Bobby Charlton Haberleri

Millie Bobby Brown tatilden paylaştı! Olay yaratan pozlara bir bakan bir daha baktı

Stranger Things isimli diziyle şöhrete kavuşan Millie Bobby Brown, sosyal medyada paylaştığı pozlarla gündeme geliyor. Ünlü oyuncu bu kez tatil pozlarıyla gündeme geldi. Oyuncunun tatil pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-04-27 09:57:22

Millie Bobby Brown tatilden paylaştı! Bikini altı küçük bulundu

Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown, tatilini tropik bir yerde geçiriyor. Oyuncu güneşin tadını çıkarırken bikinili bir fotoğraf paylaşmaktan kendini alamadı.

Magazin 2023-12-29 07:51:31

Kendisini yoğurt uzmanı olarak tanıtıyordu! Yarım fıçı boyayı yoğurt sanan yaşlı adam 91 yaşında hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde yaşayan 91 yaşındaki Bobby isimli bir adam kendisini yoğurt uzmanı olarak tanımlıyordu. Haftada yaklaşık 7 litre yoğurt yediği dile getirilen Bobby'in tutkusu hayatına mâl oldu. Yaşlı adam yarım fıçı boyayı naneli yoğurt zannederek yedi ve 91 yaşında hayatını kaybetti.

Trend 2023-11-08 08:41:16

Bobby Charlton kimdir, kaç yaşındaydı? Manchester United efsanesi Sir Bobby Charlton neden öldü?

Sir Bobby Charlton ile ilgili aramalar akşam saatlerinde hız kazandı. İngiliz futbolunun ve özellikle de Manchester United'ın efsane ismi olan Charlton hayatını kaybetti. Kullanıcılar 'Sir Bobby Charlton kimdir, neden öldü?' ekranını sorguluyor. Peki, Bobby Charlton kimdir, kaç yaşındaydı? Manchester United efsanesi Sir Bobby Charlton neden öldü?

Spor 2023-10-21 18:57:31

Manchester United'ın efsanesi Sir Bobby Charlton hayatını kaybetti!

Manchester United ve İngiliz futbolunun efsane ismi Sir Bobby Charlton, 86 yaşında hayatını kaybetti.

Spor 21-10-23 18:25

Godzilla vs. Kong filmi konusu ve oyuncuları: Godzilla vs. Kong filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? ATV yayın akışı

Godzilla vs. Kong filmi ile ilgili aramalar filmin ATV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Alexander Skarsgård ve Millie Bobby Brown'ın başrolde olduğu aksiyon ve gerilim filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki,Godzilla vs. Kong filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? ATV yayın akışı

Magazin 01-09-23 19:27

Fiyatı 1413 TL'ye düştü! Kişisel eşyalarınızı güvenle yanınızda taşımanızı sağlayacak

Seyahatlerde, iş gezilerinde ve günlük kullanımda en çok tercih edilen sırt çantalarından biri olan XD Design Bobby Hero, özel anti-hırsızlık özellikleriyle dikkat çekiyor. Şimdi, bu güvenli ve şık sırt çantasına Prime Day'e özel büyük indirimle sahip olmak için acele edin. Kısa süreliğine indirimde olan ürünü kaçırmayın!

Haber 12-07-23 10:32

Stranger Things'in Eleven'ı Millie Bobby Brown kıvrımlarını sergiledi

Stranger Things dizisinin yıldızı Millie Bobby Brown tatil pozuyla hayranlarını mest etti. Güzel oyuncu beyaz bikinisiyle sere serpe uzandığı şezlongta güneşin keyfini çıkardı.

Magazin 10-07-23 13:42

OnlyFans fenomeni Maddie Wright bahar güneşinin tadını üstsüz kalarak çıkarttı! Hayranları beğeni butonunu çökertti

Eski Charlton Athletic yıldızı Madelene Wright futbol kariyerini sona erdirerek sosyal medya fenomenliğine soyunmuştu. Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlar sayesinde kısa sürede ilgi odağı olmayı başaran Wright bahar güneşinin tadını çıkarttığı anlarda takipçilerinden ayrı kalamadı. Fenomen ismin üstsüz paylaşımı hayranlarını mest etti.

