Oturma Izni Haberleri

İstanbul göçmenlere kapatıldı mı? ‘39 ilçede oturma izni yasaklandı’ iddiası üzerine açıklama geldi…

İstanbul'da göçmen yasağı iddiaları üzerine açıklama geldi. Göç İdaresi Başkanlığı’ndan "İstanbul'da 39 ilçenin yabancıların ikamet izinlerine kapatıldığı" iddialarına ilişkin açıklama geldi. Açıklamada "İddialar gerçeği yansıtmamakta olup halihazırda 10 ilçe yeni ikamet izni başvurusuna kapalı durumdadır" ifadeleri kullanıldı.

Haber 16-07-2023 08:43

İstanbul'daki elektrik direklerinde skandal ilanlar! Bu kadar da olmaz dedirtti... Fuhuş, adam öldürmek gibi ağır suça karışmış ve deport almış yabancılar...

İstanbul'da elektrik direklerine asılan ilanlar, adeta "Bu kadar da olmaz" dedirtti. Göç İkamet Danışmanlık isimli bir şirket, internet sitesinde "Fuhuş, adam öldürme gibi ağır suçlardan Türkiye'ye giriş yasağı konanların yasaklarını kaldırma" vaadinde bulundu. Aynı şirket, İstanbul'daki elektrik direklerine de ilanlarını asmaya başladı. İnternet sitesindeki bilgilerde "Biz deport almış yabancının deport yasağını kaldırabiliyoruz." ifadeleri yer aldı.

Haber 06-06-2022 16:45

Yabancı uyruklulara sahte belgelerle oturum ve çalışma izni! Aralarında kamu görevlileri de var

Şanlıurfa'da, yabancı uyruklu kişilere sahte belgelerle oturum veya çalışma izni aldığı öne sürülen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kamu görevlilerinin de olduğu 28 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si kamu görevlisi 6 kişi tutuklandı.

Haber 28-04-2022 22:07

Oturma Izni

Oturma İzni Hakkındaki Haberler Mynet'te. Oturma İzni Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.