Everton Fc Haberleri

SON DAKİKA: Yok artık Lampard! Son halini görenler gözlerine inanamadı

Spor haberi... Everton ile Premier Lig'e tutunmayı başaran 43 yaşındaki Frank Lampard aldığı kilolarla dikkat çekti. Futbolculuk döneminde düzgün ve güçlü fiziği ile bilinen İngiliz teknik adamın son hali görenleri şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 18-06-2022 11:35

Son dakika: Fatih Terim'in yeni adresini duyurdular! Büyük sürpriz...

Son dakika haberleri: Geride bıraktığımız sezona Galatasaray ile başlayan ancak gelen kötü sonuçların ardından başkan Burak Elmas ile yaptıkları görüşme sonrasında devre arasında takımdan ayrılan Fatih Terim, sarı - kırmızılı kulüp sonrası herhangi bir yerde görev almamıştı. Terim'in yeni adresinin hangi takım olacağı merakla beklenirken Suudi basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor 09-06-2022 17:44

Yok artık Cenk Tosun! Beşiktaş'tan kazanacağı para taraflı tarafsız herkesi şaşkına çevirdi

Golcü futbolcu Cenk Tosun, Beşiktaş için gün sayıyor. Beşiktaş'ın futbolcuya yıllık önerisi ortaya çıktı. İşte Cenk Tosun'un Beşiktaş'taki maaşı ise sosyal medyada gündem oldu. İngiltere'de iyi para kazanan milli oyuncunun Beşiktaş'ta oynayabilmek için müthiş bir indirim yaptığı öğrenildi.

Spor 03-06-2022 10:56

Cenk Tosun transferi bitti bitiyor! Beşiktaş'a dönmek için gün sayıyor! ''2022-23 Gol kralı Cenk Tosun''

Beşiktaş Cenk Tosun'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılar Everton ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu ile yaptığı görüşmeler olumlu ilerliyor. Özlem Ada Şahin, Instagram hesabından Cenk Tosun'un fotoğrafını paylaştı. Yaptığı paylaşım Beşiktaşlı taraftarları bir hayli heyecanlandırdı. İşte tüm detaylar...

Spor 02-06-2022 23:07

Son dakika: Frank Lampard, Fenerbahçe'nin yıldızı Osayi - Samuel'i istiyor!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de sezon başında göreve getirilen teknik direktör Vitor Pereira, 3-4-3 sistemini takıma aşılamaya çalışmış ve birkaç oyuncuyu farklı mevkilerde denemişti. Bu isimlerden biri olan Bright Osayi - Samuel, gösterdiği performansla taraftarın beğenisini toplamıştı. Özellikle son haftalarda sağ bek mevkiinde oynayan Samuel için İngiltere Premier Lig'in köklü ekiplerinden Everton devreye girdi.

Spor 14-05-2022 12:15

Liverpool şampiyonluğu istiyor! Everton'u 2-0 mağlup ettiler...

İngiltere Premier Lig'de Liverpool, derbi maçta Everton'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Spor 24-04-2022 20:36

Rezaletin adı: Ronaldo! Otizmli çocuğa saldırdı...

İngiltere Premier Lig devi Manchester United'da forma giyen Cristiano Ronaldo, son oynanan Everton maçındaki skandal hareketiyle gündeme gelmişti. Portekizli yıldız, bir taraftarın telefonunu yere fırlatarak kırmıştı. O taraftarın annesi şoke eden gerçeği açıkladı...

Spor 11-04-2022 16:19

İngiltere'nin Yılmaz Vural'ı! Gol sevincinde kolunu kırdı!

İngiltere Premier Lig ekibi Everton'ın teknik direktörü Frank Lampard, Newcastle maçında 90+9. dakikada gelen gole sevinirken kolunu kırdı.

Spor 18-03-2022 17:03

Böylesini ne gördünüz ne de duydunuz! Kendisini kale direğine bağladı...

