Didem Soydan Yeni Paylasim Haberleri

Soydan: “Vakit geldi, Mersin’e çok güzel projeler kazandıracağız”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kente çok güzel projeler kazandıracaklarını belirterek, “Tarihi ve kültürel mirasımızı öne çıkaracağız. Dünya harikası yerlerimiz var, buraları yeni baştan ele alacağız. Mersin’in acil ve öncelikli sorunları var, bunlara hızlıca eğileceğiz" dedi.

Yurthaber 2024-03-29 10:20:02

Şahane Hayatım’ın Didem’i Gökçe Eyüboğlu imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi

Şimdilerde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrolünü paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde hayat verdiği Didem karakteri ile beğeni toplayan Gökçe Eyüboğlu imaj tazeledi. Dizide saçlarını rastalı olarak kullanan ünlü ismin yeni hali çok beğenildi.

Magazin 2024-03-20 11:01:34

Son haline 'estetik' dendi! Didem Soydan o yoruma kayıtsız kalamadı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan her paylaşımıyla olay oluyor. Bu defa saç renginde değişikliğe giden ünlü model kendisine yapılan 'estetik' yorumuna kayıtsız kalamadı. Verdiği cevap kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-03-08 08:14:39

Didem Soydan yine sınır tanımadı! Posta sarınıp, uzandı... Cesur tarzına yorum yağdı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. Didem Soydan posta sarınıp uzandı. Ünlü ismin cesur paylaşımına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-02-27 09:39:08

Didem Soydan aldatıldığını öğrenince sevgilisinden intikamını başkasıyla birlikte olarak almış! Ben şimdi seks yapmaktan geldim

Başarılı modellerden olan Didem Soydan her hareketiyle gündem oluyor. Mirgün Cabas'a konuk olan Didem Soydan 3 yıllık ilişkisinin sonunda aldatıldığını anlayınca eski flörtlerinden birini arayıp onunla seks yaptığını ve bunu da sevgilisine söylediğini anlattı. Didem Soydan'ın intikamı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-02-24 07:01

İddialı pozlarıyla sık sık gündem olan Didem Soydan'ın iç çamaşırı ayrıntılı videosu olay oldu!

Ünlü manken Didem Soydan, sosyal medya hesabında paylaştığı cesur pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Her pozuyla magazin gündemine bomba gibi düşen Soydan, bu sefer de iç çamaşırı ayrıntılı videosuyla dillere düştü.

Magazin 05-01-24 14:35

Didem Soydan sıra dışı elbisesiyle şekilden şekle girdi! Takipçisine yanıtı olay oldu

Ünlü manken Didem Soydan, sosyal medya hesabında paylaştığı cesur pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak iplikten yapılmış transparan elbisesiyle paylaşım yapan Soydan poz vermek için şekilden şekle girdi. Elbisesini eleştiren takipçisine Soydan'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 16-12-23 10:23

Didem Soydan yine çok cesur! Baştan aşağı dantel elbisesiyle poz verdi

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa son paylaşımı ile sosyal medyayı salladı. Baştan aşağı dantel bir elbise giyen Soydan'ın gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 27-11-23 17:31

Didem Soydan derin sırt dekoltesiyle adeta büyüledi! Ayna karşısındaki pozları sosyal medyayı salladı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa ayna karşısındaki pozlarıyla adından söz ettirdi. Derin sırt dekolteli elbisesiyle poz veren ünlü isim pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 20-11-23 17:19

Didem Soydan takipçisinin o yorumuna kayıtsız kalamadı! Yaptığı gönderme olay oldu

Sosyal medya paylaşımları, iddialı tarzı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan bu defa takipçisine verdiği bir cevapla gündem oldu. Son pozlarıyla dikkat çeken ünlü mankene takipçisi 'Oyuncu olmasın' yorumunu yaptı. Soydan ise verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-11-23 14:07

Cesur pozları dikkat çeken Didem Soydan gelen kötü yorumlar için bakın ne dedi

Ünlü model Didem Soydan yer aldığı projeler, özel hayatı ve sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Soydan cesur pozlarına gelen kötü yorumlar ile ilgili bakın ne dedi

Magazin 30-10-23 08:48

Didem Soydan, gece kulübünde yaşadıklarını böyle anlattı: Seninle ne kahve içerim, ne de seks yaparım

Gerek açıklamaları, gerek takipçilerine verdiği yanıtlar, gerekse de sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiren model Didem Soydan, katıldığı bir programda gece kulübünde yaşadıklarını anlattı. Soydan, "Seninle ne kahve içerim, ne cin tonik içerim, ne flört ederim, ne de seks yaparım" şeklinde sözler sarf ettiğini paylaştı.

