Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık Haberleri

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Üniversiteye hazırlanan öğrenciler mesleklere dair pek çok araştırma yapmakta ve buna göre bölüm tercih etmektedir. En çok araştırılan ve tercih edilen bölümlerden biri olarak Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ön plana çıkar. İnsan iletişiminin çok önemli olduğu bu bölüm ve meslek, pek çok iş imkânına sahiptir. Bu geniş yelpaze sayesinde öğrenciler bölümü tercih ederek meslek hayatına hazırlanmaktadır. Peki, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü mezunları ne iş yapar?

Egitim 17-03-2023 16:50

İki torun sahibi çift, aynı üniversitenin aynı bölümüne yerleşti

Eşiyle Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünü kazanan 52 yaşındaki Ayşe Çakır: - "İmza atarken 'iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta' diyoruz ya hayatı birlikte yaşamak lazım. Okulda da sınıfta da birlikte yaşamak lazım. Biz de eşimle bunun için uğraştık, çok şükür nasip oldu" - 60 yaşındaki Mahmut Çakır: - "Yıllarca çocukları çalıştırırken kendimiz de çalışmışız. Ucundan baktık, günde 3-5 soru çözdük"

Yurthaber 15-08-2022 16:25

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (MYO) mezunları ne iş yapar? Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (MYO) bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, meslek yüksek okullarında eğitim verilen bir bölümdür. Bu bölümü seçen adaylar 2 yıl boyunca mesleğe ilişkin bilgiler edinirler. Bu mesleği seçenlerin iyi iletişim kurma becerisine sahip olması beklenir. İş olanakları oldukça geniştir. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (MYO) bölümü mezunları nerelerde çalışır?

Egitim 11-07-2022 05:47