Dolarla Altın Almak Haberleri

Gram altın ve dolar fiyatları gaza bastı... Alım fırsatı kollayanlar dikkat: İslam Memiş elinde altın ve doları olanları uyardı!

Dolar ve altın yatırımcıları son dakika güncel fiyatları 6 Temmuz Çarşamba günü de araştırmaya devam ediyor. Dolar/TL kuru ve gram altın fiyatları bu sabah yüzde 1 değer artışı ile güne başladı. BDDK'nın döviz kuru kararı sonrası dün 17 liranın üzerine çıkan dolar/TL kuruna rağmen ons altın fiyatının 1760 dolarlara kadar inmesi gram altın fiyatlarında yükselişi sınırlı bıraktı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve dolar bulunduranlar için kritik bir uyarıda bulundu...

Finans 06-07-2022 10:14

Altın ve dolara yatırım yapacaklar dikkat! İslam Memiş ‘daha mantıklı’ diyerek uyardı

Altın ve dolar fiyatı için kritik haftaya girildi. Piyasalar, Rusya-Ukrayna savaşının artırdığı belirsizliklerle karışık seyrederken, bu hafta gözler ABD Merkez Bankası (Fed) başta olmak üzere, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararına çevrildi. Karar öncesi faizler, altın ve dolar fiyatına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ‘daha mantıklı’ diyerek yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Finans 14-03-2022 13:46

Diğer Haber Etiketleri

Dolarla Altın Almak

Dolarla Altın Almak Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Dolarla Altın Almak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.