Belgin Simsek Haberleri

Uzman isim uyardı: Alerjik çocuklar, polenlerin yoğun olduğu saatlerde dışarıya çıkmamalı

Polenlerin ve alerjenlerin yoğun olduğu bir dönem olan ilkbahar, alerjik çocuklarda rahatsız edici semptomlara neden olabiliyor. Genellikle hapşırma, burun akıntısı, gözde sulanma, kaşıntı gibi belirtilerle ortaya çıkan alerjiyi önlemenin yolunun alerjenlerden kaçınmak olduğunu söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nden Uzm. Dr. Belgin Özbek dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Kadin 2024-04-22 15:51:51

CANLI EDİRNE seçim sonuçları! Edirne'de seçimi kim kazandı? Belgin İba mı, yoksa Filiz Gencan Akın mı?

Yerel seçimleri sonuçları için nefesler tutuldu. Seçim sonuçları vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla ve merakla bekleniyor. Edirne seçim sonuçları ile ilgili tüm detayları ve tabloları anlık olarak Mynet üzerinden takip edebilirsiniz. Edirne'de AK Parti'nin adayı Belgin İba olurken, CHP'nin adayı ise Filiz Gencan Akın oldu.

Finans 2024-03-31 20:32:41

Edirne seçim sonuçları canlı! Edirne seçim sonuçlarında AK Parti adayı Belgin İba mı CHP adayı Filiz Gencan Akın mı önde?

Türkiye'de bir kez daha seçim heyecanı yaşanıyor. 2024 yerel seçim sonuçları herkes tarafından merakla bekleniyor. Edirne seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Edirne'de AK Parti adayı Belgin İba mı, CHP adayı Filiz Gencan Akın mı daha avantajlı? İşte detaylar...

Haber 2024-03-29 14:59:47

Kuruluş Osman'ın Gonca Hatun'u Belgin Şimşek'i bir de Instagram'da görün! Pozlarına beğeni yağdı

ATV erkanlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da hayat verdiği Gonca Hatun karakteriyle büyük beğeni toplayan Belgin Şimşek duru güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. 23 yaşında olan genç oyuncu Instagram pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 2023-11-29 14:41:18

İstanbul Oyuncak Müzesi'ne nasıl gidilir? İstanbul Oyuncak Müzesi nerede, hangi semtte?

Açılışı Belgin Akın ve Sunay Akın tarafından, ahşap bir köşkte, 2005 yılında yapılan İstanbul Oyuncak Müzesi, Sunay Akın’ın geniş oyuncak koleksiyonundan oluşmaktadır. Sunay Akın’ın kırktan fazla ülkeden yirmi yıllık bir süreç içinde almış olduğu oyuncaklar müzede ziyaretçilere sunulmuştur. Müzenin bir diğer özelliği de ülkemizde farklı oyuncak müzelerinin açılmasına öncülük yapmış olmasıdır.

Haber 25-11-23 00:03

Kuruluş Osman'ın Gonca'sı Belgin Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Belgin Şimşek'in hayatı ve biyografisi

Kuruluş Osman dizisinde Gonca karakterini canlandıran Belgin Şimşek vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Belgin Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Gonca'sı Belgin Şimşek'in oyunculuk kariyeri...

Magazin 04-10-23 20:25

Delege seçimine müdahale edildiği iddiası... CHP'liler İstanbul İl Başkanlığı önünde toplandı

Delege seçimine müdahale edildiğini iddia eden CHP'liler İstanbul İl Başkanlığı önünde toplandı. "Mavi Liste" adayı Belgin Karadağ Poyraz'ın 571, "Beyaz Liste" adayı Kemal Avseren'in 570 oy aldığı delege seçiminin CHP İl Seçim Komisyonunda iptal edileceğini öne süren partililer durumu protesto etti.

Haber 25-07-23 00:09

Siyasi partiler arasında bayramlaşma! CHP ile AK Parti el sıkıştı... Dikkat çeken mesajlar

Siyasi partiler bayramlaştı! Kurban Bayramı dolayısıyla CHP ve MHP heyetleri, AK Parti'yi ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz önemli açıklamalarda bulundu. Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleşen bayramlaşmada AK Partili Uygur ile CHP'li Emre'nin el sıkıştığı görüntüler de dikkat çekti.

