Dolarla Altin Almak Haberleri

SON DAKİKA: Araç alacaklar dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı: Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi geldi! Dikkat çeken 70 kilometre detayı...

Son dakika haberi... Araç almak isteyenleri ilgilendiren yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi resmileşti. ÖTV indiriminde 70 kilometre detayına ise dikkat edilmesi gerekiyor.

Finans 2024-07-26 07:13:39

Ekonomist Yalçınkaya hesapladı: Merkez Bankası rezervlerinden yeni rekor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) brüt rezervlerinde yükseliş devam ediyor.Merkez Bankası'nın brüt döviz rezervi 19 Temmuz haftasında 153,9 milyar dolarla yeni zirvesine yükseldi.

Finans 2024-07-23 16:54:37

Duş almanın şaşırtan faydası bilimsel olarak kanıtlandı! Ortaya ilginç sonuçlar çıktı

Yoğun bir iş günün ardından alınan duş ile gelen rahatlama hissini birçok kişi yaşamıştır. Duştan sonra gelen rahatlık hissi sadece fiziki bir his midir yoksa bilimsel olarak gerçekten kanıtlanmış bir şekilde o rahatlamayı verir mi? sorusu merak edildi ve araştırıldı. Ev temizliğinin stresi azalttığı biliniyor. Bunun yanı sıra fiziki temizlik olan duş almak veya el yıkamanın da stres seviyeleri üzerine olan etkisi ölçüldü. Ortaya ilginç sonuçlar çıktı.

Haber 2024-07-23 12:27:42

Sakın o linklere tıklamayın! Kart aidatı iadesi almak isterken dolandırılabilirsiniz! DMM'den açıklama geldi

"Meclis kararıyla vatandaşlara son 3 senelik kart aidatlarının iade edileceği" iddialarına ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi. DMM iddiaların gerçeği yansıtmadığı ve dolandırıcılık amaçlı olduğunun altını çizdi.

Finans 2024-07-23 10:59:05

Türk vatandaşlığı alma şartında MİT detayı! Ev almak veya evlenmek yetmiyor: 'O ülke Türkiye'ye nota verdi'

Türkiye'de yabancıların vatandaşlık alma haklarıyla ilgili tartışmalar devam ederken Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü İbrahim Taşyapan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Vatandaşlık almak için MİT ve Interpol'den bilgi alındığını söyleyen Taşyapan Fas'ın kendi vatandaşları için Türkiye'ye nota verdiğini söyledi.

Haber 23-07-24 09:58

Sıcak duş mu yoksa soğuk duş mu daha sağlıklı? İşte faydaları

Günün yorgunluğunu atmak veya güne enerjik başlamak için duş almak etkili bir yöntemlerden biri. Genel olarak sıcak duş yaygın olsa da soğuk duşun daha fazla faydaları olduğuna dair iddialar var. Bilinenin aksine her iki duş türünün de kendine has sağlık faydaları vardır.

Kadin 22-07-24 12:42

Fiyatı 1709 TL'ye düştü! Övgüler toplayan Adidas Courtblok Ayakkabı'da fırsat

Spor ayakkabı tutkunları buraya! Prime Day bugün sona eriyor. Büyük indirimlerin bitmesine az bir zaman kalsa da tarzınıza uygun en havalı ayakkabıyı satın almak için hala vaktiniz var. Adidas COURTBLOCK Spor Ayakkabı da bugüne özel indirimiyle dikkat çeken modellerden biri. Sizin için incelediğimiz ayakkabıyı görmek ve fırsatları kaçırmamak için acele edin.

