Meral Kaplan Haberleri

Meral Kaplan'ın evindeki saunada patlama! Annesi ölümden döndü... Evin hali şoke etti

Oyuncu Meral Kaplan'ın annesi Ümit Kaplan kızının evine misafirliğe gitti. Anne evde sauna keyfi yapmak isterken ölümden döndü. Oyuncu Meral Kaplan'ın evindeki saunada patlama oldu. Evin son görüntüsü şoke ederken yangının da elektrikle ilgili oluşan problem nedeniyle çıktığı iddia edildi.

Magazin 02-02-2023 12:12

Meral Kaplan boşanma davasında tanığa saldırıp küfürler etti! Bana dil çıkardı, tahrik etti

Erhan Kiani ile boşanan eski manken ve oyuncu Meral Kaplan duruşmada şahit olan Kübra Ulutaş’a saldırdı. Meral Kaplan bununla da kalmadı şahit olan Ulutaş'ı ölümle tehdit edip küfürler yağdırdı. 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Kaplan'ın savunması ise gündem oldu.

Magazin 03-03-2022 07:20

Meral Kaplan kimdir? Demet ve Alişan konuğu Meral Kaplan'ın biyografisi..

Bir dönem mankenlik ve oyunculuk yapan Meral Kaplan şimdilerde çocuğu için hukuk mücadelesi veriyor. 8 yaşındaki kızı için eski eşi Erhan Kanioğlu'na karşı velayet savaşı veren Meral Kaplan 37 yaşında aslen Kırklareli doğumlu. Peki, Meral Kaplan kimdir? Demet ve Alişan konuğu Meral Kaplan'ın biyografisi..

Magazin 27-04-2021 10:27

Meral Kaplan, 6 yaşındaki kızının velayetini kaybetti

Meral Kaplan ile iş insanı eşi Erhan Kanioğlu, boşandı. Mahkeme, çiftin 6 yaşındaki kızlarının velayetini babaya verip Meral Kaplan’ın, Erhan Kanioğlu’na 200 bin lira tazminat ödenmesine hükmetti.

Magazin 21-04-2021 13:30

Meral Kaplan

Meral Kaplan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Meral Kaplan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.