Aski Memnu Firdevs Haberleri

Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı ve Nihal'i bir araya geldi! Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın değişimi gündem oldu

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren, Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinde baba kızı oynayan Selçuk Yöntem ile Hazal Kaya bir araya geldi. Dizide Adnan ve Nihal karakterine hayat veren ünlü isimlerin yıllar içindeki değişimleri de sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-09 11:01:40

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalarımıza kazınan Nebahat Çehre geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalbine stent takılan oyuncu bir gece hastanede kaldı.

Magazin 2024-05-07 14:33:50

Atakent ve Yenidoğan mahallelerine 57 milyon liralık altyapı yatırımı

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Başkan Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda şehrin altyapısını güçlendirmek adına önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Yurthaber 2024-05-06 11:51:12

Van gerilimi tırmanıyor! CHP ve TİP'ten DEM Parti'ye destek... Çağlayan'da avukatlara polis müdahalesi

Van'da seçimi kazanan DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan'ın memnu hakkının geri alınması ve mazbatanın ikinci sıradaki AK Parti adayına verilmesi kararıyla başlayan gerilim tırmanıyor. Karar sonrası birçok ilde gece boyu protestolar düzenlenirken; DEM Parti, CHP, TİP ve EMEP heyetleri bugün Van'da protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Çağlayan Adliyesi'ndeki avukatların yapmak istediği açıklamaya ise polis izin vermezken, arbede yaşandı.

Haber 2024-04-03 14:55:26

Van'da seçim gerginliği devam ediyor! Ateş yakıp yolları kapattılar: Olaylar diğer illere de sıçradı

DEM Parti’nin, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alındığının açıklanmasının ardından bir grup, parti binası önünde bir araya geldi. Sloganlar atıp yürüyüşe geçen grubu polis, basınçlı su sıkıp, gaz bombaları kullanarak dağıttı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise Van, Hakkâri, Siirt, Batman, Şırnak, İzmir'de 89 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 02-04-24 23:23

Van, DEM'den AK Parti'ye geçmişti! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi: 'Bu kabul edilemez'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre Van’da seçimi kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan’ın memnu(seçilme) haklarının iptali hakkında sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bu kabul edilemez" dedi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada CHP'li bir heyetin görevlendirildiğini belirtti.

Haber 02-04-24 18:43

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i yıllar sonra buluştu! Son hallerine yorum yağdı

Halit Ziya Uşak Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk- ı Memnu yayınlandığı dönemde damga vurmuştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı dizi hâlâ popülerliğini koruyor. Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterleri Bihter ve Matmazel'i canlandıran Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra yeniden buluştu.

Magazin 21-03-24 09:36

Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen itiraf! Kocası hastalığını açıkladı

Oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay ile katıldığı YouTube programında, bayılma hastalığı olduğunu açıkladı. Oyuncu Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal karakterinin sürekli bayılmasına gönderme yaparak "Nihal'in laneti geldi bayılma hastası oldum" ifadelerini kullandı.

Magazin 05-03-24 11:20

Nebahat Çehre hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı! Sözleri gündem oldu: Bir erkekle yatağa...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalara kazınan Nebahat Çehre son olarak hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 28-02-24 17:52

Nebahat Çehre paylaştı, akıllara Bihter Ziyagil'in o repliği geldi! 'Seni yaşamamayı dilerdim'

Bir dönem ekranları kasıp kavuran Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Nebahat Çehre'den 'yeni yıl' ve 'deprem' temalı bir paylaşım geldi. Çehre'nin paylaştığı fotoğrafının altına eklediği "2023 yılı seni yaşamamayı dilerdim" notu akıllara, dizide Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil'in sözünü getirdi.

Magazin 27-12-23 16:16

Aşk-ı Memnu'nun Firdevs'ini aratmıyorlar! Resmen gözleri dönüyor, alışveriş çılgını burçlar belli oldu

Her an şık ve güzel görünmek isteyen bazı kişilerin, ellerine para geçtiği anda kendilerini alışverişte bulduğunu belirten astrologlar, 5 burcu işaret etti. Onlar, Aşk-ı Memnu'daki Firdevs Yöreoğlu gibi gözlerine kestirdikleri pahalı ve şık herhangi bir ürünü ihtiyaçları dışında da alabiliyorlar. Bunu çoğunlukla estetik kaygılar güderek yapıyorlar. İşte ihtiyaçları olmasa da alışveriş tutkularından vazgeçmeyen o burçlar...