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'de 20. haftanın erteleme maçında Everton ile Newcastle United'ın karşılaştığı mücadelede eşine benzerine rastlanmamış bir olay meydana geldi. Sahaya giren bir kişinin fosil yakıt kullanımının sona erdirilmesi için yaptığı hareket gündeme oturdu.

Spor 18-03-2022 11:18

Cenk Tosun, Galatasaray-Beşiktaş derbisinde tribünde!

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan ve önümüzdeki sezon Beşiktaş'a imza atması beklenen Cenk Tosun, Galatasaray derbisini izlemek için İstanbul'a geldi. Derbiyi tribünde takip eden Cenk Tosun transfer sorusunu da cevapladı.

Spor 14-03-2022 19:31

Galatasaray'dan ayrılan Fatih Terim'e Premier Lig ekibi talip oldu!

Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından tecrübeli teknik adam ile ilgili birçok dedikodu ortaya atılmıştı. Takımdan ayrılmasının ardından Burak Elmas ile adeta düşman olduğu iddia edilen tecrübeli çalıştırıcının başkanlık çalışmalarına başladığı ve Burak Elmas'tan böyle intikam alacağı konuşulmuştu. Son olarak Premier Lig ekiplerinden Everton ile adı geçen Fatih Terim'in teklif aldığı ve kararını yakın çevresine verdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 19-02-2022 17:17

Adana Demirspor'un 100 milyon Euro'luk Dele Alli transferini Frank Lampard engelledi!

Everton'ın Teknik Direktörü Frank Lampard, dünyaca ünlü yıldızın Türkiye'ye gelmesine engel olmuş... Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak yaptığı açıklamada Dele Alli ile anlaştıklarını hatta abisinin bile Türkiye'ye geldiğini ifade etti. Ancak transferin son aşamasında Everton Teknik Direktörü Frank Lampard'ın araya girerek transferi bitirdiğini ifade etti. 4 yıl önce değeri 100 milyon Euro olan İngiliz oyuncunun kariyeri şu sıralar düşüşte.

Spor 04-02-2022 13:07

Taraftarlar operasyon yaptı! Pereira İngiltere'de kriz çıkardı! İşte taraftarların yaptığı olay hamle...

Everton'da teknik direktörlük değişimi için yeni isimler masaya yatırılmaya başladı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra hangi takıma gideceği büyük merak konusu olan Vitor Pereira için Everton iddiası ciddi ciddi gündeme gelmişti. Hatta Portekizli çalıştırıcının bu hafta içinde İngiltere'ye giderek resmi imzayı atacağı öne sürülmüştü. Bu haberin ardından Everton taraftarı ayaklandı ve stadyumun duvarına Pereira'yı istemedikleri için yazı yazdılar. İşte detaylar...

Spor 26-01-2022 15:30

Duyanlar inanamıyor! Fatih Terim yerine Vitor Pereira ile anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra adı Brezilya Ligi takımlarından Flamengo ile anılan fakat anlaşma sağlayamayan Vitor Pereira'nın yeni takımı belli oldu. Fatih Terim ile anlaşma sağlayamayan Premier Lig ekibi Everton, Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Vitor Pereira ile el sıkıştı. Portekizli hocanın birkaç gün içinde İngiltere'ye gideceği ve resmi imzayı atacağı öğrenildi.

Spor 25-01-2022 09:16

Son dakika haberi: Fatih Terim, Premier Lig'e gidiyor! Dünyaca ünlü hocanın koltuğuna oturacak

Son dakika haberi: Galatasaray'la yolları ayıran Fatih Terim'in yeni adresinin neresi olacağı merakla beklenirken son gelen haberler heyecan yarattı. Sezon başında henüz sarı-kırmızılı takıma imza atmamışken de Premier Lig ekibi Everton'la adı anılan deneyimli hoca için İngiliz kulübü bir kez daha harekete geçmeye hazırlanıyor. Dünyaca ünlü Rafa Benitez'le yolları ayıran ve Everton, Terim'i dünyaca ünlü hocanın koltuğuna aday isimler arasında görüyor.