Haber 29-06-23 11:49

AK Parti'li Uygur, Balıkesir Ticaret Odası üyeleriyle bir araya geldi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, "Biz 21 yıl boyunca milletimizi en güzel eser ve hizmetlerle tanıştırdık, bunun için mücadele ettik. 14 Mayıs'ta da milletimiz en doğru kararı, en doğru sözü söyleyecektir" dedi.

Yurthaber 10-05-23 13:17

Canım Annem'in Ela'sı Belgin Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa'nın konuğu Belgin Şimşek'in hayatı!

Canım Annem'in Ela'sı Belgin Şimşek 18 Kasım 2022 Cuma günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, TV 8 canlı yayınında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu daha önce de Benim Hayatım dizisinde Heves karakterini canlandırmıştı. Peki, Belgin Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Canım Annem'in Ela'sı Belgin Şimşek'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 18-11-22 09:48

Milletvekili Uygur genel başkan yardımcısı oldu

AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi Belgin Uygur genel başkan yardımcılığına getirildi.

Haber 01-11-22 13:44

Bayram alışverişine çıktı, dükkandan çıkınca teröristin üstüne atladı! Katliamı önleyen kahraman annenin acısı hâlâ taze

Bundan tam 11 yıl önce, terör örgütü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Bingöl'de kanlı bir katliam gerçekleştirmeyi planlarken Hatice Belgin önüne geçti. O gün bayram alışverişine çıkan Belgin, dükkandan çıktıktan sonra canlı bomba teröristi fark edip üstüne atlayarak saldırıyı engelledi. Belgin ve 2 oğlu yaşamını yitirdiği, onlarca kişinin yaralandığı olayın ardından Belgin'in yakınlarının acısı bugün bile taze. Belgin'in eşi Kadri Belgin, acılarını unutmadıklarını, gurur da duyduklarını söyledi.

Haber 29-10-22 10:59

''Jorge Jesus'u bugün kovarım'' demişti... Rennes maçı sonrası tekrar gündeme geldi

Fenerbahçe'nin Rennes ile deplasmanda berabere kalıp gruptan çıkma şansını artırdığı maç sonrası, spor yorumcusu Kemal Belgin'in Jorge Jesus hakkında yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi. Rennes maçı öncesi basın toplantısında konuşan Jesus, grubun favorilerinin Dinamo Kiev ve Rennes olduğunu söyleyip Fenerbahçe'ye şans vermemişti. Kemal Belgin de yaptığı yorumda ''Fenerbahçe başkanı olsam bugün Jesus'u kovarım'' demişti.

Spor 16-09-22 10:49

Sivas'ın kaynak tuzu 7 ülkede tüketiliyor

Zara ilçesinde kadın girişimcinin işlettiği tuzlada üretilen tuz, İspanya, Belçika, İsveç, İtalya, Rusya, Katar ve Hollanda'ya ihraç ediliyor - İşletmeci Habibe Belgin Yılmaz: - "Özellikle mineralli tuzlarımız yurt dışında 'sağlık tuzu' adı altında talep ediliyor"

Yurthaber 28-07-22 11:27

Bir ilçeye lityum müjdesi! Dev tesis geliyor

Geleceğin petrolü olarak bilinen lityumun işlenip ekonomiye kazandırılması için harekete geçildi. AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yaptıkları görüşmeler sonrası Bigadiç’e Lityum Üretim Tesisi açılacağı müjdesini verdi. Bigadiç’te kurulacak olan Lityum Üretim Tesisi ile hem ekonomiye hem de bölge halkı için istihdam olanağı oluşturacak.

Finans 27-05-22 15:02

Belgin ne demek? Belgin kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Yabancı dillere ait çok sayıda kelimeyi bünyesinde barındıran Türkçe, en çok Arapça, Fransızca ve Farsça dillerindeki kelimelerle bezenmiştir. Ancak bu durum bir sorun gibi görülmez, aksine zenginlik olarak değerlendirilir. Konumu nedeniyle farklı ülkelerle ilişkiler yürüten Türkiye'nin dilini zenginleştiren bu etkileşimler, kelimelerle ilgili yapılan incelemeleri artırmıştır. Belgin kelimesiyle ilgili araştırmalar da aynı sebeple yürütülmüştür. Belgin ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:28