Kadin 19-12-23 14:47

Yeliz Yeşilmen, Beren Saat 'Bitmiş' Kıvanç Tatlıtuğ 'Çökmüş' dedi sosyal medya yıkıldı! 'Fıkra bu kadar'

Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir araya gelen Beren Saat, 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmindeki cesur sahneleri ile adından söz ettirdi. Büyük yankı uyandıran film izleyicisinden tam not aldı. Yaptığı açıklamalarla sıkça gündem olan Yeliz Yeşilmen filmin başrolleri Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki eleştirileriyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-12-23 16:35

Bihter'in yeni Behlül'ü Boran Kuzum tülden tarzıyla sosyal medyayı ikiye böldü! Pozlarına yorum yağdı

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan 'Bihter' filminde Behlül karakterine hayat veren Boran Kuzum başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla adından sıkça söz ettiriyor. Yakışıklılığıyla da dikkat çeken ünlü isim bu defa tülden tarzıyla sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü ismin son pozlarına yorum yağdı.

Magazin 02-12-23 14:22

İstanbul İçin Son Çağrı filmindeki orgazm sahnesi çok konuşulmuştu! Beren Saat'in elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir araya gelen Beren Saat, 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmindeki cesur sahneleri ile adından söz ettirdi. Her sahnesi büyük beğeni toplayan ünlü ismin iddialı kıyafetleri de olay oldu. Güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken güzel oyuncunun şıklığının bedeli ortaya çıktı. Beren Saat'in elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 30-11-23 14:25

Bihter’in Firdevs’i Hande Ataizi spor salonundan paylaştı! Sırt kasları olay oldu

Aşk-ı Memnu dizisinden uyarlanan Bihter filminde Firdevs karakterine hayat veren güzel oyuncu Hande Ataizi başarılı oyunculuğu, güzelliği ve fit hali ile dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük beğeni toplayan güzel oyuncu son olarak spor salonunda paylaşım yaptı. Hande Ataizi'nin sırt kasları dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-11-23 14:22

İstanbul İçin Son Çağrı'nın yıldızı Beren Saat annesiyle paylaşım yaptı! Görenler 'Güzellik genetik' dedi

Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir araya gelen Beren Saat, 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmindeki cesur sahneleri ile adından söz ettirdi. Netflix'te yayınlanan filmdeki sahneler sosyal medyada büyük yankı uyandırırken güzel oyuncu annesiyle paylaşım yaptı. Beren Saat'in annesi Ayla Saat'i gören herkes 'Güzellik genetik' yorumunu yaptı.

Magazin 27-11-23 15:49

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları

İstanbul İçin Son Çağrı filminin 24 Kasım 2023 Cuma günü Netflix'te yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra tekrar bu proje için kamera karşısına geçti. İstanbul İçin Son Çağrı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Netflix'te İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 24-11-23 12:15

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI İZLE NETFLIX: Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? Konusu ve oyuncuları!

İstanbul İçin Son Çağrı filminin 24 Kasım 2023 Cuma günü Netflix'te yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra tekrar bu proje için kamera karşısına geçti. İstanbul İçin Son Çağrı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Netflix'te İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 24-11-23 12:15

Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya'dan şaşırtan itiraflar: Sirkeyle yıkanırım, astroloğa sormadan adım atmam

Yıllar geçse de popülaritesinden bir şey kaybetmeyen Aşk-ı Memnu dizisinin oyuncuları yeniden gündem oldu. İstanbul İçin son Çağrı filminde birlikte rol alan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un ardından Hazal Kaya da açıklamalarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 23-11-23 23:09

Şıklığıyla galaya damga vurmuştu! Hande Ataizi'nin bilekliğinin fiyatı ortaya çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Uzun zamandır büyük bir heyecanla beklenen, Halid Ziya Uşaklıgil'in romanı Aşk-ı Memnu'dan uyarlanan Bihter filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Filmin Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi şıklığıyla galaya damga vurdu. Ataizi'nin kombinini tamamlayan yılan tasarımlı bilekliğinin fiyatı ise ağızları açık bıraktı.

