABD’nin California eyaletinde dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, geçirdiği trafik kazası sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Haber 23-02-21 23:59

Kaza geçiren Tiger Woods hastaneye kaldırıldı

Golfün önde gelen isimlerinden Tiger Woods, Los Angeles'taki trafik kazasının ardından hasteneye kaldırıldı.

Spor 23-02-21 22:53

Güzelliği ile göz kamaştıran Paige Spiranac, Tiger Woods'u geride bıraktı!

Ünlü golf sporcusu Paige Spiranac, Instagram gönderisi başına golf süperstarları Tiger Woods ve Rory McIlroy'dan daha fazla para kazanıyor.

Spor 21-02-21 17:09

Katie Price tatilde aşka geldi

Ağustos ayında tatil için geldiği Türkiye'de iki bacağını birden kıran Katie Price, sevgilisi Carl Woods, Maldivler'deki romantik bir tatiline devam ediyor. Ayakları tam olarak iyileşmediği gözlemlenen Price, tatili sevgilisinin kollarında geçiriyor.

Magazin 06-11-20 10:54

Türkiye'de tatildeyken iki ayağını birden kırmıştı! Katie Price hala kucakta

Ağustos ayında tatil için geldiği Türkiye'de iki bacağını birden kıran Katie Price, sevgilisi Carl Woods, Maldivler'deki romantik bir tatil yapıyor. Ayağındaki kırıklar hala iyileşmeyen Price, tatili sevgilisinin kollarında geçiriyor.

Magazin 04-11-20 10:37

Jordyn Woods transparan elbisesiyle olay oldu! Göğüslerini sakladı

Arkadaşının sevgilisiyle birlikte olan Jordyn Woods; kendi markasının tanıtımı için düzenlenen gecede giydiği yarı şeffaf kıyafetiyle dikkat çekti. Jordyn Woods hem giydi hem de frikik vermemek için göğüslerini kapadı.

Magazin 16-10-20 11:49

Katie Price ve Carl Woods gece yarısı yataktan paylaştı!

Estetik operasyonlar için sık sık Türkiye'ye gelen ve özel hayatıyla da sürekli gündem olan Katie Price yeni aşkıyla ateşli öpüşme anlarını paylaşmakta bir sakınca görmedi.

Magazin 13-10-20 14:04

Katie Price bu sefer tatil için Türkiye'de

İngiliz şarkıcı ve manken Katie Price, karantina kurallarının rahatlaması ile birlikte sevgilisi Carl Woods ve çocukları ile birlikte tatil yapmak için Türkiye'ye geldi.

Magazin 28-07-20 15:18

Paige Spiranac ve Holly Sonders sahne alıyor!

Paige Spiranac ve Holly Sonders golf dünyasında büyük ilgi görmeye başladı. Tiger Woods ve Phil Mickelson golf sporunda şimdiye kadarki en büyük oyuncularından ikisi fakat Paige Spiranac ve Holly Sonders'a gösterilen ilgi her geçen gün artıyor.

Spor 19-05-20 18:02

Jordyn Woods Tristan Thompson ile cinsel ilişkiye girmediğini kanıtlamak için...

Bir zamanlar Kylie Jenner'ın en yakın dostu olan Jordyn Woods, Khloe Kardashian'ın sevgilisi Tristan Thompson ile birlikte olduğu iddiasıyla aile tarafından dışlanmıştı. Jordyn yalan makinesine bağlandı ve herkesin merak ettiği o soruyu cevapladı.

Trend 12-12-19 13:40

Tiger Woods'tan rekor zafer

Japonya'da düzenlenen organizasyonda şampiyon olan ABD'li golfçü Tiger Woods, kariyerindeki 82. turnuvayı kazanarak Sam Snead'in PGA Tur rekorunu egale etti

Spor 28-10-19 12:23

35 yıl suçsuz yere hapis yatan kadına 3 milyon dolar tazminat

ABD tarihinde en uzun suçsuz yere hapis yatan insan olan Caty Woods’a 3 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verildi.ABD’nin Nevada eyaletinde yaşayan Cathy Woods, 1976 yılında öldürülen Michelle Mitchell’in katil zanlısı olarak tutuklanarak 2015 yılına kadar hapis yatmıştı.

