Avrupa Futbol Şampiyonası Haberleri

Tepki gösterdi! Mustafa Sarıgül, Hollanda yenilgisi sonrası Montella'ya çıkıştı: Almanya’da kal gelme sakın

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, A Milli Futbol Takımı'mızın EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olup turnuvadan elenmesi sonrası sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Sarıgül, mücadelenin ardından sosyal medyada taraftarlardan da tepki alan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile paylaşımında "Aldığımız maçı verdik. Montella Almanya’da kal gelme sakın." ifadelerine yer verirken, paylaşımdaki videoda ise dikkat çeken eleştirilerde bulundu.

Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, soyunma odasına indi: Siz bizim şampiyonumuzsunuz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda maçı sonrası soyunma odasına giderek teknik heyeti ve oyuncuları tebrik etti. Erdoğan oyunculara "Hepinizi tebrik ediyorum. Her ne kadar bugün burada bu neticeyi aldıysak da siz bizim şampiyonumuzsunuz” diyerek hepsiyle tek tek tokalaştı.

Spor

Maç skorlarını bilen kahin köpekten Türkiye-Hollanda maçının tahmini geldi! Türkiye 2-1 kazanacak

Türkiye ile Avusturya maçında skor tahmini yapan 'aircorg' kullanıcı adına sahip köpeğin skoru bilmesi üzerine sosyal medya ona 'kahin köpek' demeye başladı. Aircorg bu kez Türkiye-Hollanda maçı için kamera karşısındaydı. Onun kehanetine göre maç 2-1 Türkiye galibiyetiyle sonuçlanacak.

Trend

UEFA'nın resmi sitesinde Türkiye'ye büyük ayıp! Gören bir daha baktı, tepkiler sonrası düzeltildi

EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Takımı'mızın başarısı tüm dünyada gündem olurken, UEFA'nın resmi sitesinde yapılan bir hata ise büyük tepki çekti. UEFA'nın resmi internet sitesinin Fransızca sayfasında, Türkiye yerine Avusturya'nın son 8 takım arasına girdiği gösterildi.

Spor

Avrupa Futbol Şampiyonası

Avrupa Futbol Şampiyonası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Avrupa Futbol Şampiyonası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cenk Tosun’dan TFF Başkanı Büyükekşi'ye şaşırtan tepki! O andaki tavrı olay oldu; herkes bu videoyu konuşuyor

A Milli Takım’ın EURO 2024'te çeyrek finale yükselmesi sonrasında yaşananlar konuşulmaya devam ediyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin karşılaşmanın ardından oyuncularla tek tek tokalaştığı sırada Cenk Tosun'un Büyükekşi ile selamlaşmamak için arkasından geçmesi dikkat çekti. İşte o anlar…

Spor

Bakırköy'de Marmaray milli maçı izlemek için durdu

Bakırköy'de seyir halindeki Marmaray treni durarak dev ekranda A Milli Futbol Takımı'nın maçını izleyen taraftarlara eşlik etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber

Milli Takım'daki 'kriz' Uğur Meleke-TFF kavgasına döndü! Büyükekşi’nin basın müşaviri Armağan Pekkaya için olay iddialar... 'Mesajlar atıyor'

EURO 2024'te Çekya ile kader maçına çıkacak olan A Milli Takım'da 'Arda Güler-Montella' krizi yaşandığı iddiaları geniş yankı uyandırırken, Gazeteci Uğur Meleke'nin "Bence Arda'nın oynamama nedeni Büyükekşi ve Altıntop" başlıklı yazısı olay oldu. TFF, iddiaları yalanlarken Meleke, TFF Basın Müşaviri Armağan Pekkaya'yı hedef aldı. Çok sert ifadeler kullanan Meleke "19 senedir verdiğiniz yemeklere bir kere gelmedim, uçaklarınıza bir kez binmedim. Ama mahkemelerinize gelirim gururla" dedi.

Spor

Almanya'daki gazeteci Hamit Altıntop gerçeğini açıkladı: 'Gözünün içine bakıyor' Kaptan Hakan Çalhanoğlu eleştirilere yanıt verirken duraksamıştı...

