Aleksander Djordjevic Haberleri

FIFA ve UEFA'dan TFF'ye mesaj var! ''Yeni başkanlık döneminize başlarken size en iyi dileklerimi sunuyorum''

FIFA Başkanı Gianni Infantino ve UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'na tebrik mesajı gönderdi.

Spor 2024-07-20 08:29:01

Mehmet Büyükekşi, Macaristan maçını Orban, Ceferin ve Csany ile birlikte izledi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Macaristan ile oynanan hazırlık maçını Macaristan Başbakanı Viktor Orban, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sandor Csanyi ile birlikte izledi.

Spor 2024-03-23 16:25:02

Suudi Arabistan takımları Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak mı? UEFA'dan ikinci açıklama geldi

Suudi Arabistan takımlarının özel bir kart alarak Şampiyonlar Ligi'ne katılabileceği iddiasına UEFA'dan yanıt gelmişti. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, önemli açıklamalara bulundu.

Spor 2023-09-18 19:29:50

Olimpija Ljubljana-Galatasaray maçını tribünden izledi temsilcimize hayran kaldı! UFEA Başkanı Ceferin'den Sarı-Kırmızılılar'a büyük övgü

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaştığı Olimpija Ljubljana karşılaşmasını tribünden takip eden UEFA Başkanı Aleksander Ceferin karşılaşmanın ardından Galatasaray'a övgüler yağdırdı. İşte detaylar...

Spor 2023-08-10 08:53:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIFA Başkanı ve UEFA Başkanıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünyanın merakla beklediği maç öncesinde önce UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile ardından da Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino'yla bir araya geldi.

Haber 10-06-23 17:51

Aleksander Ceferin yeniden UEFA Başkanı seçildi

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Portekiz’in Lizbon şehrinde düzenlenen UEFA Kongresi’nde yeniden başkanlığa seçilirken 2027 yılına kadar görev yapacak.

Spor 05-04-23 14:37

Yunan milyoner, Ürdün Prensesiyle evlenebilmek için Müslüman oldu! Herkes bu düğünü bekliyor

Venezuela’da Yunan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen iş insanı Jamil Aleksander Thermiotis ve Ürdün Kralı Abdullah’ın kızı Prenses İman Bin Abdullah’ın düğün töreni büyük bir merakla bekleniyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Ürdün kralının müstakbel damadı Thermiotis’in Yunan basınında yer alan haberlerde prensesle evlenebilmek için Müslüman olduğunu iddia edildi. Düğünün 12 Mart tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Trend 09-03-23 12:05

Rus kara kuvvetlerinin ikinci ismi! Rusya Kara Kuvvetleri Başkomutan yardımcısı Aleksander Matovnikov'un çıplak dans ettiği video sızdırıldı

Rusya Kara Kuvvetleri Başkomutan yardımcısı Korgeneral Alexander Matovnikov’un müzik eşliğinde çıplak bir şekilde dans ettiği anlara ait görüntüler ifşa edildi. 57 yaşındaki Korgeneral Matovnikov’un beline sardığı havluyu belirli aralıklarla açıp cinsel organını göstererek dans ettiği video kısa sürede dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 28-02-23 08:20

3 ay önce ölen 8 yaşındaki kızlarının cesediyle yakalandılar! ''Onunla biraz daha vakit geçirmek istedik''

ABD'de yaşayan 28 yaşındaki Aleksander Kurmoyarov ve 33 yaşındaki Mandie Miller, üç ay kadar önce vefat eden 8 yaşındaki kızlarının cesedi ile seyahat ederken yakalandı. Olaya ilişkin araştırmalar sürerken, çiftin yaptıkları açıklamada kızlarıyla daha fazla zaman geçirmek istediklerini söyledikleri bildirildi.