Haber 22-07-24 10:47

Şaşırtan hırsızlıkta mail ile gelen özür! Evrenden intikam almak istemiş

İzmir'in Çeşme ilçesinde elbise çalarken güvenlik kamerasına yakalanan Avustralyalı turist, daha sonra pişman olarak çaldığı elbisenin parasını gönderdi. Pişman olduğunu hırsızlık yaptığı iş yeri sahibine maille belirten turist, "Eğer kabul edersen işleri düzeltmek istiyorum. Çok utanıyorum. Teşekkür ederim" dedi. Avustralya uyruklu turist, 'Evrenden intikam almak için' elbise çaldığını söyledi.

Haber 21-07-24 09:38

İkinci el araba satışında dikkat çeken karar! 'Sessiz sedasız izni koparmışlar' diyerek duyurdu: Markalara özel ikinci el otomobil satış izni

Galeri ve bayiler dahil edilmedi! İkinci el araba satışı için yeni bir karar alındı. Araba almak isteyenler dikkat! 6 ay 6 bin kilometre sınırlaması vardı, o şarta uymadan ikinci el araç satmak için özel izin aldılar. İşte detaylar...

Finans 21-07-24 07:35

Evde mango sorbe tarifi: Evde mango sorbe nasıl yapılır?

Tropikal meyvelerle serinletici ve lezzetli bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Dışarıdan hazır almak yerine kendi mutfağınızda yapabileceğiniz evde mango sorbe tarifi hem pratik hem de kolay bulunan malzemeler ile kısa süre içinde yapılabilen bir tarif. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-07-24 06:12

Evde Hindistan cevizli dondurma tarifi: Evde Hindistan cevizli dondurma nasıl yapılır?

Yaz sıcaklarında bunalmamak için yapılacak en keyifli ve lezzetli şeylerden biri dondurma yemek olabilir. Hazır olarak dondurma almak istemeyenler evde kendi dondurmalarını kendi yapmayı tercih edebilirler. İşte hem yapımı kolay hem de çok lezzetli evde Hindistan cevizli dondurma tarifi!

Yemek 18-07-24 01:43

Evde ananaslı dondurma tarifi: Evde ananaslı dondurma nasıl yapılır?

Çikolatalı, vanilyalı, çilekli… Dondurma, rengarenk çeşitleriyle yaz sıcaklarıyla baş etmenin en keyifli ve en lezzetli yolu. Hazır almak yerine evde kendi mutfağınızda kendi dondurmanızı hazırlamak istiyorsanız da evde ananaslı dondurma tarifimize mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 18-07-24 00:57

Evde çilekli dondurma tarifi: Evde çilekli dondurma nasıl yapılır?

Mevsiminde taze taze bulabileceğiniz meyvelerle lezzetli dondurmalar hazırlayabilir ve bu dondurmaları yaz sıcaklarında afiyetle tüketebilirsiniz. Hazır almak yerine evde kendi yiyeceklerini hazırlamayı tercih edenlerdenseniz aşağıdaki evde çilekli dondurma tarifimizi de çok seveceksiniz!

Yemek 17-07-24 23:10

Evde çikolatalı dondurma tarifi: Evde çikolatalı dondurma nasıl yapılır?

Daha çok yaz aylarında tercih edilmesine rağmen bazı tutkunlarının kışın da tüketmeyi sevdiği dondurmayı hazır almak yerine siz de evde kolaylıkla yapabilirsiniz. Evde çikolatalı dondurma tarifi için aşağıda verdiğimiz tarifin yapımı da son derece kolay.

Yemek 17-07-24 22:47

Evde vanilyalı dondurma tarifi: Evde vanilyalı dondurma nasıl yapılır?

Sıcak yaz günlerinin gözde yiyeceklerinin başında dondurma gelir. Serinleten dondurmalar ise çeşitli renklerde ve lezzetlerde sunulur. Eğer dışarıdan dondurma almak yerine kendi mutfağınızda, kendi dondurmanızı yapmayı tercih edenlerdenseniz aşağıdaki evde vanilyalı dondurma tarifini deneyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 17-07-24 22:40

Açık artırma 27 tur sürdü! Kalamış Yat Limanı ihalesinde en yüksek teklif veren firma belli oldu

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesinde en yüksek teklif Vahit Karaarslan'dan geldi. İhalede, 410 milyon dolar "başlangıç fiyatı" ve 1 milyon dolar artırma aralığıyla "açık artırmaya" geçildi. 27 tur süren açık artırmada en yüksek teklif, 505 milyon dolarla, Vahit Karaarslan'dan geldi.