Milli takımımız Euro 2024'e Gürcistan galibiyetiyle başladı, atılan iki gol ise jenerijlikti. Mert Müldür'ün golü grup aşamasının en iyi golü seçilirken yıldızımız Arda Güler ise maçın yıldızıydı. Portekiz karşısında senaryo terse döndü, 3-0'lık ağır mağlubiyet sonrası Montella ve 'Türk futbolunun bana ihtiyacı var' diyen Hamit Altıntop eleştirilerin hedefi oldu.

Spor

Arda Güler, Ronaldo'ya karşı! Portekiz maçı öncesi İspanya'da manşetleri süsledi: Meydan okuyor

Tüm Türkiye bu akşam oynanacak Portekiz maçına kilitlenmişken, gözler bir yandan da Arda Güler'de olacak. Gürcistan'a karşı attığı müthiş golle tarihe geçen Arda, İspanyol basınında manşetleri süsledi. Portekiz maçı öncesi Ronaldo ile kıyaslaması yapılan Arda için "Cristiano Ronaldo'ya meydan okuyor." ifadelerine yer verildi.

Spor

Portekiz maçı öncesi dikkat çeken fotoğraf! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 'moral' için geldi ama bir tek Hakan Çalhanoğlu gülüyordu

EURO 2024'te bu akşam Portekiz'le kritik bir maça çıkmaya hazırlanan A Milli Takım, geri sayıma başladı. Tüm Türkiye saat 19.00'da başlayacak olan mücadeleye kilitlenirken, saatler kala paylaşılan bir fotoğraf karesi gündem oldu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ziyaret ettiği kampta, futbolcularının bir hayli moralsiz olduğu görüldü.

Spor

Tüyleri diken diken eden anlar: Almanya Bir başkadır benim memleketim şarkısıyla inledi!

A Milli Takım, EURO 2024'te ilk maçında Gürcistan ile kozlarını paylaştı. Müthiş bir oyun ortaya koyduğumuz maçı 3-1 kazanarak turnuvaya 3 puanla başladık. Almanya'nın Dortmund kentinde oynanan maç sonrası Signal Iduna Park'ta "Bir başkadır benim memleketim" şarkısı çaldı.

Spor

İmamoğlu Türkiye-Gürcistan maçında! Gole böyle tepki verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye ile Gürcistan arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) maçında tribündeydi. İmamoğlu, maçın 25. dakikasında Mert Müldür'ün harika golüne böyle tepki verdi.

Spor

Almanya'daki Türkler milli maça hazır! Dortmund sokakları kırmızı-beyaz renge büründü, büyük coşku yaşanıyor…

Tüm Türkiye nefesini tuttu EURO 2024’teki bu akşam oynanacak ilk sınavımızı bekliyor. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye bugün Gürcistan ile karşılaşacak. BVB Dortmund Stadı'ndaki maç öncesi Türk taraftarların coşkuyla karşılaşma saatini beklediği görüldü. Dortmund sokaklarından gelen görüntüler dikkat çekti. İşte o anlar…

Spor

EURO 2024'ün en heyecanlı günü! A Milli Takım makus talihini Gürcistan karşısında kırabilecek mi? Türkiye'nin 'ilk maç' şanssızlığı

Nefesler tutuldu gözler saat 19.00'a çevrildi. A Milli Futbol Takımımız EURO 2024'teki ilk sınavını bu akşam Gürcistan karşısında verecek. Bu zamana kadar 6 kez Avrupa Şampiyonasına katılmayı hak kazanan 'bizim çocuklar' ilk maçların hiçbirinde puan alamadı. Türkiye bu talihsizliği Gürcistan karşısında kazandığı zaferle kırmaya çalışacak. İşte Milli Takımımızın muhtemel 11'i...

Spor

Sergen Yalçın'ın Euro 2024 tahminleri olay oldu! Ne dediyse tersi çıktı! Sosyal medya bu videoyu konuşuyor…

Ünlü teknik adam Sergen Yalçın’ın Euro 2024 tahminleri sosyal medyada gündem oldu. Sergen Yalçın'ın tahminlerdeki "muazzam" öngörüsü sosyal medyada da konuşuldu, ne dediyse tersi çıktı! Yorumlar sonrasında Candaş Tolga da tepkisiz kalmadı.