Magazin 27-10-23 09:30

Didem Soydan pantolonunu yarıya kadar indirip iç çamaşırlarıyla poz verdi

Gerek açıklamaları gerek takipçilerine verdiği yanıtlar gerekse sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiren model Didem Soydan yine sosyal medyayı salladı. Didem Soydan ayna karşısında iç çamaşırlı pozuyla dikkat çekti.

Magazin 16-10-23 14:52

DÖNENCE FİNAL BÖLÜMÜ izle! KANAL D Dönence dizisi 14. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Dönence dizisi final bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Her çarşamba akşamı yayınlanan dizi 14. bölümü ile ekranlara veda edecek. Peki, Dönence 14. bölümde neler yaşanacak? İşte Dönence yeni bölüm konusu...

Magazin 11-10-23 20:15

Didem Soydan'ın nostalji paylaşımı olay oldu! Beğeni yağdı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa takipçilerini yıllar önceye götürdü. Didem Soydan'ın nostalji paylaşımı sosyal medyayı salladı. Ünlü mankenin okul yıllarına ait görüntüsüne yorum yağdı.

Magazin 05-10-23 17:21

DÖNENCE 11. BÖLÜM İZLE! KANAL D DÖNENCE dizisi son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm konusu

Dönence dizisi 11. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Her çarşamba akşamı yayınlanan dizi yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin bu hafta 11. bölümü yayınlanacak. Peki, Dönence 11. bölümde neler yaşanacak? İşte Dönence yeni bölüm konusu...

Magazin 20-09-23 19:43

Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı

Son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı. 2.Sayfa’nın özel haberine göre çift en son İtalya'da tatil yaptı.

Magazin 18-09-23 11:28

A Milli Takım'da Fatih Terim sesleri! Geri dönüyor... Tek koşul: Arda Turan ve Emre Belözoğlu

A Milli Takım'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından Alman teknik adam Stefan Kuntz ciddi eleştirilere maruz kalırken, yeni hoca için birçok isim zikredilmeye başlanmış durumda. TFF eski yöneticilerinden Selim Soydan da verdiği bir röportajda bu konuya dair konuşurken, oldukça sert açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 16-09-23 10:27

DÖNENCE 10. BÖLÜM tek parça izle! KANAL D DÖNENCE dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Dönence dizisi 10. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Her salı akşamı yayınlanan dizi yeni yayın günü olan çarşamba gününde ilk defa yayınlanacak. Dizinin bu hafta 10. bölümü ekranlara gelecek. Peki, Dönence 10. bölümde neler olacak? İşte Dönence yeni bölüm konusu...

Magazin 13-09-23 18:55

DÖNENCE bu akşam yok mu, neden yok? DÖNENCE yeni bölüm ne zaman? 12 Eylül 2023 KANAL D yayın akışı

Dönence dizisi neden yok, sorusuna dair araştırmalar yoğunlaştı. Oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer gibi isimlerin yer aldığı Dönence dizisinin yeni bölümü Kanal D'nin 12 Eylül 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Dönence'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Dönence bugün var mı, neden yok? Dönence yeni bölüm ne zaman?

Magazin 12-09-23 21:08

DÖNENCE 9. BÖLÜM tek parça izle! KANAL D DÖNENCE dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Dönence dizisi 9. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizi, her salı akşamı seyircileriyle buluşuyor. Dizinin bu hafta 9. bölümü yayınlanacak. Peki, Dönence 9. bölümde neler olacak? İşte Dönence yeni bölüm konusu...

Magazin 05-09-23 18:27

Didem Soydan cadde ortasında bikinisini düzeltti! O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu

Her açıklaması ve her paylaşımıyla olay olan Didem Soydan bu defa yine sınırları zorladı. Sosyal medyadaki iddialı ve cesur halleriyle dikkat çeken Didem Soydan cadde ortasında bikini altını düzeltti. O anlarını takipçileriyle paylaşan Didem Soydan'a yorum yağdı.

