Seferberlik Emri Haberleri

Netanyahu'yu 'tutuklanma' korkusu sardı! Dünya liderlerine çağrı yaptı: Bunu durdurmak için tüm nüfuzlarınızı kullanın

İsrailli yetkililer hakkında "Gazze Şeridi'nde savaş ve insanlık suçları işledikleri" suçlamasıyla yakında tutuklama emri çıkarılabileceği beklentilerinin arttığı İsrail'de Netanyahu, sosyal medya platformu X üzerinden konuşmasını yayınladı. Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden tutuklama emri çıkması olasılığına işaret eden Netanyahu, "özgür dünyanın liderlerine bu tehlikeli adımı durdurmak için tüm nüfuzlarını kullanmaları" çağrısında bulundu.

Haber 2024-04-30 22:34:59

Karakoldaki yasak aşkın altından uyuşturucu çetesi çıktı! Polis memurları görevi kötüye kullanmak suçuyla karşı karşıya

Birleşik Krallık'ın Batı Yorkshire bölgesinde görev yapan 41 yaşındaki Şef Supt Daniel Greenwood emri altındaki 24 yaşındaki PC Caitlin Howarth isimli polis memuruyla yaşadığı yasak aşkın ifşa edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldı. Kendisi de uzaklaştırma cezasına çarptırılan Howarth, hapisteki bir uyuşturucu baronuyla bağlantısı nedeniyle yargılanıyor.

Trend 2024-04-17 08:57:20

Antalya’daki teleferik kazası ile ilgili çok konuşulacak iddia! ‘Seçimden sonra yapılacaktı’ diyerek emri veren kişiyi açıkladı

Antalya’daki teleferik kazasında tutuklanan otomosyan amirinin ifadesi ortaya çıktı. Serkan Yellice ifadesinde “159 kalem işten 19'u yapıldı, eksiklikler seçimden sonra tamamlanacaktı” dedi. Yellice ayrıca eksikler tamamlanmadan tesisin açılması ile ilgili emri veren kişinin kim olduğunu da açıkladı: “Eksiklikler giderilmeden tesisin açılması emrini veren kişi Ahmet Buğra Samsunlu'dur”

Haber 2024-04-17 07:42:28

Anne ve kızının öldüğü ilaçlama davası tüm Türkiye'nin gündemindeydi! Yakalama kararı çıkartıldı

Ankara'da anne Türkan Sabancılar ile kızı Elif Sude Sabancılar'ın ölümüne yol açan apartmandaki haşere ve tahtakurusu ilaçlaması davasıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 1'i tutuklu 3 sanıklı davada, İbrahim Çatuk'un tutukluluk halinin devamına karar verilirken; tutuksuz sanık Ramadan Abass Aden hakkında yakalama emri çıkartıldı.

Haber 2024-04-02 18:17:09

Kuzey Kore'den savaş sinyali: Dev tatbikat görüntülendi... ABD ve Güney Kore'ye rest: Ağır bedel ödeyecekler!

Güney Kore ile ABD arasındaki stratejik iş birliği ilişkilerinin geliştirilmesi, bölgedeki diğer devletleri de hareketlendirdi. Özellikle Kuzey Kore cephesinden önemli hamleler geliyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, orduya savaş hazırlıklarını artırma emri verdikten sonra ilk görüntüler geldi. Görüntüler uluslararası kamuoyunda büyük endişe yaratırken Kuzey Kore lideri Kim, ABD ve Güney Kore'nin "ağır bedel" ödeyeceği uyarısında bulundu.

Haber 08-03-24 09:29

20 milyon TL'ye suikast girişimi! İYİ Parti'yi sarsan detaylar... Şifre: 'Çocuklar denize girdi mi?'

İYİ Parti Manavgat eski İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'e yönelik düzenlenen silahlı saldırının ardından suikast girişimi çıktı. Söz konusu saldırının emri ise yine bir başka İYİ Partili isim tarafından verilirken, detaylar gündem yarattı. Belediye başkan adaylığı sürecinde yaşananlar sonrası saldırı talimatı verildiği belirtilirken, "Çocuklar denize girdi mi?" mesajının bir şifre olduğu ortaya çıktı.