Haber 30-08-19 12:24

Golf turizminin ekonomiye katkısı yılda 135 milyon avro

Uluslararası Golf Tur Operatörleri Birliği Türkiye ve Antalya Golf İhtisas Spor Kulübü Başkanı Cahit Şahin: - "Nitelikli turist uygulamalarından biri golf turizmi. Kişi başı bin 100 ile bin 200 avro civarında harcama söz konusu. Gelen kişi bir hafta konaklıyor, 5 oyun golfünü oynuyor. Yılda 120 bin kişiden ortalama 135 milyon avro gibi bir rakamın ekonomiye girdisi sağlanıyor" - "Tiger Woods, Justin Rose gibi dünyaca ünlü sporcuların Türkiye'ye gelmesini sağlayan Turkish Airlines Open Golf Turnuvası da golfün ve Belek'in tanıtımına çok önemli katkı sağlıyor. Golf turnuvası için gelen misafirlerin, tatil için de geldiklerini görüyoruz"

Yurthaber 27-07-19 11:10

Golf turizminin ekonomiye katkısı yılda 135 milyon avro

Uluslararası Golf Tur Operatörleri Birliği Türkiye ve Antalya Golf İhtisas Spor Kulübü Başkanı Cahit Şahin: - "Nitelikli turist uygulamalarından biri golf turizmi. Kişi başı bin 100 ile bin 200 avro civarında harcama söz konusu. Gelen kişi bir hafta konaklıyor, 5 oyun golfünü oynuyor. Yılda 120 bin kişiden ortalama 135 milyon avro gibi bir rakamın ekonomiye girdisi sağlanıyor" - "Tiger Woods, Justin Rose gibi dünyaca ünlü sporcuların Türkiye'ye gelmesini sağlayan Turkish Airlines Open Golf Turnuvası da golfün ve Belek'in tanıtımına çok önemli katkı sağlıyor. Golf turnuvası için gelen misafirlerin, tatil için de geldiklerini görüyoruz"

Finans 27-07-19 11:10

2019: Görselliğiyle Büyüleyen Way to the Woods 2020'de Geliyor

2015 yılında Reddit'te ortaya çıkan ve görselliğiyle herkesi büyülemeyi başaran Way to the Woods, E3 2019 Microsoft basın konferansında kendine yer buldu.

Trend 10-06-19 06:06

Tamirciye giren şaşkına dönüyor! Böylesini gördünüz mü?

ABD'de güzelliği kadar yaptığı meslekle de dikkat çeken Malorie Woods, sosyal medyanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Bakın sarışın güzel Malorie, ne işle uğraşıyor!

Trend 16-04-19 07:53

Jordyn Woods skandalın ardından imajını değiştirdi

Aldatma haberleriyle Kardashian Ailesi'ni özellikle de yakın dostu Kylie Jenner'ı derinden yaralayan Jordyn Woods, skandalın ardından imajını değiştirdi.

Magazin 29-03-19 16:04

Jordyn Woods imajını tamamen değiştirdi

Evinde kaldığı, ortak olduğu ve ailesi kadar yakın olduğu Kylie Jenner'ın ablası Khloe Kardashian'ın sevgilisiyle öpüşen Jordyn Woods imajını tamamen değiştirdi.

Magazin 28-03-19 17:20

Kylie Jenner ve Jordyn Woods birbirlerine nispet mi yapıyor?

Yaklaşık 1 ay önce yaşanan aldatma skandalında başrolde yer alan Jordyn Woods ve Kylie Jenner, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla adeta birbirlerine mesaj yolluyorlar...