Trend 22-04-23 11:47

Biden’ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi alarm verildi! Polis 4 adet boru tipi bomba buldu

ABD Başkanı Joe Biden’ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi polis, Londonderry kenti yakınlarındaki Creggan'daki bir mezarlıkta 4 adet boru tipi bomba buldu. Kuzey İrlanda Emniyet Müdür Yardımcısı Bobby Singleton yaptığı açıklamada, "Terörizm Soruşturma Birimi'nden meslektaşlar bu soruşturmaya liderlik edecek" dedi.

Haber 11-04-23 20:33

Fiyatı 1785 TL'ye düştü! Hırsızlık önleyici sırt çantasında kaçırılmayacak fırsat

Seyahatlerde, iş gezilerinde ve günlük kullanımda en çok tercih edilen sırt çantalarından biri olan XD Design Bobby Hero, özel anti-hırsızlık özellikleriyle dikkat çekiyor. Şimdi, bu güvenli ve şık sırt çantasına %18 indirimle sahip olmak için acele edin. Kısa süreliğine indirimde olan ürünü kaçırmayın!

Haber 16-03-23 17:42

Sosyal medyayı sallayan dans! Nijeryalı adamın twerk yaptığı anlar viral oldu... Herkes bunu konuşuyor

Nijerya’da kaydedilen bir görüntü sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. İsmi Bobby olarak açıklanan bir adamın dans performansı görenleri şaşkına çevirdi. Dans pistinde bir kadınla birlikte hünerlerini sergileyen adamın twerk yaptığı anlar sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girmeyi başardı.

Trend 27-01-23 10:56

Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown, bikinili Noel pozunu paylaştı! Beğeni sayısı 5 milyonu geçti

Netflix'in iddialı yapımı Stranger Things ile tüm dünyanın tanıdığı bir isim haline gelen İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown, ''Mutlu Noeller'' notuyla bikinili pozunu paylaştı.

Magazin 26-12-22 12:44

Millie Bobby Brown rol arkadaşını yerden yere vurdu! Stranger Things'in Mike'ı kötü öpüşüyordu

Popüler Netflix dizisi Stranger Things'in genç yıldızlarından Millie Bobby Brown yalan makinesine bağlandı ve rol arkadaşları hakkında bazı itiraflarda bulundu.

Magazin 12-11-22 11:45

Ipswich Town-Charlton Athletic karşılaşması dünya futbol tarihine geçti! İzleyenler bile inanamadı... Uzatma dakikalarında 4 gol

İngiltere'de üçüncü lige seviyesinde sayılan 'League One'ın 17. hafta mücadelesi tarihe geçen bir karşılaşmaya sahne oldu. zirve mücadelesi veren ekiplerden Ipswich Town, Charlton Athletic'e konuk oldu. 90 dakikasına gelindiğinde 2-2 berabere olan karşılaşmanın 90+9. dakikasında skor 4-4'e geldi.

Spor 01-11-22 09:51

Annesi zamanla geçer dedi, babası terapiye yönlendirdi ama o vazgeçmedi! ''Biz sadece hayatımızı yaşıyoruz!''

21 yaşındaki Natalie Noble ve 50 yaşındaki sevgilisi Bobby Lindsey, ilişkileri hakkında sık sık eleştirilen bir çift. Bobby insanlar tarafından Natalie'nin "babası olacak yaşta" biri olarak görüldüğü için, çift aralarındaki 29 yıllık yaş farkı nedeniyle hem aileleri hem de sosyal medyadaki takipçileri tarafından topa tutuldular.

Trend 19-08-22 16:04

Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown’un yeni projesi belli oldu! Bu sefer bilim kurgu filminde yer alacak

Netflix’in sevilen dizilerinden biri olan Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown’un yeni projesi belli oldu. Stranger Things dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu bu sefer Marvel Sinema Evreni’nin yönetmenleri Russo Kardeşler’in yönetmen koltuğunda oturduğu bir bilim kurgu filminde rol alacak.

Trend 29-06-22 17:43

Öldüğünü sandı! Öyle bir şeyi yuttu ki doktorlar bile inanamadı

İngiltere'de yaşayan bir bakım görevlisi olan 31 yaşındaki Bobby Lee, bir gece vardiyasından sonra kendini kötü hissediyordu. Bu nedenle evde bir Covid testi yapmaya karar veren kadının basit tıbbi alet boğazına takıldı. Çaresiz kalan kadın onu yutmaya karar verdi ancak çare olmadı. Hastaneye koşan genç kadın nakledildiği hastanede geçirdiği ameliyatın ardından sağlığına kavuştu.