Bergen'in yıldızı Erdal Beşikçioğlu'nun boyu kadar kızını gören inanamadı! Güzelliğiyle büyüledi

Başrolde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bergen filmi, dikkat çekici izlenme oranlarıyla tüm zamanların en iyi biyografi filmi açılışına sahip oldu. Arabesk sanatçısı Belgin Sarılmışer'in yaşam hikayesini konu edinen film, güçlü senaryosu ve oyuncu kadrosuyla izleyiciden tam puan aldı. Filmde Bergen'in katiline hayat veren ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 08-03-22 16:44

Kovid-19 savaşçısı hemşireler hastaların iyileşmesi için insanüstü çaba harcıyor

YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezinde görevli hemşire Şadigül Köroğlu: - "Salgında en ön safta yer alan hemşireler, doktorlar ve tüm sağlık çalışanları, ailelerinden, sevdiklerinden uzakta görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştı" - Hemşire Belgin Ulaş: - "Kadınların üstesinden gelemeyeceği, isteyip de başaramayacağımı hiçbir şey yoktur. Kadınlar güçlüdür. Kadınlarımızı her konuda kendilerine güvensinler"

Yurthaber 07-03-22 12:28

Bergen'in başrolü Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisini gören inanamadı! Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldızı çıktı

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun paylaştığı Bergen filmi, vizyona giriş tarihinden itibaren büyük ses getirdi. 'Acıların Kadını' olarak tanınan Belgin Sarılmışer'in yaşam hikayesini anlatan Bergen filmi, kısa sürede magazin gündeminin en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı. Filmde Bergen'i canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 07-03-22 10:21

Bergen filmi konusu nedir? Ne anlatıyor? Oyuncuları kimler? Kaç saat sürüyor?

Bergen filmi aşık olduğu adam tarafından yüzüne kezzap atıldıktan sonra öldürülen arabesk müziğin ünlü ismi Belgin Sarılmışer'in yaşadıklarını anlatıyor. Film ile ilgili çıkan haberlerin ardından Bergen filmi konusu nedir? Ne anlatıyor? Oyuncuları kimler? Kaç saat sürüyor? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Trend 04-03-22 14:10

Kovid-19 geçiren çocuklarda semptomlar erişkinlere göre daha az sürüyor

Dokuz Eylül Üniversitesi Kovid-19 İzlem Merkezi Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Belgin Ünal: - "Çocuklarda Kovid-19'un devam eden semptomları üçüncü ayda biraz daha azalıyor. Bu rakamın da 10 hastadan 1'e düştüğünü gözlemledik"

Yurthaber 01-03-22 13:12

Bergen filminin vizyon tarihi için geri sayım başladı! Afişi beğeni topladı

Başrolünde Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Bergen ismiyle tanınan Belgin Sarılmışer’in hayatını konu alan Bergen filmi için geri sayım başladı. Yapım 4 Mart’ta izleyiciyle buluşacak. Vizyon tarihine kısa bir süre kalmışken filmin fragmanından sonra bir de afişi paylaşıldı.

Trend 19-02-22 12:34

İstanbul Boğazı’nda dehşet! Genç voleybolcunun hayatını kararttı! Bileği koptu…

İstanbul Boğazı’nda yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. Sarhoş tekneciyle hukuk savaşı veren voleybolcu Belgin Azak’ın başına gelenler yürek yaktı. Azak kendisine çarpan teknenin kaptanına dava açtı. Genç voleybolcu, 4 yıl önce Rumelikavağı’nda alkollü kullandığı teknesiyle uyarılara rağmen yüzme alanına giren ve kendisini ağır yaralayan Seyhan Yılmaz’dan 15 bin TL tazminat istedi. İşte akılalmaz olayın detayları…

Haber 08-02-22 07:13

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünü üstlendiği Bergen filmin ilk fragman geldi

Türk arabesk müziğinin güçlü kadın sanatçılarından biri olarak kabul edilen ve Bergen ismiyle tanınan Belgin Sarılmışer’in hayatını konu alan Bergen filmi için geri sayım başladı. Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrollerini üstlendiği yapım 4 Mart’ta izleyiciyle buluşacak.