Spor

A Milli Takım'da sakatlık şoku! İrfan Can Kahveci kadrodan çıkartılabilir! TFF'den açıklama geldi

A Milli Futbol Takımı'nda yaşanan sakatlık haberi gündeme bomba gibi düştü. Yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci'nin, yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarılma durumu olduğu öğrenildi. TFF'den de İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

Spor

Türkiye'nin EURO 2024 grubu: A Milli Takım 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası grubu, rakipleri

Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda her zaman büyük bir heyecanla takip edilen takımlardan birisidir. Her turnuvada iddialı bir şekilde sahne almayı hedefleyen Türkiye, teknik direktör yönetimindeki genç ve dinamik kadrosu ile özellikle de Avrupa’daki başarılı performansı ile dikkat çeker.

Spor

EURO 2024 grupları: EURO 2024 F Grubu takımları - 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ya da en bilinen adıyla EURO 2024 futbolseverlerin büyük ilgisiyle karşılanmaktadır. EURO 2024 A Grubu takımları ise Almanya'nın ev sahipliğindeki EURO 2024 turnuvası ile ilgili merak edilen konulardan biridir. Peki, Türkiye'nin de yer aldığı EURO 2024 F Grubu takımları hangileri?

Spor

EURO 2024 grupları: EURO 2024 E Grubu takımları - 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası E Grubu

Almanya, futbol dünyasında köklü bir geçmişe ve güçlü bir futbol kültürüne sahiptir. Daha önce 2006 yılında FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Almanya, EURO 2024'ün de ev sahibidir. Euro 2024 E Grubu takımları ise merak konusudur. Peki, EURO 2024 E Grubu takımları hangileri?

Spor

EURO 2024 grupları: EURO 2024 D grubu takımları - 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yani 2024 yılındaki adıyla EURO 2024'te Avrupa'nın dört bir yanından gelen, kendi liglerinde ve eleme turlarında başarılı olan takımlar, ekipler mevcuttur. Turnuvadaki takımlar arasında İspanya, İtalya, Fransa, İngiltere, Almanya gibi birçok takım vardır. Peki, EURO 2024 D Grubu takımları kimler?

Spor

EURO 2024 grupları: EURO 2024 C Grubu takımları - 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu

Futbol, dünya genelinde milyonlarca insanın kalbini kazanan, tutkuyla takip edilen ve her köşede oynanan bir spor dalıdır. Bu bağlamda da 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası da (EURO 2024) futbolseverler için heyecan verici bir etkinliktir. Almanya'nın ev sahipliğindeki bu turnuva, Avrupa'nın en iyi milli takımlarını bir araya getirmektedir. Peki, Euro 2024 şampiyonası C Grubu takımları hangileri?

Spor

EURO 2024 grupları: EURO 2024 B grubu takımları - 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ya da en bilinen adıyla EURO 2024 futbolseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılanır. Euro 2024 B Grubu takımları ise Almanya'nın ev sahipliğindeki EURO 2024 turnuvası ile ilgili merak edilen konular arasındadır. Peki, EURO 2024 şampiyonası B Grubu takımları hangileri?

Spor

EURO 2024 grupları: EURO 2024 A grubu takımları - 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ya da en bilinen adıyla EURO 2024 futbolseverlerin dikkatini çeker. Almanya'nın ev sahipliğindeki EURO 2024 turnuvası ile ilgili merak edilen konulardan biri de EURO 2024 A Grubu takımlarıdır. Peki, EURO 2024 şampiyonası A Grubu takımları hangileri?

Spor

EURO 2024 kaç gün? EURO 2024 nerede, hangi şehirlerde ve statlarda? 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası hangi ülkede?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası, yani EURO 2024, futbolseverler için heyecan verici bir spor etkinliğidir. Aynı zamanda Avrupa kıtasının en prestijli futbol turnuvaları arasındadır. Günümüzde ise turnuvanın yeri ve zamanı merak konusu olmuştur. Peki, EURO 2024 kaç gün? EURO 2024 nerede, hangi şehirlerde ve statlarda? 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası hangi ülkede?

Spor

Türkiye için tarihi gün! EURO 2032'nin ev sahibi bugün açıklanacak

2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2032) ortak ev sahipliği için başvuran ve yarın UEFA Yönetim Kurulu'na sunum yapacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile İtalya Futbol Federasyonları yetkilileri UEFA'nın Nyon'daki merkezinde son hazırlık toplantısını gerçekleştirdi. EURO 2032'nin ev sahibi bugün açıklanacak.

