Halkla Iliskiler Ve Tanitim Haberleri

Terör örgünün sözde seçim çalışmasına MSB'den açıklama! 'Kabul edilemez'

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, terör örgütü PKK'nın Suriye'de sözde yerel seçim hazırlıklarına ilişkin soruyla ilgili açıklama yaptı. Aktürk ifadesinde "Terör örgütü, üçüncü tarafların verdiği cesaret ve destekle kendini meşrulaştırmaya çalışmaktadır. Sözde seçim çalışmaları Suriye'nin toprak bütünlüğü açısından kabul edilemez bir durum olduğu gibi bölgede huzurun ve barışın sürdürülebilmesi açısından olumsuz etkiler doğurabilecek potansiyele de sahiptir" dedi.

Haber 2024-05-29 17:57:36

Bakanlardan Irak'a kritik ziyaret: MSB'den terörle mücadelede kararlılık mesajı!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta basın toplantısı düzenledi. Terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğinin altını çizen Aktürk, son bir haftada Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 63 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Aktürk ayrıca Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in, bugün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ile Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini bildirdi.

Haber 2024-03-14 12:25:55

Ankara'da otobüs şoförlerine öfke kontrolü, stres yönetimi ve empati eğitimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Türkiye Belediyeler Birliğinin katkıları ve Başkent Üniversitesinin işbirliğiyle, ulaşım personeline "Halkla İlişkiler, Öfke Kontrolü-Stres Yönetimi ve Empati" eğitimi veriyor.

Yurthaber 2024-02-02 13:31:11

Zuhal Topal Zanzibar'da bikinisiyle poz verdi! Yerli halkla pozu gündem oldu

Tv8 ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in sunucusu Zuhal Topal ailesiyle tatile çıktı. Zanzibar'a giden Topal'ın bikinili pozları sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin yerli halkla pozu ise olay oldu.

Magazin 2024-01-24 14:52:29

Yer: İstanbul! Gören telefona sarıldı: Sultanahmet'e Ferrari marka polis aracı özel çekici ile getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarla çökertilen suç örgütlerine ait araçların mahkeme kararıyla emniyet kullanımına verildiğini duyurmuştu. Araçlar İstanbul'da sergilenmeye başlandı. O araçlardan biri ise Sultanahmet'te halkla buluşturuldu. Yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterirken Ferrari marka polis aracı özel çekici ile meydana getirildi.

Trend 28-12-23 10:13

CHP'nin 'TRT Haber' şikayetine RTÜK'ten ret geldi

CHP Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, TRT Haber kanalını RTÜK'e şikayet etmişti. RTÜK Bulut’un başvurusunu usul hatası yaptığı gerekçesiyle reddetti.

Haber 13-12-23 10:48

Çorum'un kovboyu olarak biliniyor! Gittiği her yerde büyük ilgi görüyor

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine gelen "Çorum'un kovboyu" olarak bilinen 69 yaşındaki emekli sınıf öğretmeni Sefer Karakaş, giydiği kıyafetler ve taktığı aksesuarlar nedeniyle dikkat çekiyor. Karakaş, giyim tarzının farklı olması nedeniyle gittiği her yerde büyük ilgi gördüğünü belirtti. İl il tarihi ve turistik yerleri gezdiğini söyleyen Karakaş, "Halkla sohbet ediyorum, kahvelere gidiyorum. Oralarda anılarımı anlatıyorum ve yaşlıların anılarını dinliyorum. Böyle bir gezi tutkunluğum var." dedi.

Haber 24-11-23 15:02

MSB duyurdu! İşte son bir haftada etkisiz hale getirilen terörist sayısı

Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil, son bir haftada 87 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle etkisiz hale getirilen terörist sayısı bu yıl içinde 1802'ye, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar ise 39 bin 145'e ulaşmıştır" dedi.

Haber 02-11-23 12:42

MSB haftalık bilançoyu açıkladı! İşte etkisiz hale getirilen terörist sayısı

Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son 1 haftada 39 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1 Ocak'tan itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1185'e ulaşmıştır" dedi.