Trend 04-02-22 17:45

Kovid-19 araştırması bazı hastalarda şikayetlerin aylarca geçmediğini ortaya koydu

Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesine başvuran yaklaşık 17 bin hastayı takip eden Kovid-19 İzlem Merkezinin verilerine göre hastalığı geçirenlerin yüzde 20'si 6 ay sonra dahi nefes almakta güçlük çektiğini, yorgunluk ve kalp çarpıntısının devam ettiğini bildirdi - Merkez Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Belgin Ünal: - "Hastaların yüzde 4'ünde de izleyen dönemde ek bir kronik hastalık çıkıyor"

Yurthaber 02-02-22 11:06

Vasiyeti yerine getirildi! Belgin Doruk'un oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Sinema oyuncusu Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel, son yolculuğuna uğurlandı. Birsel, vasiyeti üzerine annesinin mezarına gömüldü.

Magazin 15-12-21 17:45

Son dakika: Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel'in vasiyeti ortaya çıktı! Annesinin mezarına defnedilecek

Son dakika habere göre Türk sinemasının ünlü oyuncularından merhum Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel'in vasiyeti belli oldu. Birsel'in yakın dostu Semih Dalan, "Bize hep 'Bana bir şey olursa beni annemin mezarının üstüne gömün' derdi. Biz de vasiyetini yerine getireceğiz" şeklinde konuştu. Bursa'da evinin önünde ölü bulunan Aydın Birsel'in cenazesi de İstanbul'a gönderildi.

Magazin 15-12-21 01:07

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel'in cenazesi İstanbul'a gönderildi

Aydın Birsel'in cenazesini, Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan yakın arkadaşı Semih Dalan teslim aldı - Dalan: - "Ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yarın cenazesi yetişirse öğle vaktinde kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda annesinin mezarlığının üstüne defnedilecek. Vasiyeti vardı"

Yurthaber 15-12-21 00:02

Aydın Birsel kimdir, neden öldü? Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel ölü bulundu!

Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel evinin önünde ölü olarak bulundu. Acı gelişme sonrasında Aydın Birsel’in hayatı ve kim olduğu merak ediliyor. Peki Aydın Birsel kimdir, neden öldü? İşte hayatı...

Magazin 14-12-21 15:19

Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel evinin önünde ölü bulundu! Sağlıkçıları dinlemeyince...

Yeşilçam'ın başarılı oyuncularından Belgin Doruk'un oğluyla ilgili gelen son dakika haberleri herkesi şoke etti. Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel evinde ölü bulundu. Aydın Birsel'in ilk düşme anında hastaneye gitmeyi reddettiği ortaya çıktı.

Magazin 14-12-21 12:02

Marmara'daki fırtına ve şiddetli yağışın, küresel iklim değişikliğinin sonucu değerlendirmesi

Trakya Üniversitesi Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Belgin Elipek: - "Karbon salınımını azaltmazsak, karbon salınımını azaltan ormanları yok edersek, suları kirletmeye devam edersek, karbondioksit emisyonunun atmosferden yok olamayacağı anlamına geliyor ve bu aşırılıklarla karşılaşmamız gelecekte de maalesef mümkün"

Yurthaber 30-11-21 11:43

Prof. Dr. Elipek'ten yer altı suları dikkatli kullanılmalı uyarısı

TÜ Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Belgin Elipek: - "İçme suyunu, tarımsal sulamayı ve endüstrinin ihtiyaç duyduğu suyu yer altı sularından kullanıyoruz. Yer altı suları göller ve derelerin beslenmesi için de önemli. O yüzden yer altı sularını kullanırken dikkatli olmalıyız"

Yurthaber 29-11-21 15:54

Toprak Razgatlıoğlu'nun ailesi şampiyonluk gururu ve sevinci yaşıyor

Anne Belgin Ungan: "Toprak, Dünya Superbike'te şampiyon olan ilk Türk sporcu olarak adını altın harflerle tarihe yazdırdı. Mutluyuz, gururluyuz. Başta Kenan Bey olmak üzere destekleyen herkese teşekkür ederim" - Ağabey Tümay Razgatlıoğlu: "Babam onun için çok çaba sarf etti, şampiyon olmasını çok istiyordu. Toprak, 'Bu şampiyonluğumu babam için aldım, babama armağan ediyorum' deyince ailecek duygulandık, ağladık"

