Iç Kulak Iltihabı Haberleri

Uzmanı uyardı! Yazın çocuklarda sıklıkla görülen hastalıklar...

Yazın çocuklarda sıklıkla görülen hastalıklar olabiliyor. Özellikle bunaltıcı sıcakların etkisini gösterdiği bu dönemde çocuklar serinlemek için havuza veya denize giriyor. Ancak dikkati elden bırakmamak şart. Çünkü bazı durumlarda çocuklarda idrar yolu enfeksiyonları veya kulak iltihabı görülebiliyor. Ayrıca, ishal, sıcak çarpması ve döküntülere karşı da ailelerin dikkatli olması gerekiyor.

Haber 24-07-2022 17:12

Kulak hastalıkları belirtilerini görmezden gelmeyin!

Covid-19 pandemisi nedeniyle ertelenen hastane kontrollerinin ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini söyleyen uzmanlar, kulak hastalıklarının ertelemeye gelmeyeceğine dikkat çekiyor. İşitme ile ilgili sıkıntılara yol açabilecek kulak hastalıkları konusunda uyarılarda bulunan Doç. Dr. Deniz Tuna Edizer, kulakta en sık görülen 5 hastalığı ve etkilerini anlattı.

Haber 02-03-2021 11:25

Meniere hastalığı nedir? Meniere hastalığının belirtileri nelerdir?

İç kulakta meydana gelen aşırı basıncın etkisiyle ortaya çıkan meniere hastalığı bazı semptomları sebebiyle kişilerin hayatını oldukça zorlaştırabiliyor. Her yaşta görülebilen bu hastalık hakkında daha detaylı bilgiyi yazımızda sizler için derledik.

Haber 25-12-2020 15:02