Magazin 17-11-23 14:12

Tarzıyla dikkat çekmişti! Kıvanç Tatlıtuğ’un gömleğinin fiyatı dudak uçuklattı

Aşkı Memnu dizisinde Beren Saat ile kamera karşısına geçen ve uyumları çok beğenilen Kıvanç Tatlıtuğ, Saat ile beraber rol aldığı yeni filminin galasına katıldı. İstanbul İçin Son Çağrı’nın galasında tarzıyla dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ’un gömleğinin fiyatı ortaya çıktı.

Magazin 17-11-23 08:43

Bihter galasında Hande Ataizi, Farah Zeynep Abdullah'ın aksine tarzıyla beğeni topladı

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, 'Camdaki Kız' dizisinden sonra Bihter filminde Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat verdi. 50 yaşındaki Hande Ataizi galadaki tarzıyla herkesi gölgede bıraktı.

Magazin 16-11-23 14:45

Gözler onu aradı... Bihter filminin Adnan Bey'i Osman Sonant'ın galada olmayışı dikkatlerden kaçmadı! Sebebi bakın neymiş

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu romanı, televizyon ekranlarının ardından, şimdi de Bihter filmi ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Hande Ataizi ve Osman Sonant'ın kadrosunda yer aldığı filmin galası dün akşam gerçekleştirildi. Galada Adnan Bey'i canlandıran Osman Sonant'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 16-11-23 14:20

Aşk-ı Memnu'nun yıldızı Nebahat Çehre milyonluk reklam teklifini reddetti! Sebebi bakın neymiş

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalarımıza kazınan Nebahat Çehre bir inşaat firmasının milyonluk teklifini reddetti. Ünlü oyuncunun 10 milyon TL ve ev teklifine hayır demesinin sebebi bakın neymiş...

Magazin 15-11-23 16:01

Aşk-ı Memnu uyarlaması Bihter'in yıldızı Boran Kuzum sosyal medyayı salladı! Behlül'ü bile sevdireceksin!

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan 'Bihter' filminde Behlül karakterine hayat veren Boran Kuzum, sosyal medyada gündem oldu. Filmin kamera arkası görüntülerinden oluşan bir paylaşım yapan ünlü oyuncuya çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

Magazin 12-11-23 15:18

Aşk-ı Memnu uyarlaması Bihter'in yıldızı Farah Zeynep Abdullah imaj değiştirdi! Son haline beğeni yağdı

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan "Bihter" filminin yıldızı Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa imaj tazeledi. Farah Zeynep Abdullah'ın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 09-11-23 15:52

Aşk-ı Memnu uyarlaması Bihter filminden yeni kare geldi! Farah Zeynep Abdullah'a yorum yağdı

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan "Bihter" filmi büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un paylaştığı "Bihter" filminden yeni bir kare geldi. Filmin kadrosunun bir arada olduğu toplu fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. Farah Zeynep Abdullah'a ise yorum yağdı.

Magazin 07-11-23 14:15

Su faturası yüksek geldi aldığı yanıta inanamadı! Dikkat: Başvuranlar iade alacak

Ankara Sincan'da yaşayan Necati Tavşanoğlu, su faturasının yüksek gelmesinden dolayı Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nü (ASKİ) aradı. Su sayacının okunmadığını öğrenen Tavşanoğlu faturanın nasıl kesildiğini duyunca daha şaşırdı.

Haber 03-11-23 22:35

Aşk-ı Memnu uyarlaması Bihter filminin ilk fragmanı geldi! Fragmanı bile merak uyandırmaya yetti

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan "Bihter" filmi büyük bir merakla bekleniyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un paylaştığı "Bihter" filminin fragmanı yayınlandı. Filmin 16 Kasım'da Prime Video'da izleyicisiyle buluşacak.