Trend 19-12-22 10:02

Orduya 'hazır ol' emri vermişlerdi! NATO iki ülkeye çağrı yaptı

Kosova ve Sırbistan arasında devam eden gerginliğe NATO'dan yanıt geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, iki ülkeye "gerginliği artırmayın" çağrısı yaptı. Öte yandan Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksander Vucic'in, Kosova ile yaşanabilecek olası gerilimler nedeniyle orduya hazır olması emrini verdiği biliniyor.

Haber 07-11-22 20:05

Aleksander Sekulic, Zoran Dragic’in sakatlığını değerlendirdi

Slovenya Başantrenörü Aleksander Sekulic, Polonya mücadelesi öncesi konuştu.

Spor 14-09-22 19:16

Son dakika: Taraftarın sevgilisi olmuştu! Nemanja Bjelica yıllar sonra Fenerbahçe'ye geri döndü...

Son dakika haberleri: ING Basketbol Ligi final serisinde Anadolu Efes'i 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Aleksandar Djordjevic ile yollar ayrılmış ve göreve Dimitris Itoudis getirilmişti. Nando De Colo ve Jan Vesely'nin ayrılığı sonrasında takviyelere yönelen sarı - lacivertliler, eski yıldızı Nemanja Bjelica'yı transfer etti.

Spor 09-08-22 14:10

Son dakika: Yıllar sonra Fenerbahçe'ye geri dönüyor! Taraftarın sevgilisi olmuştu...

Son dakika haberleri: ING Basketbol Ligi final serisinde Anadolu Efes'i 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Aleksandar Djordjevic ile yollar ayrılmış ve göreve Dimitris Itoudis getirilmişti. Nando De Colo ve Jan Vesely'nin ayrılığı sonrasında takviyelere yönelen sarı - lacivertliler, eski yıldızını transfer etmek üzere...

Spor 02-07-22 10:25

Bu karar hepimizi ilgilendiriyor! UEFA Başkanı Ceferin'den Türkiye açıklaması geldi

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Türkiye'nin EURO 2032 için favori ülke olduğunu söyledi. Ceferin yaptığı açıklamada, "İtalya'da stat sıkıntısı var. İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina ile de bu konuyu konuştuk. Daha fazla stadyuma ihtiyaç var. Türkiye EURO 2032 için en güçlü aday." dedi.

Spor 25-06-22 16:21

Son dakika: Fenerbahçe'de Aleksandar Djordjevic ile yollar ayrıldı!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe Beko ile ING Basketbol Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan başantrenör Aleksandar Djordjevic ile yollar ayrıldı. Djordjevic, Fenerbahçe Beko'ya Igor Kokoskov'un yerine getirilmişti. Sarı - lacivertlilerde göreve CSKA Moskova'dan ayrılan Dimitris Itoudis'in getirilmesi bekleniyor.

Spor 17-06-22 17:03

Son dakika: Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü belli oldu! Dimitris Itoudis ile her konuda anlaşıldı...

Son dakika haberleri: ING Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'i 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Aleksandar Djordjevic ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Sarı - lacivertlilerde Zeljko Obradovic sonrasında göreve getirilen Igor Kokoskov ve Djordjevic'ten THY EuroLeague'de istenen verim alınamamış ve yeni koç arayışlarına geçilmişti. Fenerbahçe Beko için gündeme flaş bir iddia geldi.

Spor 17-06-22 10:13

‘‘Bazı Alıcılar Doğalgaz Ödemelerini Ruble’yle Yapacak’’

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksander Novak, Cuma günü yaptığı açıklamada, Rus doğalgazının birçok alıcısının ruble ile ödeme yapmayı kabul ettiğini söyledi

Haber 15-04-22 17:29

Ahmet Nur Çebi'den UEFA Başkanı Ceferin'e ziyaret

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezini ziyaret etti. Çebi, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve UEFA yetkilileriyle görüştü. Ziyarette TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Erdoğan ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Şirketler Grubu Genel Müdürü Seçil Aygül de yer aldı.

Spor 06-04-22 18:55

Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçında gerilim! Oyunculara saldırdılar...