Haber 07-09-23 12:55

SON DAKİKA | MSB duyurdu! Son bir haftada 50 terörist etkisiz hale getirildi 1 Ocak'tan itibaren sayı 942'ye ulaştı...

Son dakika haberi: Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, "Kararlılıkla uyguladığımız terörü kaynağında yok etme stratejisi ile Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 50 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bu kapsamda, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1 Ocak'tan itibaren 942'ye, 24 Temmuz 2015'ten bugüne ise 38 bin 285'e ulaşmıştır" dedi.

Haber 03-08-23 12:05

HALKLA İLİŞKİLER TABAN PUANLARI 2023: YKS ile özel ve kamu üniversiteleri Halkla İlişkiler taban puanları, kontenjan ve başarı sıralamaları

Halkla İlişkiler taban puanları 2023 ile ilgili sorgulamalar ÖSYM tarafından yayımlanan YKS sonuçları sonrası merak edildi. TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen YKS'ye dair açıklama bugün yapıldı. Halkla İlişkiler taban puanları, kontenjan ve başarı sıralamaları araştırılıyor. İşte, Halkla İlişkiler taban puanları ile ilgili bilgiler...

Egitim 20-07-23 11:08

Aysu Bankoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? CHP MYK üyesi Aysu Bankoğlu hangi görevlerde bulundu?

Aysu Bankoğlu'ın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. CHP'nin en son açıklanan Yeni MYK'sında Tanıtım ve Halkla İlişkiler alanında Aysu Bankoğlu sorumlu oldu. Peki, Aysu Bankoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 05-06-23 14:41

HDP olağanüstü büyük kongre kararı aldı! Selahattin Demirtaş'ın açıklamalarına yanıt

HDP Sözcüsü Ebru Günay, partisinin olağanüstü büyük kongre sürecinin başladığını bildirdi. Olağanüstü büyük kongre tarihini parti kurulları ve halkla yapacakları toplantıların sonucunda belirleyeceklerini ifade eden Günay, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş açıklamalarına da yanıt verdi.

Haber 01-06-23 13:44

Ekrem İmamoğlu 'İstanbul'u ayağa kaldıracak' diyerek duyurdu! Seçim sonrası HIZRAY projesi geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy-Sarıgazi Metro test sürüşü programına katıldıktan sonra Sultanbeyli'de halkla buluştu. 14 Mayıs sonrasındaki projelerinden bahseden İmamoğlu, "Sabiha Gökçen Havalimanı ve Beylikdüzü arasında İstanbul'u ayağa kaldıracak önemli bir proje hazırlıyoruz. Bu bölgeyi Beylikdüzü'ne kadar bağlayacak "HIZRAY" projesidir. Sizi buradan Beylikdüzü'ne 50 dakikada götürecek" dedi.

Haber 04-05-23 15:40

Mersin'de tutuklanan Büyükşehir Belediyesinin eski daire başkanına PKK üyeliği davası

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK soruşturması kapsamında tutuklanan eski Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 20-04-23 15:46

Ekonomi için yeni model, her il için özel plan! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin seçim stratejisi ortaya çıktı

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere doğru geri sayım sürerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin seçim bildirgesinin detayları da ortaya çıkmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim çalışmaları boyunca miting yerine açılışlarla halkla buluşacağı öğrenilirken, Karadeniz doğal gazından Anadolu Uçak Gemisi'ne, Kızılelma'dan hızlı tren hatlarına kadar dev projelere ağırlık verilecek. Seçim beyannamesine göre, Yeni Ekonomi Modeli, "Yaratıcı Ekonomik Model" adı altında yenilenecek.

Haber 28-03-23 08:23

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu kızdıran anlar: Ya çekme şunu çekme ya!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sosyal medyada dikkat çeken bir görüntüsü yayınlandı. Sel felaketi nedeniyle Şanlıurfa’da bulunan Bakan Soylu, halkla sohbet ettiği sırada görüntülenmesine tepki gösterdi. Bakan Soylu'nun tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Adıyaman ve Şanlıurfa'daki sel felaketinde 20 kişi hayatını kaybetmişti.