Magazin 31-08-23 17:19

Daha yeni evlenmişti... Patlamada feci şekilde can verdi! Kahreden detayı ailenin avukatı açıkladı

MUĞLA'nın Menteşe ilçesinde, hidrojen gazı üretim ve dolum tesisindeki patlamada ölen muhasebe görevlisi olarak çalışan Nur Hayat Karataş'ın (25) ailesinin avukatı Didem Alaca, genç kadının o gün resmi tatil olmasına rağmen acil yetiştirilmesi gereken işler olduğu gerekçesiyle, iş yerine çağrıldığını öne sürdü. Alaca, "25 yaşında yeni evlenmiş bir insan trajik bir şekilde hayata gözlerini yumdu. İhmali olan herkesin peşinde olacağız. Nur Hayat'ın ailesi zor durumda" dedi.

Haber 28-08-23 15:59

Didem Soydan'ın derin yırtmacına yorum yağdı! Mankenin Aç da rahatla sözlerine 'vajina' yanıtı olay oldu

Kariyerinde oldukça başarılı olan model Didem Soydan yaptığı çekimlerden pozlarını da sosyal medyada paylaşıyor. Cesur tarzıyla da adından söz ettiren manken Didem Soydan'ın gelen olumsuz yorumlara da tahammülü olmuyor. Soydan son olarak "Aç da ülkenin merakı bitsin" yorumuna öyle bir yanıt verdi ki haliyle yeniden gündem oldu.

Magazin 23-08-23 07:02

DÖNENCE 7. BÖLÜM tek parça izle! KANAL D DÖNENCE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Dönence dizisi yedinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Dizi, her salı akşamı izleyicilerle buluşuyor. Dizinin bu hafta 7. bölümü yayınlanacak. Peki, Dönence 7. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 22-08-23 19:39

Didem Arslan Yılmaz ne zaman başlıyor? Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yeni sezon tarihi merak ediliyor. Show TV'nin milyonları ekran başına kilitleyen programı "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" bir süredir sezon arasındaydı. Yeni bölümleri ilgiyle beklenen programın yeni bölüm tarihi belli oldu. Peki, Didem Arslan Yılmaz ne zaman başlıyor, hangi gün? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 14-08-23 17:41

Didem Soydan'dan yeni Can Bonomo açıklaması! Gerçekten üzgünüm...

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Didem Sonydan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. "Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" sözlerinden sonra akla Can Bonomo gelince Didem Soydan bakın ne dedi.

Magazin 07-08-23 15:28

Didem Soydan Aşık olduğum kişi evli demişti! Akla Can Bonomo gelince açıklama gecikmedi

Model Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" açıklamasıyla dikkat çekti. Bu açıklamadan sonra Soydan'ın ismini vermediği kişinin eski aşkı Can Bonomo olduğu konuşulurken ünlü mankenden de açıklama gecikmedi.

Magazin 07-08-23 07:02

Didem Soydan'dan şoke eden aşk açıklaması! Gözler o isme çevrildi! Aşık olduğum kişi evli

Didem Soydan, verdiği cesur pozlar ve sosyal medya kullanımıyla gündemden düşmeyen isimler arasında yer alıyor. Son olarak bir Youtube kanalına konuk olan Soydan, yaptığı aşk itirafıyla izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

Magazin 06-08-23 01:30

DÖNENCE 5. BÖLÜM tek parça izle! KANAL D DÖNENCE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Dönence dizisi beşinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Kanal D ekranlarının yeni dizisi Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Dizi, 4 Temmuz Salı akşamı yayın hayatına başladı. Seyircilerden tam puan almayı başaran dizinin bu hafta 5. bölümü yayınlanacak. Peki, Dönence 5. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 01-08-23 19:24

Manken Didem Soydan belden aşağısı paylaştı! Baban gördüğünde utanmıyor mu? yorumuna olay yanıt

Manken Didem Soydan, takipçilerine verdiği yanıtlarla olay olmaya devam ediyor. Didem Soydan son olarak güneşlendiği sırada çekilen bir pozunu paylaştı. Belden aşağısını paylaşan Soydan yine adından söz ettirdi.