Magazin 18-03-19 15:47

İhanetle tanındı! Jordyn Woods’un estetiksiz hali olay oldu

Khloe Kardashian'ın kızının babası basketbolcu Tristan Thompson ile birlikte olan ve çiftin ayrılmalarına neden olan Jordyn Woods'un değişimi sosyal medyada olay oldu.

Trend 13-03-19 09:54

İhanete karşı kız kardeş dayanışması

ABD’li şov yıldızı Khloe Kardashian, çocuğunun babası Tristan Thompson'un Kylie Jenner’ın yakın arkadaşı Jordyn Woods’la samimi anlarının ortaya çıkmasından ardından Kardashian kardeşlerin arasının açılması bekleniyordu.

Magazin 26-02-19 11:42

Kylie Jenner ablasının sevgilisiyle olan Jordyn Woods’u evden kovdu

Kylie Jenner, ablasının sevgilisi ile birlikte olan yakın arkadaşı Jordyn Woods'u evden kovmakla kalmadı, birlikte çıkardıkları kozmetik koleksiyonunu da yüzde 50 indirimle satışa koydu...

Magazin 22-02-19 15:27

Tristan Thompson Khloe Kardashian'ı yine aldattı! Hem de...

TV şovu yıldızı Khloe Kardashian, hamileliğinde sevgilisi Tristan Thompson tarafından aldatılmıştı. Ünlü basketbolcu bu kez Kardashian'ı, en yakın arkadaşı Jordyn Woods ile aldattı.

Trend 20-02-19 16:38

Alphonso Davies'i transfer eden Bayern Münih, sevgilisi Jordyn Huitema'ya da teklif yaptı!

Bundesliga devi Bayern Münih'in Vancouver'dan kadrosuna kattığı Alphonso Davies'in sevgilisine transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. 18 yaşındaki futbolcunun kız arkadaşı Jordyn Huitema'nın ise bu teklifi geri çevirdiği öne sürüldü.

Trend 30-01-19 07:50

ABD öncülüğündeki koalisyon saldırılarında şeffaflık azalıyor

Birleşik Görev Gücü'nün, 16-29 Aralık arasında Suriye ve Irak'ta gerçekleştirdiği hava saldırılarına ilişkin yayınladığı raporda, eski raporların aksine, saldırıların yeri ve zamanının belirtilmemesi dikkat çekti - AirWars Direktörü Chris Woods: - "DEAŞ ile mücadele bitmedi ve siviller halen ağır bir bedel ödüyor. Sivil kayıpların sorunlu seviyelere yükseldiği bir dönemde ABD öncülüğündeki koalisyonun, ABD Başkanı Trump'ın son duyurusu üzerine kamu şeffaflığını azaltmasını görmek rahatsızlık vericidir"

Haber 04-01-19 22:31

Ailesiyle mavi tura çıktı, bu hale geldi!

ABD'nin Missouri kentinden 15 yaşındaki Jordyn Walker, ailesiyle beraber mavi tura çıktığında hayatının kabusa döneceğini tahmin etmemişti. Tekne turundan sonra fenalaşan Jordyn yeni yılda görme yetisini de kaybetti.

Trend 03-01-19 14:11

ANALİZ - İran yaptırımları ve küresel finansal dönüşüm

Trump yönetiminin İran’ı köşeye sıkıştırmak ve izole etmek maksadıyla uygulamaya başladığı yaptırımlar başta hiç hesap edilmeyen sonuçlara yol açarak AB, Rusya, Çin ve diğer yükselen güçler arasında yeni işbirliği alanlarının gelişmesini tetikleyebilir - İran yaptırımlarının aşılması için AB, Rusya ve Çin gibi küresel aktörleri aynı platformda bir araya getiren alternatif finansal mekanizmalar, uzun vadede küresel finansal sistemin dolar-merkezli yapısını tehdit edecek gelişmelerin ilk sinyalleri olarak görülebilir - Küresel ekonomi politik sistemdeki uzun vadeli ve sistemik dönüşümler açısından bakıldığında başat Avrupalı aktörlerin artık ABD yönetiminin tek-taraflı ekonomik yaptırım politikasından ve doların küresel egemenliğini istismar ederek müttefiklerini belli stratejik tercihlere zorlama alışkanlığından sıkıldığını görmek gerekiyor - İran yaptırımlarının aşılması için Özel Ödeme Aracı fikrinin AB tarafından kurumsal olarak gündeme getirilmesi bile savaş sonrası kurulan Bretton Woods sisteminde doların küresel hâkimiyetine karşı şimdiye dek verilmeyen sertlikte bir tepkiyi ifade ediyor