Trend 03-11-23 11:45

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ başrolünü paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin ikinci fragmanı paylaşıldı

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinin başrolleri Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ 13 yıl sonra yeniden bir araya geldi. İkilinin birlikte kamera karşısına geçtiği "İstanbul İçin Son Çağrı" filminin ikinci fragmanı paylaşıldı. Filmin fragmanı bile sosyal medyada gündem yaratmaya yeterli oldu.

Trend 03-11-23 11:27

Bihter filminin yıldızı Hande Ataizi'nin sokak tarzı olay oldu! İddialı pozlarına beğeni yağdı

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinin film versiyonu Bihter'de Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. 50 yaşındaki güzel oyuncunun iddialı sokak tarzına beğeni yağdı.

Magazin 31-10-23 16:56

Nebahat Çehre'den 29 Ekim'e özel poz! Görenler Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı sandı

Aşkı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Nebahat Çehre 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı. Instagram hesabından pozlarını paylaşan Çehre’yi görenler Evrim Alasya sandı.

Magazin 30-10-23 15:55

Efsane dizi Aşk-ı Memnu 80'lerde çekilseydi nasıl olurdu? O video sosyal medyayı salladı

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu hala severek izleniyor. Efsane dizi Aşk-ı Memnu'nun 1980'lere uyarlanan versiyonu sosyal medyada paylaşıldı. Final yapmasının üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen hala ara ara gündeme gelen dizinin o videosuna sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-10-23 15:05

Farah Zeynep Abdullah 'Bihter' yorumuna dayanamadı! Verdiği yanıt olay oldu

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu efsanesi 'Bihter' ismiyle filme uyarlandı. Heyecanla beklenen filmin ilk fragmanı da geldi. Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter rolüne, Boran Kuzum'un Behlül rolüne hayat verdiği film tanıtımıyla büyük ses getirdi. Sosyal medyada eleştirilere neden olan filmle ilgili yapılan bir yoruma Farah Zeynep Abdullah kayıtsız kalamadı. Ünlü oyuncunun yorumu sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 25-10-23 16:11

21 EKİM REYTİNG SONUÇLARI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Aşk-ı Memnu final, MasterChef All Star gecenin birincisi kim?

21 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Aşk-ı Memnu final, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 21 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Aşk-ı Memnu final, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 22-10-23 12:16

AŞK-I MEMNU FİNAL BÖLÜMÜ İZLE! Aşk-ı Memnu final bölümü hangi kanalda, saat kaçta? TV yayın akışı

Aşk-ı Memnu final bölümü full izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde olduğu 2008 yılı yapımlı dizi, Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Bihter, Behlül, Nihal, Adnan Bey, Firdevs Hanım, Bülent ve Matmazel gibi karakterleri ile akıllarda silinmez yer edinen Aşk-ı Memnu final bölümü ile ekrana geliyor. Peki, Aşk-ı Memnu final bölümü hangi kanalda, saat kaçta? TV yayın akışı

Magazin 21-10-23 19:18

TV yayın akışı 21 Ekim 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

21 Ekim 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 21 Ekim 2023 Cumartesi Aşk-ı Memnu, Kardeşlerim, Dengesiz, Gönül Dağı, Kader Bağları ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 21-10-23 07:30

Bihter setinde Farah Zeynep Abdullah kaprisi herkesi yıldırdı! Hande Ataizi geri adım atmadı...

Bihter filminde başrolde olan Farah Zeynep Abdullah'ın, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi'yle arasının gerildiği gündemdeydi. 2. Sayfa'da yer alan iddiaya göre Farah Zeynep'in kaprisleri yüzünden tüm set bıktı ve ortam gerildi.

Magazin 20-10-23 13:42

13 yıl sonra yeniden bir aradalar! Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin fragmanı yayınlandı

Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde başrolü paylaşan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ 13 yıl sonra "İstanbul İçin Son Çağrı" filminde yeniden bir araya geldi. Hayranlarının özlemle beklediği ikilinin 24 Kasım'da yayınlanacak filminin fragmanı şimdiden beğeni topladı.