Finans 16-07-24 17:06

Bahçeli'den 'nihai hesaplaşma' vurgusu! 15 Temmuz mesajında sert çıktı: Bir an evvel seri operasyonlar başlamalı

MHP lideri Devlet Bahçeli 15 Temmuz dolayısıyla paylaştığı mesajında terörle mücadele vurgusu yaptı, terör örgütlerine sert çıktı. "Bugünlerde 15 Temmuz’un intikamını almak amacıyla örgütlü ve organize casus şebekesinin faaliyete geçtiğini" belirten Bahçeli, "Bir an evvel seri operasyonlar başlamalı" mesajını verdi.

Haber 15-07-24 11:05

Sevgilisinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrendi! İntikamı çok acı oldu... Erkek arkadaşının Messi imzalı formasını hediye etti

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te yaşayan Candela Fassino isimli bir kadın sevgilisinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrendikten sonra öfkeden deliye döndü. Arjantinli kadın sevgilisinden intikam almak için erkek arkadaşının gözü gibi baktığı Messi imzalı Arjantin formasını sosyal medyada yapacağı bir çekilişle hediye edeceğini açıkladı.

Trend 13-07-24 14:15

31 Ağustos dönüm noktası olacak! İkinci el araba ve sıfır otomobil açıklaması: 8 farklı model…

Sıfır otomobiller için kararlar peş peşe açıklanmıştı. Özellikle araç fiyatlarını önemli ölçüde etkilemesi beklenen GSR düzenlemesine ilişkin karar ulusal tip onaylı araçlar için 31 Ağustos’a ertelendi. Sıfır otomobil kampanyaları Temmuz 2024 itibarıyla devam ederken sektör temsilcilerinden dikkat çeken açıklamalar geldi. Otomobil almak isteyenler dikkat! 8 model detayı…

Finans 13-07-24 09:58

Kolay adres nedir, nasıl kullanılır?

Günümüzde ödeme almak ya da para göndermek isteyen bir kişi IBAN yerine kolay adres verisini kullanabilir. Kolay adres tanımlama işlemi ise hesabın ait olduğu bankanın internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden tamamlanır. Sistemde mevcut olan bilgilerden herhangi birini kolay adres olarak tanımlayan hesap sahipleri bu veriyi karşı tarafla paylaşarak para transferlerini pratik adımlarla gerçekleştirebilir.

Finans 12-07-24 13:53

Cari açıkta sert düşüş! Bakan Şimşek, 'Önemli bir sorun olmaktan çıkıyor' diyerek açıkladı

Türkiye’nin cari dengesi Mayıs ayında 1,24 milyar dolarla beklentilerin altında açık verdi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) açıkladığı verilere göre Mayıs'ta yıllıklandırılmış cari açık 25,2 milyar dolar oldu. Nisan'da bu rakam 31,7 milyar dolar düzeyindeydi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise verileri, "İstikrar, güven ve dayanıklılık artıyor, cari açık önemli bir sorun olmaktan çıkıyor" sözleri ile yorumladı.

Finans 12-07-24 10:29

Son dakika: Merkez Bankası rezervlerinde yeni rekor! Bakan Şimşek'ten ilk açıklama

Son dakika haberi... Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası brüt rezervleri 148,5 milyar dolarla yeni rekor düzeye çıktı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten de ilk değerlendirme geldi.