Trend 17-05-22 15:22

Stranger Things dizisinin yıldız Millie Bobby Brown itiraf etti! 18 yaşına girdikten sonra birçok cinsel içerikli...

Stranger Things dizisinin yıldız Millie Bobby Brown geçtiğimiz şubat ayında 18 yaşına girdi. tranger Things'in Eleven'i Millie Bobby Brown, yeni yaşıyla beraber daha fazla cinsel içerikli yorumlar aldığını itiraf etti.

Magazin 14-04-22 08:32

American Hospital The Bodrum Cup Yelken Yarışları tamamlandı

Ödül törenine ABD'li yönetmen Bobby Roth da katıldı

Yurthaber 24-10-21 01:29

Jose Mourinho'dan Newcastle United itirafı

Jose Mourinho, Sir Bobby Robson ile olan ilişkisinin bir sonucu olarak Newcastle United ile "duygusal bir bağlantısı" olduğunu söyledi. Portekizli teknik adam takımın başına geçeceği yönündeki iddialara ise net yanıt verdi.

Spor 18-10-21 19:33

Kuzey İrlanda ekibinde iki takım arkadaşı birbirine girdi!

Kuzey İrlanda ekiplerinden Glentoran'da oynayan Aaron McCarey, yedikleri gol sonrasında takım arkadaşı Bobby Burns'e saldırdı.

Spor 17-10-21 17:02

Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown'un rol arkadaşı David Harbour: Onun için endişeliyim

Stranger Things dizisiyle milyon dolarlık kazanç elde eden 17 yaşındaki oyuncu Millie Bobby Brown'un rol arkadaşı David Harbour, şöhretin genç rol arkadaşı Millie Bobby Brown'u kötü etkileceğinden endişelendiğini açıkladı.

Magazin 06-08-21 16:28

Ünlü yönetmen Bobby Roth: Türkiye’de çekilecek en güzel film romantik gerilim olur

"Lost" ve "Prison Break" dizilerine imza atan Amerikalı ünlü yönetmen ve yapımcı Bobby Roth, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bodrum Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Turizm Forumuna katıldı. Roth dizilerin ve filmlerin turizme etkisini anlattı.

Magazin 12-06-21 09:22

Ölümle dalga geçtiği gösterileriyle tanınan Bobby Leach’ın vefat nedeni tarihe damga vurdu

Ölümün ne zaman, nerede ve ne şekilde sizleri bulacağı hiç bilinmez. Ölümlü olduğunu unutan insanoğlu, genellikle bu gerçeği göz arda eder. Ölümle dalga geçtiği gösterileriyle tanınan Bobby Leach, vefat nedeniyle de uzun bir süre konuşuldu.

Trend 31-05-21 10:17

Marcus Rashford, Bobby Charlton'ın 56 yıllık rekoruna ulaştı

Manchester United'ın genç yıldızı Marcus Rashford, Granada'ya attığı golle Bobby Charlton'ın 56 yıllık rekoruna ulaştı.

Spor 09-04-21 16:51

Millie Bobby Brown’un setteki ilginç alışkanlığı! Çekimlerde havlıyor

Stranger Things dizisiyle adını duyuran genç oyuncu Millie Bobby Brown, Godzilla Vs. Kong filmiyle yeniden beyazperde de boy göstermeye hazırlanıyor. Güzel oyuncunun yeni projesi için geri sayım başlamışken ilginç bir set alışkanlığı rol arkadaşları tarafından açıklandı.

Trend 01-04-21 11:38

Madelene Wright, müstehcen fotoğraflarını satıyor

İngiltere'de Charlton forması giyen, ancak trafik kuralı ihlal ettiğini gösteren fotoğraf paylaşınca takımından kovulan futbolcu Madelene Wright, internet üzerinden müstehcen fotoğraflarını satarak para kazanıyor.

Spor 10-01-21 11:20

Millie Bobby Brown, devler liginde! Russo Kardeşler'in yeni filminde başrolü kaptı

Stranger Things dizisinden sonra yıldızı parlayan genç oyuncu Millie Bobby Brown, Avengers filmlerinin yönetmenleri Russo Kardeşler'in yeni filmi The Electric State'te başrolü kaptı.