Haber 19-02-24 07:08

Türkiye’nin en zengin üçüncü kişisine Interpol şoku! Ünlü iş insanı İnan Kıraç kızı İpek Kıraç'ı evlatlıktan 'miras' için reddetmişti: Şimdi de tutuklama emri çıkarılacak

İş insanı İnan Kıraç ile manevi kızı İpek Kıraç’ın miras kavgası büyüyor. Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç hakkında 24 Nisan 2023 tarihinde Paris’te suç duyurusu yapıldı. İpek Kıraç’ın, Fransız soruşturma hâkimi tarafından ifadesine başvurulmak üzere çağırıldığı ve bu çağrıya yanıt vermediği takdirde hakkında tutuklama emri çıkarılacağı öğrenildi. Tutuklama emrinin Fransız makamlarınca Interpol'e iletileceği belirtildi.

Finans 13-02-24 15:02

Dünya bu sözleri konuşuyor: Netanyahu'dan 'Saldırı emri verdik' açıklaması! Hamas duyurdu: 'Türkiye'den garantörlük talep edildi'

İsrail ve Hamas arasında ateşkese yönelik görüşmeler sürüyordu. Netanyahu yaptığı açıklamada Hamas'ın isteklerini kabul etmenin İsrail için yeni bir kıyıma yol açacağını savundu. Açıklamasında Netanyahu Gazze'nin güneyindeki Rafah kentine saldırıya hazırlanması için orduya emir verdiklerini söyledi. Öte yandan Hamas Hareketi Siyasi Büro Üyesi Usame el Hamdan, Gazze'de ateşkes için sundukları teklifte Türkiye'nin anlaşmada garantör olmasını talep ettiklerini açıkladı.

Haber 07-02-24 21:48

Survivor'da gerginlik büyüdü! Sema “Acil görev emri” notuyla paylaşınca...

Tansiyonun bir dakika bile düşmediği Survivor All Star'ın bütün bölümleri büyük bir heyecanla izleniyor. Nagihan ve Aleyna'nın tartışması gündemdeyken Sema'nın paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-24 11:14

Erciş’te 95 yaşındaki hasta kadın için seferberlik

Van’ın Erciş ilçesinde yolu kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan kırsal mahallede yaşayan kalp ve tansiyon hastası 95 yaşındaki Gülizar Çağlar, 2 saat süren yoğun çalışmanın ardından hastaneye ulaştırıldı.

Yurthaber 29-01-24 11:13
Van

Beklenen oldu! Kuzey Kore saldırıya başladı: Güney Kore tahliye kararı aldı!

Kuzey Kore, Güney Kore'nin Baengnyeong Adası ve Yeonpyeong Adası'na saldırmaya başladı. Alınan bilgilere göre 200'den fazla top mermisi atılması sonrası Seul cephesi harekete geçti. Ada sakinleri için tahliye emri verilirken, sürecin nereye gideceği merak ediliyor. Saldırılardan sonra Güney Kore'den ilk açıklama geldi.

Haber 05-01-24 09:47

Adana'da zimmetine para geçirdiği iddia edilen eski bankacıya 16 yıl 8 ay hapis

Sanık hakkında tutuklamaya yönelik yakalama emri çıkarıldı.

Yurthaber 02-01-24 14:20

Son dakika | Erdoğan parolayı açıkladı: Yeni seferberlik için 85 milyona seslendi! Bir damla da sen ol

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni seferberliğin parolasını açıkladı: 'Bir damla da sen ol!' Toplu açılış törenindeki konuşmasında su kaynaklarının verimli kullanılmasının önemine vurgu yapan Erdoğan, "Su kaynaklarımızı kirletmek ihanete eş değer bir gaflettir" sözleriyle de net bir mesaj verdi. Erdoğan ayrıca enflasyonun seyriyle ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 11-12-23 14:34

Bursa sahillerinde fırtına mesaisi

Bursa’nın birçok noktasında hafta sonu etkili olan fırtına ve yağış en çok Gemlik ilçesi sahilinde etkili olurken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri, fırtına ve taşkınların verdiği zararın etkilerini ortadan kaldırmak için seferberlik başlattı.

Yurthaber 29-11-23 10:00

İş adamına suikast girişimi! Emri Ukrayna'dan aldılar, Ataşehir'de kurşunladılar

Ataşehir'de iş adamının otomobilini kurşunladıktan sonra kızının otomobilini de takip ettikleri iddia edilen Türkmenistan uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte olayda kullandıkları silahlar ve çelik yelek ele geçirildi. Şüpheliler, kurşunlama emrini Ukrayna'da yaşayan 'Rıfat' adında bir kişiden aldıklarını söyledi. Polis, olayın azmettiricisini yakalamak için operasyonları sürdürüyor. İşte detaylar...