Haber 23-03-23 13:51

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Üniversiteye hazırlanan öğrenciler mesleklere dair pek çok araştırma yapmakta ve buna göre bölüm tercih etmektedir. En çok araştırılan ve tercih edilen bölümlerden biri olarak Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ön plana çıkar. İnsan iletişiminin çok önemli olduğu bu bölüm ve meslek, pek çok iş imkânına sahiptir. Bu geniş yelpaze sayesinde öğrenciler bölümü tercih ederek meslek hayatına hazırlanmaktadır. Peki, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü mezunları ne iş yapar?

Egitim 17-03-23 16:50

Halkla İlişkiler mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Halkla İlişkiler Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Üniversiteye hazırlanan öğrenciler bölümlerle ilgili oldukça yoğun araştırma yapmaktadır. Hangi mesleği yapmak istediklerine göre okuyacakları bölüm de değişir. Pek çok farklı bölüm olduğu için öğrenciler bazen seçim yapmakta zorlanabilir. Bunu önlemek için bölümleri detaylı bir şekilde araştırmak gerekir. Halka ilişkiler Bölümü de oldukça sık tercih edilen ve araştırılan bölümlerinden biridir. Peki, Halka İlişkiler mezunları ne iş yapar?

Egitim 17-03-23 16:49

Devlet Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden ayrıldı! MHP'den açıklama geldi: 'Milli manevi değerlere yakışmadı'

MHP Medya, Tanıtım, ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını duyurdu.

Haber 26-02-23 21:31

AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? 2023 AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı!

AÖF final sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı dün başlayan ve bugün de gerçekleştirilecek olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları nedeniyle merak konusu oldu. Bilhassa İşletme, İktisat, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ve Tarih gibi bölümlerde okuyan öğrenciler internette AÖF final sınav sonuçları tarihini araştırıyor. Peki, AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Egitim 22-01-23 10:48

AÖF SORULARI ve CEVAPLARI açıklandı mı? 2023 AÖF soruları ve cevap anahtarı İNDİR

AÖF soruları ve cevapları dün başlayan ve bugün de gerçekleştirilecek olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları nedeniyle merak konusu oldu. Bilhassa İşletme, İktisat Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, İnsan Kaynakları Yönetimi, Medya ve İletişim, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Radyo ve Televizyon Programcılığı, Spor Yönetimi ve Tarih gibi bölümlerde okuyan öğrenciler internette 2023 AÖF soruları ve cevap anahtarını araştırıyor. Peki, AÖF soruları ve cevapları açıklandı mı?

Egitim 22-01-23 08:46

The Sun gazetesi Meghan Markle ve Prens Harry’den özür diledi

Ünlü İngiliz köşe yazarı Jeremy Clarkson'ın yazdığı makale yüzünden The Sun gazetesi Prens Harry ve Meghan Markle'dan özür diledi. Çift, özrü bir halkla ilişkiler çalışması olarak nitelendirerek kabul etmedi.

Magazin 26-12-22 15:47

İngiltere Kralı III. Charles'a büyük şok! İkinci kez yumurtalı saldırıya uğradı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in 96 yaşında hayatını kaybetmesi tüm dünyada geniş yankı uyandırmış, ve tahta oğlu III. Charles çıkmıştı. Kral III. Charles, tahta çıkmasının ardından ikinci kez yumurtalı saldırıya uğradı. İngiltere’nin Luton kentinde halkla selamlaştığı sırada Kralı III. Charles'ın bulunduğu yöne yumurta atan 20’li yaşlarında bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 06-12-22 20:21