Yurthaber 25-11-21 11:09

Halkalı-Kapıkule hızlı tren hattının Çerkezköy-Kapıkule etabında çalışmaların yüzde 50 'si bitti

AK Parti Edirne İl Başkanı belgin İba: - "Demir yolu projemiz Avrupa’yı Asya’ya bağlayan konumu nedeniyle özellikle ticaretin odak noktası olacak sadece Edirne’ye değil bölgeye de Türkiye’ye de katma değer sağlayacak ekonomik, sosyal, kültürel gelişimi de destekleyecektir"

Yurthaber 22-10-21 10:33

Ergene Nehri'ndeki kirliliğin yapay sulak alanlar kurularak önlenmesi önerildi

Trakya Üniversitesi Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Belgin Elipek: - "Mutlaka nehre atık deşarjının tamamen kesilmesi gerekiyor. Arıtma tesislerinin mutlaka çalıştırılması ve tesislerden çıkan arıtma sularının bitkilerden oluşan bir sulak alandan geçirilmesi gerekli" - "Suları basit bir arıtım yöntemiyle temizledikten sonra bu tarz sulak alanlardan geçirirseniz bitkiler buradaki suyun tortusunu, zehirli maddesini alıkoyacaklardır ve suyun daha temiz bir şekilde ekosisteme dönmesini sağlayacaklardır"

Yurthaber 30-08-21 11:26

Dikkat çeken uyarı: Doğal afetlerle yaşamak durumundayız

Trakya Üniversitesi Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Biyoloji Bölümü Hidrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Belgin Elipek, "Küresel iklim değişikliğinin önüne geçilmezse doğal afetlerle yaşamak durumundayız. Bu nedenle tedbirlerimizi alalım" diye konuştu.

Haber 19-08-21 10:01

Çalışan annelerin karşılaştığı sorunlar nelerdir?

Çocuklarıyla yeteri kadar vakit geçiremeyen çalışan anneler, özellikle bebeklik döneminde daha fazla sıkıntı hissetmektedir. Çalışan anneler, bebeklerinin kendilerine daha çok ihtiyaç duyduğu dönem boyunca işine ve ev düzenine yeterince konsantre olamazlar. İlgi bekleyen çocuklar, annelerinin daha zor bir süreç yaşamasına neden olabilirler. Bu durum annenin psikolojisini etkiler ve bazı hatalara neden olabilir. Uzman Pedagog Belgin Temur Yağlıtaş konuyla ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı.

Kadin 06-07-21 08:34

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Belgin Elipek'ten iklim değişikliği uyarısı:

"Küresel iklim değişikliği sel ve kuraklık gibi doğal afetlerin görülme sıklığını artırıyor"

Yurthaber 20-05-21 13:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Selimiye Camisi'ne çevre düzenlemesi

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Selimiye Camisi'nin çevre düzenlemesinin yapılması talimatını verdiğini belirterek, çalışmalara en kısa sürede başlanacağını söyledi.

Haber 01-05-21 16:13

Selimiye Camisi çevre düzenlemesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla başlanıyor

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba: - "Selimiye Meydan Projesi'nin başlayacağı ve çok kısa sürede tamamlanacağı müjdesini vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Böylelikle uzun süredir kullanılamayan meydan, yeni yüzüyle Selimiye'ye, Edirne'mize ve ülkemize yakışır halde düzenlenecektir"

Yurthaber 01-05-21 14:30

AK Parti Milletvekili Belgin Uygur TBMM kürsüsünde fenalaştı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, TBMM Genel Kurulu’nda kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalaştı.

Haber 07-04-21 17:46

Kabakcı, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nde Otizmli sporcuları ağırladı

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı 2 Nisan Otizm Farkındalık gününde İl Müdürlüğü tarafından Mutlu Yüzler Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Otizmli sporcuları makamında ağırladı.Mutlu Yüzler Proje koordinatörü Arzu Bayram Eser, Antrenörler Ertuğrul Çakmak, Belgin Kumoğlu ve Otizmli Sporcular 2 Nisan Otizm Farkındalık gününde Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı ziyaret etti.Otizmli sporcuları makamında ağırlayan ve sohbet eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı; “Otizm eksiklik değil, farklılıktır.