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'in 25. haftasında AX Armani Exhange Milan'ın İtalya'da konuğu oldu. Rakibini deplasmanda dominant bir oyunla mağlup eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin başantrenörü Aleksandar Djordjevic ile Milano'dan Sergio Rodriguez arasında ufak çaplı bir sürtüşme yaşandı. Maçın bitişiyle birlikte Milano basketbolcuları Fenerbahçeli sporcuların üzerine koşarak saldırmaya çalıştı. Sahanın bir anda karışmasıyla hakemlere araya girdi ve olay büyümeden sonlandı.

Spor 04-02-22 09:36

Fenerbahçe Beko'da Aleksandar Djordjevic, koronavirüse yakalandı!

Fenerbahçe Beko'da başantrenör Aleksandar Djordjevic'in koronavirüs testinin pozitif olduğu açıklandı.

Spor 17-01-22 16:41

Fenerbahçe'ye Süper Lig'in gol kralı geliyor! Fatih Karagümrük'ten Aleksandar Pesic...

Fenerbahçe'de gündem golcü transferi... Devre arasında yapılacak hamlelerle şampiyonluk yarışından kopmamayı planlayan Sarı-Lacivertlilerde forvet sorunu Süper Lig'den bir isimle çözülecek. Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla gol krallığında oturan Aleksander Pesic devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olabilir. İşte detaylar...

Spor 28-12-21 20:09

Polonya'dan Merkel-Lukaşenko görüşmesine tepki

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Belarus Devlet Başkanı Aleksander Lukaşenko ile bu hafta içinde ikinci kez telefon görüşmesi yaptı.

Haber 17-11-21 20:45

Fenerbahçe Beko-AX Armani Exchange Milan maçının ardından

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Aleksandar Djordjevic: "İlk çeyrekte sayı bulamadık. Bu da maçın seyrini belirledi" - AX Armani Exchange Milan Başantrenörü Ettore Messina: "Birinci ve üçüncü çeyrekte hücumda çok iyiydik"

Yurthaber 12-11-21 23:17

Ceferin'den FIFA'ya tepki

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Dünya Kupası'nın iki yılda bir yapılması önerisine tepki gösterdi.

Spor 20-10-21 18:58

Ceferin'den Real Madrid'e: Beceriksizler!

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Avrupa Süper Ligi'ni kurmaya çalışan kulüplerin yöneticilerini 'beceriksizler' olarak nitelendirdi.

Spor 10-09-21 16:48

Aleksander Ceferin: İstanbul'da fantastik bir final olacak

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, AA'ya özel açıklamalarda bulundu. Ceferin, İstanbul'un ev sahipliği yapacağı 2023 Şampiyonlar Ligi finali için, "Eminim ki İstanbul'da fantastik bir Şampiyonlar Ligi finali olacak" dedi.

Spor 26-08-21 14:20

Vitali Şişov: Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko, Kiev'de ölü bulunan muhalifin ölümüne karıştığı yönündeki iddiaları yalanladı

Belarus Devlet Başkanı Aleksander Lukaşenko, geçtiğimiz hafta Ukrayna'nın başkenti Kiev'de ölü bulunan muhalif aktivist Vitaly Şişov'un ölümüne karıştığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Haber 10-08-21 04:07

Fenerbahçe Beko'nun yeni hocası Aleksandar Djordjevic, İstanbul’a geldi

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nın başantrenörlük görevi için 3 yıllık anlaşmaya vardığı Sırp çalıştırıcı Aleksandar Djordjevic, İstanbul’a geldi.

Spor 04-08-21 21:13

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Rusya Federasyonu Suriye Özel Temsilcisi Lavrentiyev ile görüştü

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya Federasyonu Suriye Özel Temsilcisi Aleksander Lavrentiyev ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Rusya Federasyonu Suriye Özel Temsilcisi Aleksander Lavrentiyev başkanlığında gerçekleşen heyetler arası görüşmede, Suriye'deki güncel gelişmeler ve siyasi süreç ele alındı.