Gelişim Üniversitesi'nden satın alma eğilimlerine ilişkin bilgilendirme

İGÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Sinem Eyice Başev: - "Herhangi bir ürün ya da reklamla ilgili ne düşünüldüğü sorusuna verilen cevaplar yanıltıcı olabiliyor fakat beyin görüntüleme teknikleri kullanılarak yapılan ölçümler, reklama, ürüne, ambalaja nasıl yaklaşıldığını tespit edebiliyor. Yani, kişilerin neyi satın alacağına beyin karar veriyor"

Yurthaber 17-10-22 09:58

Ünlüler geçidi... Altın Portakal 2 yıl aranın ardından kortejle başladı! Aracı bakın kim kullandı

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin bu sene 59’uncusu düzenleniyor. Festival, sanatçı ve oyuncuların halkla buluştuğu geleneksel kortej ile başladı. Pandemi sebebiyle 2 yıldır gerçekleştirilemeyen ve bu sene tekrar düzenlenen korteje yoğun ilgi oldu. Kortejde Perihan Savaş, Erkan Can, Mustafa Alabora, Hatice Aslan, Nurgül Yeşilçay ve Salih Güney gibi ünlü isimler de yer aldı.

Magazin 01-10-22 18:06

GÜNCELLEME - Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 20 şüpheli yakalandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı B.G. ve bazı belediye çalışanları gözaltına alındı GÖZALTI SAYISI VE DETAY EKLENDİ

Yurthaber 28-09-22 13:38

Mersin'de terör operasyonu! Büyükşehir belediyesi daire başkanına gözaltı

Mersin'de terör örgütü PKK'nın şehir yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında operasyon düzenlendi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı üzerine başlatılan operasyonda aralarında Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı B.G.'nin de bulunduğu 30 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Haber 28-09-22 08:46

Mersin'de 30 PKK/KCK şüphelisinin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı

Operasyonda, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı B.G. gözaltına alındı

Yurthaber 28-09-22 08:34

Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunları ne iş yapar? Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir?

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, kurumların halk ile iletişiminin sağlanması için çalışmalar yürüten kişileri eğitir. Bu bölümden mezun olanlar hem kamuda hem de özel sektörde iş imkânına sahipler. Bölümde psikolojiden fotoğrafçılığa kadar pek çok alanda dersler verilir. Peki, Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunları ne iş yapar, nerelerde çalışır?

Egitim 09-09-22 16:19

Yıllar sonra hayallerini gerçekleştirdiler! 'Gençlere hayatın devam ettiğini göstermek istedik'

Niğde'de 60 yaşındaki Mahmut ve 52 yaşındaki Ayşe Çakır çifti, yıllardır kurdukları üniversite hayalini gerçekleştirdi. 2 çocuk ve 2 torunları olan çift, Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nü kazandı. Ayşe Çakır, "İki çocuğumuzu okutmak için birçok şeyden vazgeçtik. Artık onlar hayatlarını kurmaya başlayınca onların da desteğiyle karı-koca beraber hayatın devam ettiğini de göstermek istedik gençlere" dedi.

Haber 15-08-22 18:07

İki torun sahibi çift, aynı üniversitenin aynı bölümüne yerleşti

Eşiyle Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünü kazanan 52 yaşındaki Ayşe Çakır: - "İmza atarken 'iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta' diyoruz ya hayatı birlikte yaşamak lazım. Okulda da sınıfta da birlikte yaşamak lazım. Biz de eşimle bunun için uğraştık, çok şükür nasip oldu" - 60 yaşındaki Mahmut Çakır: - "Yıllarca çocukları çalıştırırken kendimiz de çalışmışız. Ucundan baktık, günde 3-5 soru çözdük"

Yurthaber 15-08-22 16:25

Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'ne İLEDAK’tan akreditasyon onayı

Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'ne İLEDAK’tan akreditasyon onayı

Yurthaber 13-04-22 17:27

Sosyal medyayı sallayan Mansur Yavaş iddiasına jet açıklama: İlgimiz bulunmamakta

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken muhalefetin adayının kim olacağı merak ediliyor. Millet İttifakı'nın adayını henüz açıklamamış olması siyaset gündeminde bazı isimlerin ön plana çıkmasına sebep oluyor. Adaylık için adı sıkça geçen siyasilerden biri de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş. Sosyal medyada konuşulan "Mansur Yavaş aday olacak" iddiası üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü hemen bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Haber 05-04-22 22:39

Rusya sokaklarında Ukrayna'nın işgaline tepkiler: Şok, tam destek, protesto

BBC muhabirleri Moskova ve Rostov sokaklarında halkla konuştu, Ukrayna'nın işgali hakkında ne düşündüklerini sordu.