Finans 11-07-24 14:40

Bu sefer tam tersi oldu! Kendisini ısıran yılandan intikam almak için 3 kez ısırdı... Yılan öldü adam ise hayatta kaldı

Genç bir adam yılan tarafından ısırıldı ve yılandan intikamını almak isteyen adam hayvanı 3 kez ısırdı. Bir köy inancı olarak bu yöntem zehri etkisiz hale getirirken yılan öldü, adam ise hayatta kalmayı başardı.

Trend 10-07-24 13:25

Metadata nedir? Metadata ne işe yarar?

Dijital teknoloji alanında yaşanan gelişmeler ve yenilikler sayesinde interneti kullanmak daha verimli bir hâle gelmiştir. İnterneti kullanan kişiler için doğru verilere ulaşım sağlamak ve yüksek kalitede hizmet almak en önemli konulardan biridir. Verilerin daha kolay bir dilde anlaşılmasını ve tanımlanmasını sağlayan pek çok veri çeşidi bulunmaktadır. Metadata verisi de bu verilerden biridir. Peki, metadata nedir ve ne işe yarar?

Haber 09-07-24 20:28

Merkez Bankası'ndan bir rekor daha! Rezervler 150 milyar dolar yolunda...

Merkez Bankası'nın toplam brüt rezervi 5 Temmuz haftasında 5,5 milyar dolar artarak 148,4 milyar dolarla tarihi zirveye çıktı. Hesaplamalara göre, swap hariç net rezerv 6,5 milyar dolar azalarak 18 milyar dolara yükseldi.

Finans 08-07-24 15:01

Fransa'da seçimlerin ikinci turu! Şaşırtan sonuçlar, Macron ve Le Pen... Fransa Başbakanı istifa etti

Fransa'da erken seçimin ikinci turları düzenlendi. Fransa'da sandık çıkış anketlerine göre sol ittifak ilk sıraya yerleşirken Macron ittifakı ikinci oldu, ilk turun birincisi aşırı sağ üçüncü sıraya geriledi. Seçime katılan hiçbir parti veya ittifak, Mecliste salt çoğunluğu almak için gerekli 289 sandalye sayısına ulaşamadı. Fransa Başbakanı istifa etti.

Haber 07-07-24 21:22

Mağaza vitrinleri tek tek kara tahtalarla kapatıldı! Nedeni ise bir hayli şaşırttı!

Fransa'da erken genel seçimleri devam ederken, Paris sokaklarında alınan güvenlik önlemleri daha önce hiçbir ülkede görülmedi. Erken genel seçim öncesinde, birçok mağaza olası yağmalamaya karşı koruma altına almak ve yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için mağaza vitrinleri tahta plakalarla kapatıldı.

Haber 07-07-24 10:17

Yok böyle hırs! Dönüşü muhtelem oldu! İşten kovuldu, garsonluk yaptığı restorantı satın aldı

Müdürü ile tartıştı işinden kovuldu, geri dönüşü ise muhteşem oldu. Bolu’da 24 yaşındaki genç kadın, kovulduğu iş yerini satın aldı. Kısa sürede birikim yapan ve restorantı satın alan Melisa Öztürk, "Kovulduğum yeri satın almak güzel bir duygu” dedi.

Finans 06-07-24 13:27

KKTC'de rüşvet skandalı! Arsanın fiyatında indirim istemiş, Bakanlığın özel kalem müdürü tutuklandı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Oğuz Köse, rüşvet aldığı ve görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle tutuklandı. Hakkında farklı iddialar ortaya atılan Köse'nin bakanlığa başvuran İskele'deki bir başka inşaat firmasından da bakanlıktaki işlerini hızlandırmak için satın almak istediği arsada indirim yapılmasını istediği öne sürüldü.

Haber 05-07-24 22:18

2.6 milyar dolar! Otomotiv endüstrisi ihracatta zirvede

Otomotiv endüstrisi, geçen ay 2,6 milyar dolarla en fazla ihracata imza atan sektör olarak kayıtlara geçti. Haziran ayında en fazla ihracat Almanya'ya yapıldı. Haziran ayında ihracatını en fazla artıran sektör yüzde 69,4 ile savunma ve havacılık sanayisi oldu.