Magazin 28-07-23 08:07

Burak Deniz'in pozu gündemde! Bestemsu Özdemir ile aşk iddiası

Didem Soydan ile yaşadığı aşkla bir süre gündemde olan Burak Deniz kendisi gibi oyuncu Bestemsu Özdemir ile yakınlaşmıştı. Deniz'in son olarak Özdemir'in evinden yaptığı paylaşımlar "Aşk başlamış" yorumlarına sebep oldu.

Magazin 24-07-23 08:08

Didem Soydan'ın korkusu ortaya çıktı! Değiştirdiği ev sayısını duyanlar şaştı kaldı

Ünlü manken Didem Soydan, sosyal medya hesabında paylaştığı cesur pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Son evinde rekor kırarak 4 yıldır yaşadığını dile getiren Soydan'ın bu günde kadar değiştirdiği ev sayısını duyanlar inanamadı.

Magazin 23-07-23 08:55

DÖNENCE 2. BÖLÜM tek parça izle! Kanal D DÖNENCE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Dönence dizisi ikinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizi, 4 Temmuz Salı akşamı yayın hayatına başladı. İzyelenlerden tam puan almayı başardı. Peki, Dönence 2. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 11-07-23 20:01

Didem Soydan göğüslerini elleriyle kapattı! Cesur pozuna beğeni yağdı

Ünlü manken Didem Soydan, birbirinden cesur pozlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından göğüslerini elleriyle kapattığı yarı çıplak pozlarını paylaşan Soydan beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 09-07-23 21:25

DÖNENCE 1. BÖLÜM tek parça izle! Kanal D DÖNENCE dizisi ilk ve yeni bölümünde neler olacak?

Dönence dizisi birinci ve yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizi, 4 Temmuz Salı akşamı yayın hayatına başlayacak. Peki, Dönence ilk bölümde neler olacak? Dönence konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 04-07-23 19:46

Dönence dizisinin uyarlandığı Exceptional kaç bölüm, sonu nasıl bitiyor? Exceptional konusu nedir, oyuncuları kim? Dönence görücüye çıkıyor

Dönence dizisinin uyarlandığı Exceptional vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi gibi oyuncuların yer aldığı Kanal D'nin yeni dizisi Dönence için geri sayım sürerken birçok kişi orijinal yapıma dair araştırma yapmaya başladı. Peki, Dönence dizisinin uyarlandığı Exceptional sonu nasıl bitiyor, kaç bölüm? Exceptional konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 04-07-23 19:43

Dönence dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Kanal D'nin yeni dizisi Dönence gerçek hikaye mi? Bu akşam görücüye çıkıyor!

Dönence dizisi Kanal D izleyicisi ile buluşuyor. Ege sahillerinin eşsiz manzarasında geçen dizi Asperger sendromlu bir kardeşe sahip olan Gece’nin hikayesini işliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan, Doğa Karakaş, Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ ve Emre Kınay gibi isimler yer alıyor. Peki, Dönence dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Kanal D'nin yeni dizisi Dönence gerçek hikaye mi?

Magazin 04-07-23 19:43

Dönence'nin Cem'i Emre Kınay kimdir, nereli ve kaç yaşında? Emre Kınay ve Emine Ün ne zaman boşandı? İşte oynadığı diziler...

Dönence dizisinin Cem'i Emre Kınay vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D'nin yeni yaz dizisi bugün görücüye çıkıyor. Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu ile başrolü paylaşıyor. Dönence'de Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ, Doğa Karakaş gibi isimler de yer alıyor. Kanal D'nin yeni dizisi, "Exceptional" isimli İsrail yapımından uyarlandı. Peki, Dönence'nin Cem'i Emre Kınay kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Emre Kınay'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 04-07-23 19:40

Dönence'nin Gece'si Sümeyye Aydoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sümeyye Aydoğan'ın oynadığı diziler

Dönence dizisinin Gece'si Sümeyye Aydoğan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D'nin yeni yaz dizisi bugün görücüye çıkıyor. Ünlü oyuncu, Caner Topçu ile başrolü paylaşıyor. Dönence'de Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ, Doğa Karakaş gibi isimler de yer alıyor. Kanal D'nin yeni dizisi, "Exceptional" isimli İsrail yapımından uyarlandı. Peki, Dönence'nin Gece'si Sümeyye Aydoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Sümeyye Aydoğan'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 04-07-23 19:40