Haber 25-02-22 13:08

İnsansı robot Ameca ilk kez halkla iletişim kurdu! Elon Musk iğrenç demişti

İnsansı robot Ameca, Las Vegas kentinde düzenlenen teknoloji fuarında görücüye çıktı. 2022 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) ilk kez halkla iletişim kuran Ameca büyük ilgi gördü. Etkinlikte Ameca'nın şaşırtıcı şekilde ayrıntılı ve duygulu yüz ifadelerini görmek için büyük bir kalabalık toplandı. Ameca, ilk olarak yüz ifadelerinin yer aldığı bir videoyla gündem olmuş ve Elon Musk ise robota "İğrenç" sözleriyle tepki göstermişti.

Haber 09-01-22 23:41

Apple, AR teknolojisine yatırım yapmaya devam ediyor

Apple, Meta’nın artırılmış gerçeklik (AR) ürünleri için iletişim ve halkla ilişkiler lideri Andrea Schubert’i işe aldı.

Haber 28-12-21 09:43

Vücut kıllarını almayı reddediyor! Güzellik tabularına karşı çıktı: Daha seksiyim

Yoga öğretmeni ve bir çevre yardım kuruluşunda halkla ilişkiler uzmanı olan 37 yaşındaki Natasha Collins-Daniel, grafik tasarımcı 38 yaşındaki kocası James ve yedi yaşındaki kızı ve dört yaşındaki oğluyla birlikte Bristol'de yaşıyor. Oldukça sakin ve normal bir hayatı olduğunu söyleyen Daniel, 2017 yılından beri vücudundaki kılları almıyor.

Trend 08-11-21 14:40

MHP, halkla buluşma gezileri düzenleyecek

MHP milletvekilleri, MYK ve MDK üyeleri, "Adım Adım 2023: İl İl Anadolu" programıyla, Cumhur İttifakı'nın projelerini anlatacak, vatandaşın taleplerini dinleyecek

Yurthaber 27-10-21 16:05

Canten Kaya kimdir? Canten Kaya kaç yaşında ve nereli?

Canten Kaya kamu kurumlarına ve sivil toplum kuruluşlarına etkili iletişim ve müşteri kazandıran iletişim alanında eğitimler vermesinin yanı sıra ekran önünde de yer alıyor ve bilgilerini aktarıyor. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü tamamlayan Kaya 2000'den beri insan kaynakları alanında iletişim uzmanı ve eğitmen olarak görev yapıyor.

Haber 12-10-21 14:53

Yargı dizisinin Ceylin'i kimdir? Pınar Deniz kaç yaşında ve nereli?

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı "Nazlı" karakteri ile beğeni toplayan Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ile başrolü paylaştığı "Yargı" dizisinde "Ceylin" rolüne hayat veriyor. Sil Baştan, Beyaz Yalan, Vatanım Sensin gibi projelerin oyuncu kadrosunda yer alan Pınar Deniz İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunudur.

Magazin 19-09-21 21:45

Recep Yazıcıoğlu kimdir? ‘Süper Vali' ölümünün yıl dönümünde anılıyor

Halkla yakınlığı ve çalışkanlığı ile tüm Türkiye’nin tanıdığı merhum Vali Recep Yazıcıoğlu, vefatının yıl dönümünde anılıyor. Halkla iç içe olması, sıra dışı tavırları, sıcaklığı, sportmen yönü yıllar geçse de unutulmayan Recep Yazıcıoğlu, gittiği her vilayette, ‘’Süper Vali’’ olarak tanındı.