Trend 18-10-23 16:02

Şırnak'ta genç kızı öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Şırnak'ın Uludere ilçesinde 17 yaşındaki Firdevs Babat'ın öldürülmesine ilişkin görülen davada, tutuklu yargılanan Ahmet Babat, "kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 18-10-23 15:51

Gediz’de 3 kardeş evlerini bağışladı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde yaşayan Celalettin ve İbrahim Cengiz ile Firdevs Takcangül kardeşler, Eskigediz beldesindeki evlerini müftülüğe bağışladılar.

Yurthaber 17-10-23 10:28

Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah arasında ne oldu? Bihter setinde gerilim iddiasına yanıt

"Bihter" filminde başrol oynayan Farah Zeynep Abdullah'ın Firdevs Yöreoğlu'na hayat veren Hande Ataizi'yle sette kanlı bıçaklı olduğu ortaya çıkmıştı. İddialar dair Hande Ataizi'nden imalı bir yanıt geldi.

Magazin 10-10-23 09:46

Bihter'in yıldızı Hande Ataizi'nin estetiksiz hali şoke etti! Görenler inanamadı

Son olarak Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Cana karakteriyle karşımıza çıkan güzel oyuncu Hande Ataizi şimdilerde başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bihter filmiyle gündemde. Filmde, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren ünlü ismin estetiksiz hali ortaya çıktı. Fit hali ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken Hande Ataizi'nin eski halini görenler inanamadı.

Magazin 05-10-23 11:01

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş'in sevgilisi bakın kim çıktı! Aşk dolu karelerine yorum yağdı

2000'li yılların unutulmaz yapımlarından biri olan Aşk-ı Memnu hala özet bölümleriyle gündeme geliyor. Beren Saat, Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem'in başrollerinde yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Cemile karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Ermiş yıllar içindeki değişimiyle çok konuşuluyor. Ünlü oyuncu bu defa sevgilisi ile pozlarıyla gündeme geldi. Ermiş'in sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 26-09-23 14:38

Bihter'in Firdevs Yöreoğlu'su Hande Ataizi tatil pozuyla dikkat çekti

Tutku, sadakatsizlik, cesaret ve korkaklık sebebiyle büyük bir felakete sürüklenen eşsiz bir hikayeyi anlatan Bihter filminde Firdevs Yöreoğlu'na hayat verecek olan Hande Ataizi çekimler öncesi dinleniyor. Ataizi tatil pozuyla dikkat çekti.

Magazin 20-08-23 10:49

Farah Zeynep Abdullah başrolde... Bihter filminden yeni kareler yayınlandı

Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat'in hayat verdiği Bihter karakterini film için güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandıracak. Merakla beklenen filmden yeni kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 17-08-23 15:42

Aşk-ı Memnu setinden hiç görülmemiş fotoğraf yıllar sonra ortaya çıktı! Sosyal medyada yorum yağdı

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu hala severek izleniyor. Efsane dizisi Aşk-ı Memnu'nun setinden hiç görülmemiş bir fotoğraf ortaya çıktı. O kare sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Magazin 11-08-23 16:33

Farah Zeynep Abdullah bikinisiyle sere serpe uzanıp poz verdi! Beğeni yağdı

Bir süredir "Aşk-ı Memnu" uyarlaması olan "Bihter" filmiyle gündemden düşmeyen Farah Zeynep Abdullah özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah'ın tatil paylaşımı olay oldu. Bikinisiyle uzanıp poz veren ünlü oyuncunun son gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 10-08-23 08:24

İstanbul'u terk etmişti! Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Popstar Firdevs'in son hali sosyal medyayı salladı

Bir döneme damga vuran Popstar yarışmasının tüm yarışmacıları hala aklımızda. 2003-2004 yılları arasında yayınlanan Popstar Türkiye'nin finalistlerinden Firdevs, sempatik tavırları ve güçlü sesi ile dikkat çekmişti. Yarışmanın birincisi Abidin ile bir dönem aşk yaşayan Firdevs Güneş, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat sürüyor. İstanbul'u terk edip sakin bir hayat tercih eden Popstar Firdevs'in son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 08-08-23 16:28