Spor 19-01-2022 17:48

Fenerbahçe'deki performansına rağmen oraya gider mi? Vitor Pereira'nın yeni durağı herkesi çok şaşırtacak

İngiltere Premier Lig ekibi Everton'da Rafa Benitez sonrası teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi. Fenerbahçe'deki görevine son verilen Vitor Pereira, İngiliz ekibinin yeni hoca adayları arasında bulunuyor. Daha önceki yıllarda da Portekizli hocayı takımın başına getirmek isteyen Everton'ın ilerleyen günlerde Pereira'ya resmi bir teklif sunabileceği belirtildi.

Spor 19-01-2022 07:41

Beklenen oldu! Dünyaca ünlü teknik direktör 6 ayda kovuldu

İngiltere Premier Lig ekibi Everton'da kötü gidişin ardından teknik direktör Rafael Benitez'in görevine son verildi. İspanyol çalıştırıcı, Haziran 2021'de Carlo Ancelotti'nin yerine göreve gelmiş ve kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

Spor 16-01-2022 19:35

Cenk Tosun, Acun Ilıcalı'yı üzdü! Uzatmalarda 3-2 kazandılar

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, İngiltere'nin prestijli kupalarından olan FA Cup'ta Cenk Tosun'un da formasını giydiği Everton ile karşılaştı. Normal sürenin 2-2 beraberlikle sonlandığı maç uzatmalara gitti. Acun Ilıcalı'nın da tribünden takip ettiği karşılaşmada ilgi çok büyüktü. İngiliz taraftarlar Acun Ilıcalı'ya tezahüratlarda bulunurken Türk bayrakları açtılar. Cenk Tosun'un da 117. dakikada oyuna girdiği maçı Everton uzatmalarda 3-2 kazanarak Hull City'yi eledi ve üst tura çıktı.

Spor 08-01-2022 23:35

Everton'dan Cenk Tosun transferinde pürüz! Beşiktaş...

Beşiktaş'ın Cenk Tosun'u bedelsiz kiralamak için teklif yaptığı ancak Everton kulübünün ise asgari düzeyde bir teklif beklediği bildirildi.

Spor 02-01-2022 11:46

Cenk Tosun bombası patlıyor! Beşiktaş...

Beşiktaş'tan rekor bonservisle Everton'a transfer olan Cenk Tosun, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle İngiltere'de beklenen performansı bir türlü sergileyememişti. Yıldız oyuncu için devre arasında birçok takımın adı geçerken en önemli adayın Beşiktaş olduğu aktarıldı. Cenk Tosun'un da Beşiktaş transferine sıcak baktığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 29-12-2021 17:20

Chelsea, Everton'a diş geçiremedi

İngiltere Premier Lig'in 17. haftasında oynanan maçta Chelsea, sahasında Everton'u ağırladı. Stamford Bridge'de oynanan maç 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Spor 17-12-2021 07:14

Everton 2-1 Arsenal | Maç Sonucu

Premier Lig'in 15. haftasında Everton, sahasında Arsenal'i 2-1 mağlup etti.

Spor 07-12-2021 07:13

Hazard Premier Lig yolcusu! İki talip birden

Real Madrid'deki kariyeri sakatlıkların da etkisiyle parlak geçmeyen Eden Hazard için Premier Lig'de iki takımın devrede olduğu aktarıldı.

Spor 06-12-2021 16:23

Cenk Tosun'dan Beşiktaş'a 3 yıllık imza

Devre arası transfer döneminde hücum hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, gündemine Everton'da forma giyen eski futbolcusu Cenk Tosun'u almıştı. Siyah-beyazlılar İngiliz ekibiyle ilk görüşmesini gerçekleştirirken, Everton'ın istediği bonservis bedeli de belli oldu.