Haber 08-09-21 15:07

Meral Akşener'e dikkat çeken 'başbakanlık' sorusu! Bakın nasıl yanıtladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Van'ın Erciş ve Çaldıran ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunup, halkla bir araya geldi. Ercişte, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan özel harekat polisi Halil Hamuryen'in ağabeyi Bilal Hamuryen, Akşener'e "15 Temmuz’dan önce 'başbakan olacağım' dediniz. Bunun açıklamasını bana yapmanızı istiyorum. Bir konuşmanızda 'köprüde ateş eden askerler emir altında ateş etmiştir ve suçsuzdurlar' dediniz" dedi. Akşener, kendisinin böyle bir sözü olmadığını söyledi.

Haber 28-07-21 16:46

Meltem Bozbeyoğlu kimdir, nereli? Meltem Bozbeyoğlu kaç yaşında?

Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Reklamcılık bölümlerini bitirmiş olan Show TV muhabiri Meltem Bozbeyoğlu'nun hayatı merak konusu oldu. Show Tv ekranlarında muhabirlik yapan Meltem Bozbeyoğlu’nun kariyeri de merak ediliyor. Peki Meltem Bozbeyoğlu kimdir, nereli? Meltem Bozbeyoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Magazin 17-07-21 20:55

Bakan Soylu'nun SBK Holding sahibinin özel uçağını kullandığı iddiasına yanıt

İçişleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, bugün bir gazetede Bakan Süleyman Soylu'ya atfedilen haberle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Bakan Soylu'nun SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın özel uçağını kullandığı iddiasına yanıt verildi.

Haber 25-06-21 11:18

Amerikalılar'ın Çoğunluğu Pandemi Öncesi Faaliyetlere Geri Döndü

Associated Press haber ajansıyla NORC Halkla İlişkiler Araştırma Merkezi ortaklığında düzenlenen anketin sonuçlarına göre, Amerikalılar’ın büyük bir çoğunluğu, seyahat etmek, sinemaya gitmek, spor etkinliklerine katılmak ve bar ve restoran gibi mekanlara gitmek gibi faaliyetlere yeniden döndü

Haber 18-06-21 20:40

Nazilli Belediyesi basın personeline fotoğrafçılık eğitimi

Nazilli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli, Nazilli Fotoğraf ve Plastik Sanatlar Amatörleri Derneği (NAFOD) eğitmenleri tarafından teçhizat, teorik ve pratik basın fotoğrafçılığı eğitimlerine başladı.Nazilli Fotoğraf ve Plastik Sanatlar Amatörleri Derneği Başkan Yardımcısı Kamil Okyay tarafından verilen seminer kapsamında; temel fotoğrafçılık ve teçhizat ile teorik ve pratik basın fotoğrafçılığı konuları işlenecek.“Teknolojiye ve eğitime her zaman ihtiyacımız var”Belediye personellerinin eğitilmesi ve alanında uzmanlaşması için bu tür programların büyük önem taşıdığına dikkat çeken Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Değerli arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Yurthaber 07-04-21 14:07

Şanlıurfa’da vatandaşlar taleplerini sahada iletiyor

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde kurduğu stantlarda vatandaşların taleplerini sahada alıyor.Vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini İletişim Merkezinden alan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, ilçe geneline kurduğu stantlarla vatandaşların taleplerini sahada alıyor.

Yurthaber 06-04-21 11:17

Dicle Üniversitesinden ’Bir oyuncak çok mutluluk’ kampanyası

Dicle Üniversitesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, köy okullarının ana sınıfında okuyan çocuklar için oyuncak toplama kampanyası başlattı.‘Bir oyuncak çok mutluluk ve haydi durma sende çocuklara umut ol’ sloganı ile başlatılan kampanya ile ilgili Dicle Üniversitesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, en güzel geri dönüşümü beraber yapmaları gerektiği belirtildi.

Yurthaber 02-04-21 17:30