Duru Kınay Haberleri

Tozluyaka'nın yıldızı Emre Kınay'ın kızı güzelliğiyle hayran bıraktı! ''Annesinin fotokopisi!''

Başrollerini Serra Pirinç, Ecem Çalhan, Ahmet Haktan Zavlak, Ulvi Kahyaoğlu ve Kaan Miraç Sezen gibi isimlerin paylaştığı Tozluyaka dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekrana kilitledi. En son Şarkılar Bizi Söyler projesinde yer alan ünlü oyuncu Emre Kınay, Tozluyaka dizisiyle ekranlara geri döndü. Dizide özel bir okulun sahibi Kenan karakterine hayat veren Emre Kınay'ın özel yaşamı merak konusu oldu. Emre Kınay ve Emine Ün'ün kızı Duru Kınay, güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 03-10-2022 15:52

Emine Ün kızını ve yeni sevgilisini paylaştı! Bu ne hız

Tolga Karakaş’tan geçen yıl boşanan Emine Ün kardeşinin eski kocasıyla birlikte olduğu haberiyle şoke olmuştu. Hem eski kocası hem de kardeşini hayatından silen Emine Ün yeni aşka yelken açtı. Ün kızı Duru Kınay ve sevgilisiyle pozunu sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 27-09-2022 15:37

Emine Ün'ün kızıyla olan paylaşımı şaşkına çevirdi! Hangisi Emine, hangisi kızı?

Emine Ün ve Emre Kınay çiftinin kızları Duru Kınay, 17 yaşında bir genç kız oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan Duru Kınay'ın büyüdükçe annesine olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 11-05-2022 10:44

Emine Ün kızı Duru ile objektif karşısına geçti! 17 yaşındaki Duru Kınay güzelliğiyle büyüledi

Bir dönem ekranların aranılan isimlerinden olan Emine Ün, İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmi ile hafızalara kazınmıştı. Ünlü oyuncu Emine Ün'ün, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Emre Kınay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru Kınay ilgi odağı oldu. Güzelliğiyle hayran bırakan Duru Kınay annesini bile gölgede bıraktı.

Magazin 11-10-2021 10:07