Yurthaber 02-04-21 12:13

Behiye Eker kimdir, kaç yaşında ve nereli? Behiye Eker AK Parti MKYK üyeliğine seçildi

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi sonrasında MKYK listesi açıklandı. Listede 75 isim yer aldı. AK Parti'nin MKYK listesinde yer alan AK Parti üyelerinden birisi de Behiye Eker oldu. MKYK Behiye Eker'i araştırmaya başladı. Peki Belgin Uygur kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haber 24-03-21 16:04

Belgin Uygur kimdir, kaç yaşında ve nereli? Belgin Uygur AK Parti MKYK üyeliğine seçildi

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi sonrasında MKYK listesi açıklandı. Listede 75 isim yer aldı. AK Parti'nin MKYK listesinde yer alan AK Parti üyelerinden birisi de Belgin Uygur oldu. MKYK listesinin açıklanması ile vatandaşlar Belgin Uygur'u araştırmaya başladı. Peki Belgin Uygur kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haber 24-03-21 15:39

Merhum gazeteciler unutulmadı

Balıkesir’in tanınan ve sevilen gazetecilerinden olan ve Temmuz ayında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden merhum Otağ Fırıncıoğulları ile geçtiğimiz hafta yakalandığı koronavirüs sonucu hayata gözlerini yuman Mustafa Ergin’in hatırına Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti’nde lokma hayrı düzenlendi.Düzenlenen lokma hayrına Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Ak Parti milletvekillerinden Belgin Uygur ile Mutlu Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sağay, Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Feyyaz Çiftçi, Basın İlan Kurumu Müdürü Gökhan Eren, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir ve Balıkesir’de görev yapan birçok gazeteci de katıldı.

Yurthaber 19-03-21 16:18

Akdeniz Belediyesinde kadınlara yönelik eğitim seminerleri sürüyor

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünce, Ev Kadınları Eğitimi Projesi kapsamında kadınlara çeşitli eğitim seminerleri düzenlendiği bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile bir kulübün işbirliğinde Akdam İlkokulu ile Güneş Kültür ve Sanat Evinde, ev kadınlarının bilinçlendirilmesine yönelik düzenlenen seminerlerde Türk Kadınlar Konseyi Derneği Mersin Şube Başkanı Belgin Gürağaç, ’toplumsal cinsiyet kapsamında prensesler ve paşalar’, Psikolog Mervan Teselli, ’çocuğumun madde bağımlısı olduğunu nasıl anlarım?’ ve Hemşire Zeynep Koç da ’ev kazalarında ilk yardım’ konularında sunum yaptı.Kadınlara özgü düzenlenen bu eğitim faaliyetlerindeki katılımlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve katılımları nedeniyle teşekkür eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Kadınlarımızın toplumsal hayatta etkin bir şekilde rol almaları ülkemiz adına oldukça önemli.

Yurthaber 18-03-21 14:48

12 yıl süren mücadele! Oğlunun hem adını hem soyadını değiştirdi

Bursa'da Belgin Ürkel (42), boşandığı eşinden olan oğlunun adı ile soyadını değiştirmek için verdiği hukuk mücadelesini 12 yıl sonra kazandı. Belgin Ürkel, dava açıldığında 3, şu an ise 15 yaşında olan oğluna, kendi soyadını verip, Özgür olan adını da 'Yağız' olarak değiştirdi. Belgim Ürkel'in avukatı Batuhan Arısoy “Bu kararla boşanan bütün annelerin 18 yaş altı çocuklarına soyadını verebilmeleri için dava yolu açılmış bulunuyor” dedi.

Haber 03-03-21 11:06

Elazığ TSO’dan Dış Ticaret Protokolü”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO), üyelerine e-ticaret platformu üzerinden dış ticaret hizmeti sunulması için protokol imzaladı.Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ile TradeValley firması yöneticileri Güçlü İlalmak ve Belgin Güven’in katılımı ile "Dış Ticaret" protokolü imzalandı.

Yurthaber 17-02-21 13:23

Hobi olarak başladığı keten dokuma işi ekmek kapısı oldu

Sinop'ta hobi olarak başladığı keten dokuma işinde kendini geliştiren Belgin Köklü, kurduğu atölye sayesinde 15 yıldır geçimini sağlıyor

Yurthaber 17-12-20 12:05