Dönence'nin Özgür'ü Caner Topçu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Caner Topçu'nun hayatı ve biyografisi

Dönence dizisinin Özgür'ü Caner Topçu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D'nin yeni yaz dizisi bugün görücüye çıkıyor. Ünlü oyuncu, Sümeyye Aydoğan ile başrolü paylaşıyor. Dönence'de Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ, Doğa Karakaş gibi isimler de yer alıyor. Kanal D'nin yeni dizisi, "Exceptional" isimli İsrail yapımından uyarlandı. Peki, Dönence'nin Özgür'ü Caner Topçu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Caner Topçu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 04-07-23 19:40

Dönence dizisinin Rüzgar'ı Doğa Karakaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Doğa Karakaş'ın oynadığı diziler

Dönence dizisinin Rüzgar'ı Doğa Karakaş vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D'nin yeni yaz dizisi bugün görücüye çıkıyor. Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan'ın başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosunda Karakaş'ın yanı sıra Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ gibi oyuncular da bulunuyor. Peki, Doğa Karakaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Dönence dizisinin Rüzgar'ı Doğa Karakaş hakkında merak edilenler...

Magazin 04-07-23 19:39

Dönence dizisindeki Rüzgar'ın hastalığı Asperger Sendromu nedir? Asperger Sendromu belirtileri nelerdir, nasıl tedavi edilir?

Dönence dizisinde Doğa Karakaş'ın hayat verdiği Rüzgar'ın hastalığı olan Asperger Sendromu merak konusu oldu. Kanal D'nin yeni yaz dizisi 4 Temmuz 2023 Salı günü izleyici ile buluşuyor. Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan'ın başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosunda Karakaş'ın yanı sıra Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ gibi oyuncular da yer alıyor. Peki, Dönence dizisindeki Rüzgar'ın hastalığı Asperger Sendromu nedir? Asperger Sendromu belirtileri nelerdir, nasıl tedavi edilir?

Magazin 04-07-23 19:39

Didem Soydan denize üstsüz girdi! O anları paylaşmaktan çekinmedi

Yaptığı her açıklama, giydiği her kıyafet ve verdiği her poz ayrı olay olan model Didem Soydan da tatil sezonunu açan ünlüler arasında. Güzel model son olarak denize üstsüz girdi ve bu anları ölümsüzleştirdi. Didem Soydan göğüslerini elleriyle kapatarak paylaşım yaptı.

Magazin 04-07-23 15:15

Transparan giyen Didem Soydan dekolteli pozuyla nefes kesti!

Ünlü model Didem Soydan yer aldığı projeler, özel hayatı ve sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Transparan giyen Soydan bir çekimden dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına yorum yapanlar arasında Şeyma Subaşı da yer aldı.

Magazin 07-06-23 22:25

Didem Soydan'ın cadde ortasında bikinisiyle halleri gündem oldu! Tepki gelince bakın ne dedi

Yaptığı her açıklama, giydiği her kıyafet ve verdiği her poz ayrı olay olan model Didem Soydan mavi parlak bikinisi üstüne giydiği kısa elbiseyle cadde ortasında verdiği pozlar gündem oldu. Manken kendisine tepki gelince ise bakın ne yanıt verdi.

Magazin 04-06-23 14:09

Didem Soydan çocukluk fotoğrafını paylaştı! Herkes aynı şeyi söyledi

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan şimdi de çocukluk fotoğrafıyla çok konuşuldu. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncunun o halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 01-06-23 09:55

Üstsüz pozları dikkat çekmişti... Didem Soydan: Bana çıplak fotoğraf...

Didem Soydan hem cesur pozlarıyla hem de gelen eleştirel sorulara verdiği cevaplarla zaman zaman gündem oluyor. Soydan son olarak mum üflerken bir anını paylaşarak kendisine çıplak fotoğraf atanlara göndermede bulundu.

Magazin 09-05-23 15:18

Transparan giyen Didem Soydan dekoltesiyle büyüledi! Şeyma Subaşı'nın düğününe bakın nasıl katıldı

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan aylardır beklenen Şeyma Subaşı'nın düğününe katıldı. Önceki gün dünyaevine giren Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi çifti dün Fas'ta düğün yaptı. Subaşı'nın gelinliğinin yanı sıra düğüne katılan davetlilerin tarzı da sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 06-05-23 17:22