Trend 21-12-20 07:43

İngiliz futbolcu Wright için kulüpten yeni karar çıktı!

Katıldığı bir partide balondan uyuşturucu çektiği görüntüler ile araç sürerken içki içtiği anların ortaya çıkması sonucu Charlton Athletic'ten kovulan kadın futbolcu Madelene Wright, pişman olduğunu açıkladı. Özür sonrası İngiliz kulüp, kapılarını güzel futbolcuya yeniden açtı.

Spor 16-12-20 16:27

Charlton Kadın Futbol Takımı'nın futbolcusu Madelene Wright, takımdan kovuldu

Charlton Kadın Futbol Takımı'nın futbolcusu Madelene Wright karıştığı skandallar sonucu takımından kovuldu. Güzel futbolcunun içinde uyuşturucu gaz olan balonların kullanıldığı partiye katıldığı tespit edildi.

Spor 08-12-20 19:01

Eski İngiliz yıldız futbolcu Bobby Charlton'a demans teşhisi kondu

İngiltere futbolunun efsane isimlerinden "Sör" unvanlı Bobby Charlton demansa yakalandı.

Spor 01-11-20 18:11

Van’da 282 kilo eroin ele geçirildi

Van’ın Çaldıran ilçesinde narkotik polisi, 2 ayrı nakliye kamyonuna uyuşturucu madde arama köpekleri Rexo ve Bobby ile yaptığı operasyonda 282 kilo eroin ele geçirdi.Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Haber 18-10-20 10:34

Millie Bobby Brown'dan Game of Thrones itirafı

'Stranger Things' dizisi ile şöhrete kavuşan Millie Bobby Brown, yıllar sonra Game of Thrones dizisiyle ilgili bir itirafta bulundu. 16 yaşındaki Brown, projenin seçmelerine katıldığını ancak reddedildiği için oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü açıkladı.

Magazin 07-10-20 12:06

Joe Biden: Bloomberg'e göre ABD başkan adayının Türkiye'yi öfkelendirmesinin esas nedeni, Suriye ve Irak'taki Kürtlere sempatiyle yaklaşması

Bloomberg yazarı Bobby Ghosh, ABD'de başkanlık için yarışan Joe Biden'ın videosunun Ankara'yı öfkelendirmesine, "Türkiye'nin tepkisi politik tiyatro izlenimi yaratsa da Türkiye'nin Biden başkanlığından kaygı duyması için nedenleri var" yorumunu yaptı.

Haber 18-08-20 17:19

Doğu Akdeniz: Bloomberg'e göre Türkiye-Yunanistan gerilimini Almanya yatıştırabilir

Bloomberg'de dış politika konulu köşe yazıları yazan Bobby Gosh, bu hafta Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de Yunanistan ile anlaşmazlık halinde olduğu bölgede sismik arama faaliyetini ertelemesiyle, ortaya nadir bir diplomatik müdahale fırsatı çıktığını yazdı. Gosh'a göre bu konuda arabuluculuk yapmaya en uygun ülke Almanya.

Haber 31-07-20 12:10

Bobby Dixon'dan Shane Larkin açıklaması

Fenerbahçe Beko’nun oyun kurucusu Bobby Dixon, Türk pasaportu alarak milli takım forması giyme kararı alan Shane Larkin hakkında konuştu.

Spor 10-05-20 13:50

Yerli süper kahramanlar dünyayı değil insanlığı kurtaracak

Yapımcı Bülent Turgut tarafından hazırlanan Türkiye'nin ilk sinematik evreni "T-World"ün tanıtımı 2020 Nisan'da Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek MIPTV'de yapılacak - Projenin ilk hikayesi olan "Altay"ın birinci bölümünün yönetmenliğini, "Lost" ve "Prison Break" gibi dizileri de yöneten Bobby Roth üstlenecek - Bülent Turgut: - "Sinematik evrenimizi kurarken Harezmi'den, Rezzaz el-Cezeri'den, tasavvuftan, Mevlana'dan etkilendik. Bu evren, kendi kültür coğrafyamızın kahramanlarını yeni neslin anlayacağı dilde, görsellikte ve her şeyden önemlisi hikayecilikte anlatacak" - "Biz bu genel hikaye evreni içinde 36 karakter çalıştık. Aslında sadece bir tek dizi yapmıyoruz, bir platform oluşturuyoruz. Bu platformun ilk hikayesini 6 karakterin kesişme ve ayrışma noktalarıyla anlatacağız" - "ABD'nin süper kahramanları yıllardır dünyayı kurtarıyor. Kötülük ekseni her zaman olacak ama bizim süper kahramanlarımız sadece dünyayı değil insanlığı kurtaracak"