Haber 03-08-21 20:19

Fenerbahçe Beko'nun yeni hocası Aleksander Djordjevic

Fenerbahçe Beko'da yollar ayrılan Ihor Kokoskov'un yerine başantrenörlük görevine Aleksandar Djordjevic getirildiğini açıkladı

Spor 31-07-21 15:43

Avrupa Süper Ligi: FIFA Başkanı Infantino 12 kulübü eleştirdi, 'Yeni lige katılanlar sonuçlarına katlanır' dedi

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, Avrupa Süper Ligi'nde yer almayı düşünen kulüplerin bunun sonuçlarına katlanması gerektiğini söyledi. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ise "Kulüpler büyük bir hata yaptı fakat hâlâ hatadan dönmeleri için yeterli zaman var" dedi.

Spor 22-06-21 18:18

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin'den Türkiye açıklaması

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, A Milli Takım ve İstanbul'la ilgili konuştu.

Spor 11-06-21 20:58

‘‘Kuzey Akım 2 Projesi Tamamlanmak Üzere’’

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksander Novak boru hattının tamamlanmayı bekleyen yalnızca 100 kilometrelik kısmının kaldığını bildirdi

Haber 03-06-21 17:19

Avrupa Süper Ligi: FIFA Başkanı Infantino 12 kulübü eleştirdi, 'Yeni lige katılanlar sonuçlarına katlanır' dedi

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, Avrupa Süper Ligi'nde yer almayı düşünen kulüplerin bunun sonuçlarına katlanması gerektiğini söyledi. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ise "Kulüpler büyük bir hata yaptı fakat hâlâ hatadan dönmeleri için yeterli zaman var" dedi.

Spor 01-06-21 20:47

Lukaşenko: Protaseviç Kanlı Bir İsyan Planlıyordu

Belarus Cumhurbaşkanı Aleksander Lukaşenko, muhalif gazeteci Roman Protaseviç’in bir yolcu uçağına zorla iniş yaptırılarak gözaltına alınmasıyla ilgili ilk kez açıklama yaptı. Lukaşenko, gazeteci Protaseviç’in “kanlı bir isyan” çıkarma peşinde olduğunu öne sürdü

Haber 26-05-21 20:46

Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko: Yolcu uçağını indirmek hakkımızdı

Belarus Devlet Başkanı Aleksander Lukaşenko, ülkesi üzerinden geçen yolcu uçağının zorla indirilerek içindeki muhalif gazeteci Roman Protasevich'in gözaltına alınmasıyla ilgili olarak ilk kez açıklama yaptı. Parlamentoda milletvekillerine seslenen Lukaşenko, yolcu uçağının "bomba ihbarı nedeniyle indirildiğini" ve Mig-29 tipi savaş uçağı tarafından yolunun kesildiği haberlerinin "kesinlikle yalan" olduğunu iddia etti.

Haber 26-05-21 13:05

Avrupa Süper Ligi: FIFA Başkanı Infantino 12 kulübü eleştirdi, 'Yeni lige katılanlar sonuçlarına katlanır' dedi

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, Avrupa Süper Ligi'nde yer almayı düşünen kulüplerin bunun sonuçlarına katlanması gerektiğini söyledi. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ise "Kulüpler büyük bir hata yaptı fakat hâlâ hatadan dönmeleri için yeterli zaman var" dedi.

Spor 10-05-21 20:46

Aleksander Ceferin: Beni hafife aldılar

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Avrupa Süper Ligi hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Spor 23-04-21 19:22

UEFA’nın eli kolu bağlandı!

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin’in Avrupa Süper Ligi’ne katılan futbolcuların Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası’ndan men edebileceklerini açıklamasının ardından gözler talimatlara çevrildi.

Spor 20-04-21 11:08

Ceferin, Avrupa Süper Ligi'ne resti çekti!

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Avrupa Süper Ligi'ne karşı en ağır önlemleri alacaklarını açıkladı.