Spor

Türkiye ve İtalya, EURO 2032'yi düzenlemek için ortak başvuruda bulunacak!

Türkiye Futbol Federasyonu, İtalya Futbol Federasyonu ile birlikte 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı düzenlemek için ortak başvuru yapma kararı alındığını açıkladı

Spor

Acun Ilıcalı'nın İngiltere'de tutuklanma olayının perde arkası! Ercan Taner'in sözleri Mehmet Demirkol'u şaşırttı

Mehmet Demirkol'un YouTube'da yayınlanan programına konuk olan ünlü televizyon sunucusu Ercan Taner'in Acun Ilıcalı hakkında yaptığı açıklama olay oldu. Ercan Taner, Mehmet Demirkol'un "Polis tarafından durdurulma hikayen var mı?" sorusu üzerine Acun Ilıcalı'nın İngiltere'de tutuklanma olayının perde arkasını anlattı.

Magazin

19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hedefliyor

Teknik Direktör Ali Nadir Başkan: "Amacımız inşallah Bulgaristan'da gruptan çıkıp bir dahaki elemeye katılıp ondan sonra da Malta'daki şampiyonaya gitmek"

Yurthaber

Bu karar hepimizi ilgilendiriyor! UEFA Başkanı Ceferin'den Türkiye açıklaması geldi

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Türkiye'nin EURO 2032 için favori ülke olduğunu söyledi. Ceferin yaptığı açıklamada, "İtalya'da stat sıkıntısı var. İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina ile de bu konuyu konuştuk. Daha fazla stadyuma ihtiyaç var. Türkiye EURO 2032 için en güçlü aday." dedi.

Spor

UEFA para yağdırdı! Fenerbahçe'ye 830 bin euro

UEFA tarafından EURO 2020 sürecine futbolcularını göndererek katkı sunan kulüplere ödeme gerçekleştirildi. Türkiye'den en çok pay Fenerbahçe oldu.

Spor

UEFA'dan İngiltere'ye ceza

UEFA, İngiltere ile İtalya arasında 11 Temmuz'da Wembley Stadı'nda oynanan EURO 2020 final maçında taraftarlarının stat içinde ve dışında neden olduğu olaylarla ilgili İngiltere'ye bir maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Spor

İki şampiyon karşı karşıya gelecek

Futbolda son Avrupa şampiyonu İtalya ile Kupa Amerika'yı kazanan Arjantin, gelecek yıl haziran ayında maça çıkacak.

Spor

İşte Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası finalini kendi evinde oynamasına rağmen kaybeden milli takımlar...

Milyonlarca kişinin tutkusu olan futbol bazen taraftarları mutlu ediyor bazen de üzüyor. Özellikle milli maçlar söz konusu olduğunda duygular ikiye katlanıyor. Bazı talihsiz milli takımlar var ki kendi evlerinde trajik bir şekilde final kaybediyor. İşte ülkesini karnavala çevirebilecekken kendi evinde final kaybeden milli takımlar!

Spor

Roberto Carlos'a göre EURO 2020'nin en iyisi Luke Shaw

Dünyaca ünlü sol bek Roberto Carlos, EURO 2020'nin en iyi oyuncusu olarak Luke Shaw'u gösterdi.

Spor

UEFA'dan EURO 2020 finaline soruşturma

UEFA, normal süresi ve uzatmaları 1-1 sona ermesinin ardından İtalya'nın penaltılar sonucu İngiltere'yi 3-2 yenerek kupaya uzandığı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) finaline ilişkin soruşturma başlattığını duyurdu.

Spor

EURO 2020'nin en iyi 11'i belli oldu

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) en iyi 11'i belirlendi.

Spor

F1'in genç pilotu, EURO 2020 finali sonrası saldırıya uğradı

21 yaşındaki McLaren'in genç pilotu Lando Norris, Avrupa Şampiyonası'ndaki final maçının çıkışında saldırıya uğradı. Saldırıyı doğrulayan McLaren, 21 yaşındaki pilotun sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Spor

İtalya'da şampiyonluk kutlaması devam ediyor!