Spor 06-12-2021 09:09

Cenk Tosun, 7 ay sonra maç kadrosunda!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen Cenk Tosun, 7 ay sonra maç kadrosuna dahil edildi.

Spor 02-11-2021 07:52

MAÇ SONUCU | Everton 2-5 Watford

İngiltere Premier Lig'de 9. hafta mücadelesinde Watford, deplasmanda Everton'ı 5-2 mağlup etti ve 3 maç aradan sonra kazandı. Watford'da Ozan Tufan, 64 dakika sahada kaldı.

Spor 23-10-2021 20:42

Fenerbahçe'den devre arası transfer hamlesi: Jean Philippe Gbamin

Süper Lig'de bu sezon şampiyon olarak 8 sezonluk hasrete son vermek isteyen Fenerbahçe, devre arası transfer dönemi için kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerin scout ekibi Everton'da forma giyen Jean Philippe Gbamin'i mercek altına aldı. İngiliz basınına göre Fenerbahçe yıldız isim için devre arasında teklif yapacak.

Spor 23-10-2021 14:07

Manchester United'a bir darbede Everton'dan

İngiltere Premier Lig'de 7. hafta karşılaşmasında Manchester United, konuk ettiği Everton'a ile 1-1 berabere kaldı ve son 2 haftada 4 puan kaybetti.

Spor 02-10-2021 16:59

Cenk Tosun sahalara geri döndü! ''Yeniden başlıyoruz''

İngiltere Premier Lig ekibi Everton'da forma giyen Cenk Tosun, uzun süreli sakatlığının sona ermesinin ardından yeşil sahalara döndü. Deneyimli golcü tedavisinin tamamlanması sonrası takımıyla antrenmana çıktı.

Spor 17-09-2021 19:01

Başakşehir'den James Rodriguez transferi

Süper Lig'de yeni sezona kötü bir başlangıç yapan İstanbul Başakşehir, Everton'dan James Rodriguez'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Spor 06-09-2021 18:41

Başakşehir'den James Rodriguez hamlesi

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Everton'dan ayrılması beklenen James Rodriguez için İngiliz ekibine resmi teklif yaptı.

Spor 05-09-2021 11:42

PSG'de Mbappe'nin yerine Richarlison

Real Madrid'in Kylian Mbappe transferinde sona yaklaşmasının ardından Paris Saint-Germain, 22 yaşındaki yıldızın yerini doldurmak için harekete geçti. Fransızların hedefi Everton'da oynayan Richarlison...

Spor 27-08-2021 22:37

Manchester United Everton maçı saat kaçta başlayacak? M. United Everton hangi kanalda?

Manchester United ile Everton, hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Manchester United, Old Trafford Stadyumu’nda Everton’ı konuk edecek.

Spor 07-08-2021 10:38

Everton'da skandal! Çocuk istismarı nedeniyle kadro dışı bırakıldı

İngiliz basınına yansıyan haberlerde Everton forması giyen bir futbolcu 'çocuk istismarı' nedeniyle tutuklandı. Daha sonra kefaletle serbest bırakılan o ismin sözleşmesi feshedildi. Soruşturmanın sürdüğü bilgisi verilirken Everton cephesinden bir yetkili, "Polis soruşturması nedeniyle bir futbolcumuzun sözleşmesini askıya aldığımızı doğrulayabiliriz. Kulüp yetkilileri soruşturmaya destek vermeye devam edecek ve şu an başka açıklama yapılmayacak" şeklinde konuştu. İşte detaylar...

Spor 20-07-2021 16:55

Everton Fenerbahçe'nin de gündemindeki Rafael Benitez'i resmen duyurdu!

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan İspanyol teknik adam Rafael Benitez'le anlaştığını duyurdu.

Spor 30-06-2021 17:49

Rafael Benitez'in yeni adresi belli oldu

Fenerbahçe ile adı geçen İspanyol teknik adam Rafael Benitez'in yeni adresi Everton oldu.