Spor 19-04-21 16:20

Rus sanatçıdan Başkan Ergün’e imzalı kitap

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Rus Devlet Sanatçısı Aleksander Samsonov’u makamında konuk etti.

Yurthaber 02-04-21 17:47

AB Lukaşenko'yu Belarus Devlet Başkanı Olarak Tanımadığını Açıkladı

AB’den yapılan açıklamada, birliğin tartışmalı seçimleri kazanan Aleksander Lukaşenko’yu devlet başkanı olarak tanımadığı belirtildi

Haber 24-09-20 13:14

AB Lukaşenko'nun devlet başkanlığını tanımıyor

AB, Aleksander Lukaşenko'nun gizli devlet başkanlığı törenini ve seçim sonucunu tanımadığını açıkladı.

Haber 24-09-20 12:45

Almanya, Aleksander Lukaşenko'yu Belarus Devlet Başkanı olarak tanımadığını açıkladı

Belarus Devlet Başkanı Aleksander Lukaşenko, tartışmalı seçimlerin ardından kamuoyuna duyurulmayan bir törenle yemin etti. Almanya hükümeti ise Lukaşenko'yu Belarus Devlet Başkanı olarak tanımadığını duyurdu.

Haber 23-09-20 17:46

Belarus'ta protestocular neden polislerin maskelerini indiriyor?

Belarus Devlet Başkanı Aleksander Lukaşenko'ya karşı geçen ay başlayan protestolar sırasında Lukaşenko'nun güvenlik güçlerine ve kendisini destekleyen milislere, barışçıl göstericilerin tutuklanması ve taciz edilmesi yönünde açık çek verdiği belirtiliyor. Göstericilerin ise buna karşı, kar maskeleri ile yüzlerini kapatan polislerin maskelerini indirme taktiği geliştirdikleri kaydediliyor.

Haber 18-09-20 07:54

Rusya’dan ‘Belarus'taki Protestoları ABD Körüklüyor’ İddiası

Rusya Dış İstihbarat Dairesi Başkanı, Belarus’ta altıncı haftasına giren Cumhurbaşkanı Aleksander Lukaşenko karşıtı protesto gösterilerinde ABD'nin parmağı olduğunu iddia etti

Haber 16-09-20 18:36

Rus yazar Ulitskaya: Belarus'taki gösterilerin benzerleri bir gün Moskova'da da düzenlenecek

Belarus'ta haftalardır devam eden protestolar, Devlet Başkanı Aleksander Lukaşenko'yu müttefiki Putin'den destek istemeye yöneltti. Fakat muhalefet de Rusya'dan farklı bir destek talep ediyor: Nobel Edebiyat Ödüllü Belaruslu yazar Svetlana Aleksiyeviç göstericilerin desteklenmesi için açık bir mektup yazdı. Çağrısı, Kremlin yönetimini eleştiren Rus yazar Lyudmila Ulitskaya'da karşılık buldu. BBC Rusça Servisi'ne konuşan yazar, Belaruslu protestoculara neden saygı duyduğunu ve benzer gösterilerin bir gün Moskova'da da yaşanacağına inancını ifade etti.

Haber 16-09-20 14:03
big

'Soyunmaktan korkmuyorum' diyen cesur model Jovana Djordjevic üstsüz poz verdi

İtalya Serie B ekiplerinden Chievo forması giyen Filip Djordjevic'in eşi Jovana Djordjevic, verdiği pozla yine gündem olmayı başardı. Cesur model, yarı çıplak pozuyla sosyal medyaya damga vurdu.

Spor 13-09-20 16:35

Belarus Muhalefet Lideri Sınırdışı Edilmeye Zorlandığını Anlattı

Belarus’ta 9 Ağustos’ta yapılan seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı Aleksander Lukaşenko’ya karşı düzenlenen protestoların önde gelen liderlerinden Maria Kolesnikova, yetkililerin başına poşet geçirdiklerini ve kendisini ölümle tehdit ettiklerini bildirdi

Haber 10-09-20 23:21