Finans 03-07-24 14:55

O ülke Türk gencinin yaptıklarını konuşuyor! Eski sevgilisine öfke ve kıskançlık krizi sonrası...

Tayland, 26 yaşındaki bir Türk gencinin yaptıklarını konuşuyor. Kendisiyle barışmayan sevgilisinden intikam almak için yaptıkları sonrası Türk genci gözaltına alındı. İşte detaylar!

Haber 30-06-24 09:53

İkinci elde '6+6' freni! Satışlarda yüzde 20 detayı: Tam zamanı diyerek duyurdu! Fiyatlar...

Ticaret Bakanlığı'nın 6+6 uygulaması uzatıldı. Bakanlığın kararı sonrası fiyatlar düştü ama ikinci el araç satışında yaprak kıpırdamıyor. İkinci el satışları geçen yılın aynı ayına göre yüzde 20'den fazla düştü. Oto galeriler fiyatları aşağı çekti. Sektör temsilcileri araç almak isteyenler için düşüşlerin fırsat olduğunu vurguladı.

Finans 30-06-24 08:51

'Her şeyi alırım! Sen şimdi içeride beni kavgada gör' İndirimli kıyafet için birbirleriyle yarıştılar 'Fiyatlar çok iyi'

Hatay’da bir mağazanın açılışında yaşanan izdihamda kadınlar, indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı. Mağazaya gelen ve fiyatların çok uygun olduğunu belirten bir vatandaş "Sırada bekliyoruz. Her şeyi alırım. Sen şimdi içeride beni kavgada gör" ifadelerini kullandı.

Finans 29-06-24 09:23

Beşiktaş, Onuachu transferini bitirmek üzere! 15 milyon euro + 3 oyuncu

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe, kardeş kulübü İngiltere Premier Ligi'ndeki Southampton aracılığıyla Beşiktaş'tan 3 oyuncu almaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların da Onuachu'yu almak için girişimlere başladığı ifade edilirken kısa süre içinde resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Spor 28-06-24 14:22

Doğu Anadolu nasıl yazılır? TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz, kelime zenginliği bakımından öne çıkan dillerden biridir. Dilimizdeki kelime çeşitliliği nedeniyle, bazı kelimelerin yazımında sıkça imla hataları yapılabilmektedir. Örneğin, Doğu Anadolu ifadesi de sıkça yanlış yazılan kelimelerden biridir. Kelimelerin doğru yazımını öğrenmek için ise genellikle TDK sözlüğüne başvurulur. Bu sözlük, kelimelerin doğru kullanımı hakkında bilgi almak için güvenilir bir kaynaktır. Peki, Doğu Anadolu nasıl yazılır?

Egitim 27-06-24 15:59

Konya'da akılalmaz olay! Doktor devletten daha fazla para almak için 'ölüleri' devreye sokmuş

Konya'da yaşanan skandal duyanları hayreti düşürdü! Karatay'da bir aile hakemi daha fazla ücret almak için ölü insanları sisteme kaydedip tedavi etmiş gibi gösterdi. Sayıların artışı il müdürlüğünün dikkatini çekince doktor büyük panik yaşadı. Doktor, hemşireyi suçlayarak kendini aklamaya çalışsa da hemşirelerden alınan ifadelerde her şey ortaya çıktı.

Haber 27-06-24 13:10

İçişleri Bakanlığından 81 ile yazı gönderildi! Evlenip vatandaşlık almak isteyenler için yeni önlem: Bunu yapmayanların başvurusu alınmayacak

Son yıllarda ülkemizde artan yabancı sayısı, evlilik yoluyla Türk vatandaşlığına geçişi de beraberinde getirdi. Hatta öyle ki bazı durumlarda suistimal edilen uygulamanın milli güvenliği riske attığı tespit edildi. İçişleri Bakanlığı buna önlem alarak yeni bir uygulama getirdi. Artık evlenmek isteyenlerin yasal kalış hakkının olmaması halinde başvuru alınmayacak.