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) finalinde, normal süresi ve uzatma devreleri 1-1 biten maçta İtalya'nın İngiltere'yi penaltı atışlarında 3-2 yenerek, tarihinde ikinci kez Avrupa Şampiyonu olması ülkede büyük sevinç yarattı. Maçın üstünden saatler geçmesine rağmen İtalya'nın başkenti Roma'da kutlamalar tüm hızıyla devam ediyor.

Spor

MasterChef Danilo Zanna'nın şampiyonluk sevinci! Kendinden geçti

Euro 2020'nin şampiyonu penaltı atışları sonrası İngiltere'yi 3-2'lik skorla mağlup eden İtalya oldu. MasterChef yarışmasında jüri koltuğunda oturan İtalyan şef Danilo Zanna, ülkesinin takımı şampiyon olunca kendinden geçti.

Magazin

Finalde penaltı kaçıran Rashford, Sancho ve Saka'ya ırkçı mesajlar

EURO 2020'de zafere, İngiltere'yi penaltı atışları sonrası mağlup eden İtalya ulaştı. Organizasyon boyunca tüm misafir takımların milli marşlarını ıslıklayan, rakip oyunculara lazer tutan ve yasak olmasına rağmen stada meşale sokan İngiliz taraftarlar, penaltı kaçıran Marcus Rashford, Jadon Sancho ve Bukayo Saka'ya, hakaret ve ırkçı ifadeler içeren yorumlar yağdırdı. İngiliz taraftarların bu tavrı dünya basınında gündeme oturdu. İşte detaylar…

Spor

Almanya'dan Euro 2020 finali için sert tepki

Daha önce İngiltere'yi ziyaretinde Almanya Başbakanı Angela Merkel, Euro 2020 futbol maçları için Wembley Stadyumu'na girmesine izin verilen kalabalığın boyutu konusunda "ciddi endişesi" olduğunu belirtmişti. Alman sağlık uzmanı Karl Lauterbach da maçın seyirciyle oynanmasına tepki gösterdi.

Spor

Gareth Southgate: Bu akşam işe yaramadı

İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Gareth Southgate, İtalya maçı sonrasında konuştu.

Spor

Wembley'de sahaya taraftar girdi

İngiltere ile İtalya arasında oynanan EURO 2020 finalinin son dakikalarında bir taraftar sahaya girdi.

Spor

Roberto Mancini: Bu zaferi hak ettik

İtalya Milli Takımı ile EURO 2020'de şampiyonluğa ulaşan teknik direktör Roberto Mancini, final sonrasında konuştu.

Spor

EURO 2020 şampiyonu kim oldu? EURO 2020 İtalya - İngiltere final maçı sonucu...

Geçtiğimiz yıl koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen ve bu yıl düzenlenen EURO 2020 yani 16. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İtalya ve İspanya maçı sonrası ilk finalist belli olmuştu. İspanya'yı penaltı atışlarında 4-2 geçen İtalya ile Danimarka'yı 2-1 yenen İngiltere finalist olmaya hak kazanmıştı. Peki EURO 2020 şampiyonu kim oldu? İşte EURO 2020 İtalya - İngiltere final maçı sonucu...

Spor

Luke Shaw'dan tarihe geçen gol

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) finalinde İtalya ile İngiltere karşı karşıya geldi.

Spor

İtalya-İngiltere maçı öncesi Londra karıştı!

İtalya - İngiltere EURO 2020 finali öncesi ortalık karıştı. İngiltere'nin Danimarka ile oynadığı yarı finalde Wembley'e biletsiz sızmayı başaran İngiliz taraftarlar, benzer bir girişimi İtalya maçı öncesi gerçekleştirdi. Taraftarlar, güvenlik önlemlerine rağmen bariyerleri aşıp stada girmeye kalkışınca arbede yaşandı. Polisin müdahale ettiği olayda taraftarlar stadyuma biletsiz girerek güvenlik önlemlerini çiğnedi.

Spor

EURO 2020 şampiyonu İtalya!

EURO 2020 finalinde İtalya ile İngiltere karşı karşıya geldi. İtalya, penaltılarda İngiltere'yi 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Spor

EURO 2020'nin en kötü 11'i açıklandı

İngiliz gazetesi Daily Star, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın en kötü 11'ini belirledi. Turnuvaya grup aşamasında havlu atan A Milli Takımımız'dan iki oyuncu ilk 11'de yer aldı. İşte detaylar...

Spor