Spor 29-06-2021 23:15

Rafa Benitez'in yeni takımı belli oluyor

Nuno Espirito Santo ile anlaşamayan Everton, Rafael Benitez ile imza aşamasına geldi.

Spor 17-06-2021 18:56

Fatih Terim, İngiliz devine gidiyor

G.Saray'da sözleşmesi biten Fatih Terim'in Everton futbol direktörü Marcel Brands ile görüşmesi Kolombiya'da ses getirdi. Gol Caracol spor sitesinde, "Fatih Terim, Falcao'nun hocası olmaktan James Rodriguez ve Yerry Mina'yı eğitmeye Everton'a gidiyor" başlıklı bir haber yaptı, ülkede bu çok konuşuldu.

Spor 13-06-2021 17:20

Cenk Tosun, Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı

Siyah-beyazlılarda Aboubakar, Rosier ve Ghezzal'ın durumları belirsizliğini korurken, sezon ortasında Everton'dan kiralanan Cenk Tosun ayrılığı duyurdu. İşte detaylar...

Spor 17-05-2021 17:17

Everton: Bunlar futbola ihanet ediyor!

İngiliz futbolunun köklü kulüplerinden Everton, Avrupa Süper Ligi'ne karşı sert bir bildiri yayınladı.

Spor 20-04-2021 12:07

Chelsea, Everton engelini iki golle geçti

İngiltere Premier Lig'de Chelsea, konuk ettiği Everton'ı 2-0 mağlup etti.

Spor 08-03-2021 23:36

Everton, Lucas Digne'nin sözleşmesini 2025'e kadar uzattı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Fransız sol beki Lucas Digne ile sözleşme yeniledi.

Spor 24-02-2021 21:04

MAÇ SONUCU | Liverpool 0-2 Everton

İngiltere Premier Lig'in 25. haftası Merseyside derbisine sahne oldu. Everton, Anfield'da Liverpool'u 2-0 mağlup etti.

Spor 20-02-2021 22:44

ÖZET | Everton - Manchester City maç sonucu: 1-3

Premier Lig'in 24. haftasında Manchester City, deplasmanda Everton'ı 3-1 yendi. Bu sonuçla, puanını 56'ya yükselten Manchester City, ligde liderliğini sürdürürken en yakın takipçisi Manchester United ile aralarındaki puan farkını da 10'a çıkardı.

Spor 18-02-2021 08:07

ÖZET | Manchester United - Everton maç sonucu: 3-3

İngiltere Premier Lig'de Manchester United, sahasında Everton'la 3-3 berabere kaldı.

Spor 07-02-2021 08:59

Cenk Tosun, Everton'dan ayrılabilir

Premier Lig ekiplerinden Everton'da fazla forma şansı bulamayan milli futbolcu Cenk Tosun ile West Bromwich Albion'ın ilgilendiği iddia edildi.

Spor 25-01-2021 17:54

Cenk Tosun'dan gol sevinci açıklaması: Teşekkür için yaptım

Everton forması giyen milli futbolcu Cenk Tosun 357 gün sonra takımıyla gol sevinci yaşarken, golden sonra yaptığı kurt işareti İngiltere'de büyük tepkilere neden oldu. Milli golcü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada siyasi bir amaçla öyle bir işaret yapmadığını ve sadece teşekkür için ellerini havaya kaldırdığını belirtti.

Spor 11-01-2021 14:12

Tosun Paşa 1 yıl sonra attı; Everton kazandı

İngiltere Federasyon Kupası 3. turunda milli futbolcumuz Cenk Tosun'un da gol attığı maçta Everton, konuk ettiği Rotherdam United'ı 2-1 mağlup etti.

Spor 09-01-2021 17:46

MAÇ SONUCU | Everton 0-1 West Ham United

Premier Lig'in 17. haftasında Everton ile West Ham United karşı karşıya geldi.

Spor 01-01-2021 23:10