Haber 27-06-24 10:55

Lenf kanseri (Lenfoma) nedir, belirtileri nelerdir? Lenf kanseri (Lenfoma) tedavisi

Lenf kanseri, erken teşhis ve uygun tedavi ile yönetilebilir bir hastalıktır. Hastaların, tedavi seçeneklerini doktorlarıyla tartışmaları ve kişiselleştirilmiş bir tedavi planı oluşturmaları önemlidir. Her bireyin durumu farklı olduğundan, tedavi sürecinde profesyonel tıbbi rehberlik ve destek almak hayati önem taşır.

Haber 26-06-24 22:17

Borcu yoktur yazısı almaya gitti, hayatının şokunu yaşadı! Herkesin başına gelebilir...

Kastamonu'da bir işadamı, "Borcu yoktur" yazısı almak isteyince başına gelmeyen kalmadı. İşadamı muhasebecisi tarafından 2 milyon TL dolandırıldığını öğrendi. Aynı muhasebecinin civardaki iş adamlarını 18 milyon TL'ye yakın dolandırdığı iddia ediliyor.İş adamı Hasan Kurt,"14 yıldır muhasebecimiz olduğu için kendisine güvendik ve kontrol etmedik fakat bunun bedelini de çok ağır ödedik" açıklamasını yaptı.

Finans 26-06-24 12:41

Karpuz seçerken, ölen kardeşi 'gel' diye seslenmiş! Esra Erol'da anlattı, stüdyo buz kesti

Karpuz almak için çıktığı eve bir daha dönmeyen Aytül Karakaya, günler sonra bulundu. Ablasının katılmasıyla Esra Erol'da ekibi tarafından bulunan Karakaya'nın stüdyoda anlattıkları ise tüyler ürpertti. Yaşadıklarını anlatan Karakaya "Kardeşim öldüğünden beri ailecek psikolojimiz iyi değil. Karpuz bakarken ölen kardeşim bana seslendi, 'Abla gel' dedi. Merkeze gittim bende" diye konuştu.

Haber 26-06-24 07:36

Görüntüler olay yaratmıştı! Hüseyin Yayman'dan TikTok'a sert tepki: Daha önce uyarmıştık! Kabul edilemez

Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman'dan sosyal medya platformu TikTok'a tepki geldi. Bir genç kadının çocuk yaştaki kuzeniyle dudak dudağa öpüştüğü görüntüleri hatırlatarak TikTok'a tepki gösteren Yayman, "TikTok isminin skandallarla anılmasına müsaade etmeye devam ediyor! Sırf etkileşim almak uğruna 5 yaşındaki yeğenine burada anlatamayacağım davranış içine girmesi kabul edilemez." diye konuştu.

Haber 25-06-24 11:31

Kayısı reçeli tarifi: Kayısı reçeli nasıl yapılır? Kayısı reçeli yapımı

Türk kahvaltı sofralarının rengine renkler katan reçellerin tadına doyum olmaz. Hele bir de marketten ya da bir dükkândan hazır almak yerine ev yapımı hazırlanan reçellerin tadı bambaşka olur. İşte bu reçellerden biri de kayısı reçelidir. İşte lezzetli mi lezzetli kayısı reçeli tarifi!