Haber 09-11-18 11:17

Slick Woods doğumdan iki hafta sonra eski haline döndü

Model Slick Woods, doğumdan sadece iki hafta sonra hiç doğum kilosu kalmadığını gösteren fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Magazin 27-09-18 17:02

Herkes onu konuşmuştu! Podyumdan inip doğuma yetişti

Geçen haftaki New York Moda Haftası'nda ünlü şarkıcı Rihanna'nın tasarımları damgasını vurmuştu. Ancak o defilenin en dikkat çeken ismi 9 aylık hamile bir şekilde podyuma çıkan model Slick Woods oldu.

Haber 17-09-18 15:50

Tiger Woods hangi sporu yapıyor? (Hadi İpucu 11 Eylül 20.30)

13 Eylül Salı akşam yapılacak olan spor temalı Hadi yarışmasında sorulacak bir soru için ipucu paylaşıldı. Bu sefer ipucu bir spor dalı hakkında. Hangi spor dalı olduğuna dair ipucu da Tiger Woods ile verilmiş. Peki Tiger Woods hangi sporu yapıyor? İşte günün Hadi ipucu ve bugün yarışmada verilecek ödül miktarı...

Haber 13-09-18 15:34

Tüm gözler Kylie Jenner'da!

Kylie Jenner, dün akşam en yakın arkadaşı Jordyn Woods ile birlikte batı Hollywood'un popüler mekanı Craig's'de yemek yedi

Magazin 18-06-18 10:53

Tiger Woods'un yeni aşkı Laci Kay Somers

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods iddiaya göre kendine yeni bir kız arkadaş buldu

Spor 14-04-18 16:19

Ünlü Golfçü Woods Alkollü Yakalandı

Dünyaca ünlü ABD'li golfçü Tiger Woods, alkollü araç kullanırken yakalandı. Florida'da aracı polis tarafından çevrilen Woods, Jupiter Police Departmanı'na götürüldü. Burada

Yurthaber 29-05-17 19:08

Bambi 75 Yaşında

- AVUSTURYALI yazar Felix Salten'in “Bambi, A Life in the Woods” kitabından uyarlanan Walt Disney’in 1942 yapımı Amerikan animasyon filmi Bambi’nin

Yurthaber 03-05-17 09:44

(Görüntülü Haber)Ağaoğlu: Türk Golfçüler Hedeflerini Küçük Tutuyor

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- TÜRKİYE Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türk golfçülerin hedeflerini küçük tuttuğunu belirterek, "'Tiger (Woods) olacağım'

Yurthaber 28-01-17 13:21

Ünlü Golfçü Tiger Woods, Türkiye’ye Geliyor

Türk Hava Yolları, 15 Temmuz darbe girişimi ve Fetullahçı Terör Örgütü’nü (FETO) dünyaya anlatmak için...

Yurthaber 30-09-16 09:42

James Woods her yerde o Twitter trolünü arıyor!

Ünlü Hollywood aktörü James Wood, Twitter’de peşini bırakmayan ve “duymak istemediği” yorumlar yapan Twitter trolünün gerçek kimliğini öğrenmek için mahkemeye başvurdu.

Haber 16-02-16 08:31

'one Love Festival 14' Başladı

HAYAT Bu Kapağın Altında desteğiyle "Pozitif Live" tarafından gerçekleşen One Love Festival 14 başladı. Love, Union ve Into The Woods isimli 3 farklı

Yurthaber 13-06-15 23:48