Magazin 24-12-19 12:09

Millie Bobby Brown, Sherlock Holmes filminden servet kazanacak

Stranger Things dizisiyle inanılmaz bir çıkış yakalayan Millie Bobby Brown, çekimleri devam eden Sherlock Holmes filmi Enola Holmes’dan 6 milyon doların üstünde gelir elde edecek.

Trend 28-11-19 08:22

Huawei akıllı hesaplama sistemlerini Intel ile birlikte tanıttı

Huawei Akıllı Hesaplama İş Birimi Avrupa Bölgesi Genel Müdürü Adam Jiang: - "Kurumsal hizmetlerde farklılık yaratacak bu iş birimiyle sunucu ve yapay zeka alanlarında önemli hizmetler ve çözümleri sunmaya şimdiden başladık. Bugün bu sistemleri değerli iş ortağımız Intel çözümleri ile bir arada sunuyoruz" - Huawei Türkiye Akıllı Bilgi İşlem İş Birimi Genel Müdürü Bobby Zhang: - "2020 yılıyla birlikte, Türkiye'de giderek daha fazla yapay zeka gereksinimi ortaya çıkacağını düşünüyor ve bu kapsamda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz"

Yurthaber 14-11-19 12:41

Stranger Things'in Eleven'ı Millie Bobby Brown'dan tepki çeken paylaşım

Diziden kazandığı servetle gündeme gelen Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown, 'sahte' makyaj temizleme videosu tepki çekince özür diledi. Ancak güzel oyuncunun özür dilemesi de takipçilerini tatmin etmedi.

Trend 15-09-19 11:49

Millie Bobby Brown, Netflix için yapımcı oluyor

Stranger Things dizisinde canlandırdığı 'Eleven' karakteriyle tanınan 15 yaşındaki yıldız Millie Bobby Brown, Netflix için yapımcılığa soyunuyor. Film, Brown ve kız kardeşinin yazdığı hikayeye dayanacak.

Magazin 12-09-19 14:50

Millie Bobby Brown imajını değiştirdi

Stranger Things dizisiyle adını duyuran genç oyuncu Millie Bobby Brown, "Enola Holmes" karakteri için imajını değiştirdi.

Trend 05-08-19 11:01

Marvel’ın yeni projesi The Eternals’ın kadrosu şekilleniyor

Marvel yeni projesi The Eternals için Millie Bobby Brown’la anlaştı.

Trend 11-07-19 16:16

Bobby McFerrin, Gimme5 ve Chromas izleyenleri büyüledi

’Don’t Worry Be Happy’ şarkısıyla hafızalara kazınan, 10 Grammy ödüllü vokal virtüözü Bobby McFerrin, Chromas korosu ile PSM’de verdiği konserde izleyenlere özel bir gece yaşattı.

Haber 09-05-19 12:29

Bobby McFerrin, Zorlu PSM'de sahne aldı

Bobby McFerrin, Zorlu PSM'de sahne aldı

Haber 07-05-19 09:40

PSM Caz Festivali’nde Bobby McFerrin’e Türk Chromas Korosu eşlik edecek

10 Grammy ödüllü vokal virtüözü Bobby McFerrin, 6 Mayıs’ta Zorlu PSM Caz Festivali kapsamında sahne alacak.

Haber 29-04-19 13:09

'Bobby' görme engelli gazinin hayatını değiştirdi

Hakkari’de 9 yıl önce görev yaptığı sırada mayın patlaması sonucu sağ elini ve gözlerini kaybeden Jandarma Astsubay Hasan Arısoy rehber köpeği ‘Bobby’ ile hayata tutundu...

Haber 03-03-19 11:12

Görme engelli gazinin hayatını Bobby değiştirdi

Hakkari’de 9 yıl önce görev yaptığı sırada mayın patlaması sonucu sağ elini ve gözlerini kaybeden Jandarma Astsubay Hasan Arısoy’un dünyası, rehber köpeği ‘Bobby’nin hayatına girmesiyle değişti.

Haber 27-02-19 12:46