Yemek 24-06-24 14:18

Ev yapımı sucuk tarifi: Ev yapımı sucuk nasıl yapılır? Evde sucuk yapımı

Kahvaltı sofralarının, uzun süren pazar kahvaltılarının başköşesinde yer alan sucuklu yumurtanın sucuğunu marketten almak yerine kendiniz yapabilirsiniz. Birkaç malzeme ile hazırlayabileceğiniz ve aslında yapımı oldukça kolay olan ev yapımı sucuk tarifi için aşağıdaki malzemeleri kullanabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 24-06-24 14:11

Dünyada ilk kez bir çocuğun kafatasına epilepsi cihazı yerleştirildi: 'Artık gelecek daha parlak'

İngiltere'de epilepsi hastası bir çocuğun kafatasına nöbetleri kontrol altına almak için yeni bir cihaz yerleştirildi. 13 yaşındaki Oran Knowlson, dünyada bu yöntemin denendiği ilk hasta oldu.

Haber 24-06-24 06:58

Türkiye, Çekya'ya ihracat rekoru kırdı

Türkiye, 683,7 milyon dolarla Çekya'ya tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatını gerçekleştirdi. Çek şirketlerin Türkiye'de 660 milyon dolarlık yatırımı, Türk araştırmacıların ise bu ülkelerde 40 milyon dolarlık yatırımı söz konusu. Otomotiv, enerji, porselen, kristal ve makine sektöründe kullanılan ve güçlü bir ekonomiye sahip Çekya, değiştirilebilen enerji alanında işbirliği için Türkiye'ye önemli fırsatlar sunuyor.

Finans 23-06-24 10:21

'Topal' şarkısıyla oynamıştı, CHP'li Şerafettin Bahadır'ı dövüp silahla vurdular! 'Azmettirici' deyip MHP'li isimleri suçladılar... Özgür Özel'den sert açıklama: Seçim sonuçlarını hazmedemediler!

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde gece saatlerinde ortalık karıştı. CHP’li Pınarbaşı Belediye Üyesi Şerafettin Bahadır akşam saatlerinde darp edilip, silahlı saldırıya uğradı. CHP'liler hastaneye akın ederken, saldırıdan MHP'li isimleri sorumlu tuttu. CHP lideri Özel yaptığı açıklamada "Seçim sonuçlarını hazmetmek ve halkın mesajını almak yerine, suçsuz günahsız bir insana, kız çocuğunun yanında savunmasızken, sopalarla saldırıp kurşun sıktılar" ifadelerini kullandı.

Manşet 22-06-24 08:03

Yer: Antalya! Taksici hayatının şokunu yaşadı... Müşteri taksiyle kaçtı, şoför arkasından bakakaldı

Antalya’da seyir halindeyken önüne kestikleri taksi içerisindeki yolcuyu almak isteyen kimliği belirsiz kişilerden müşterisini korumak isteyen taksi şoförü hayatının şokunu yaşadı. Araç içerisindeki müşteri, taksi ile birlikte sürücüyü olay yerinde bırakarak son sürat uzaklaşırken araçta maddi hasar meydana geldi. Öte yandan şahıslarla taksideki müşteri arasında husumet bulunduğu, daha sonra müşterinin taksiyle polis merkezine gittiği ve şoförün de aracını polis merkezinden aldığı öğrenildi.

Haber 21-06-24 17:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret etmişti! 5 ayda en çok o ülkeyle ihracat arttı

Irak'a yapılan ihracat 5 ayda 790,3 milyon dolar artarak 4,4 milyar dolara ulaştı. Irak'a en fazla dış satım yapan sektör 931,6 milyon dolarla hububat bakliyat yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nisan ayında Irak'a ziyaret gerçekleştirilmişti.

Finans 21-06-24 11:42

Ev almak başka bahara kaldı: Krediyi beşe katladı! 1 milyon TL'nin geri ödemesi dudak uçuklattı

Türkiye'de konut kredisiyle ev almak isteyenleri üzecek haber... Konut kredilerinde maliyet yükselince geri ödeme kredi tutarını ortalama beşe katladı. Ev almak da başka bahara kaldı. 1 milyon TL'nin geri ödemesi dudak uçuklattı.

Finans 20-06-24 10:20