Haber 19-11-23 11:40

Esad için yakalama kararı! Bir ilk oldu

Fransa'da mahkeme 2013 yılında Suriye halkına kimyasal saldırı düzenleyerek "insanlığa karşı suç işlediği'' gerekçesiyle Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad için uluslararası yakalama emri çıkarttı. Paris mahkemesinin kararı, Suriye lideri hakkındaki ilk uluslararası yakalama emri özelliğini taşıyor.

Haber 15-11-23 15:57

CHP'de yeni başkan Özgür Özel! Seçimi kazandı, pazartesiyi işaret etti: Seferberlik ilan ediyorum

Cumhuriyet Halk Partisi uzun ve tansiyonu yüksek bir kurultay geçirdi. 12 saatten fazla süren kurultay ilk turda sonuçlanmayınca seçim ikinci tura kaldı. İlk turda oy sayımı sonucunda Özgür Özel 682, Kemal Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. İkinci tur için delegeler bir kez daha sandık başına gitti. Saatler süren kurultayın ardından ikinci turda 812 oy alan Özgür Özel CHP'nin yeni genel başkanı seçildi. Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı.

Haber 04-11-23 15:09

Çığlık sesleri duyuldu ama kimse yardım etmedi! 29 yaşındaki gencin cansız bedeni 1 ay sonra bacanın içinde bulundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletinde binanın içinde gizemli bir şekilde çığlık seslerinin yükselmesinden 1 ay sonra 29 yaşındaki bir adamın cansız bedeni bacanın içinde bulundu. Polis cansız bedenin yaptıkları incelemede hakkında tutuklama emri çıkarılan 29 yaşındaki Zachariah Andrews olarak belirlendiğini söyledi.

Trend 26-10-23 16:00

Sefer görev emri ne demek, kimlere çıkar? Sefer görev (seferberlik) emri çıktığında ne yapılır?

Sefer görev emrinin çıkıp çıkmadığı merak ediliyor. Son günlerde İsrail ile Filistin arasında yeniden tırmanan çatışmalar ve sivil kayıpların yaşanması Türkiye'nin birçok bölgesinde protesto edildi. Bu gelişmenin ardından seferberlik emri çıktı mı sorusunun yanıtı araştırılmaya başladı. Peki, Sefer görev emri ne demek, kimlere çıkar? Sefer görev (seferberlik) emri çıktığında ne yapılır?

Haber 20-10-23 17:02

Saldırı emri bekleyen İsrail askerlerinden ilginç pozlar: Dumanlar bombardıman ateşinden değil, barbeküden!

Gazze'de sınır hattının bir yanında bombardıman dumanları yükselirken bir diğer yanda ise barbekü dumanları yükseliyor. İsrail ordusunun yurt dışından ve içinden göreve çağırdığı yedek askerler Gazze sınırının sıfır noktasında bir araya gelip motivasyon yemeğinde buluştu. 'Saldırın' emrini bekleyen gönüllü askerlerin rahat halleri dikkat çekti.

Haber 17-10-23 16:43

SON DAKİKA | Hayatını kaybeden Türklerin sayısı yükseldi! İsrail ile Lübnan sınırındaki hareketlilik artarken, ABD'den 2 bin askerine 'hazır ol' emri

İsrail bir yandan Gazze'ye saldırmaya devam ederken Lübnan ve Suriye sınırlarında da hareketlilik yaşanıyor. İsrail'in Lübnan ile gerginliği de arttı, Lübnan'dan gelen son açıklamada "İsrail ateşe benzin döküyor" dendi. İsrail, Hamas saldırılarında hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının sayısının yükseldiğini duyurdu. Öte yandan ABD ordusunun 2 bin askerine 'hazır ol' emri verdiği açıklandı. İşte tüm detaylar...

Haber 17-10-23 11:37

Antalya’da aranan 63 zanlı yakalandı

Antalya’da çeşitli suçlardan aranan 63 zanlı gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü haklarında yakalama emri bulunan “asayiş ve diğer suçlardan aranan” şahısların yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi.

Yurthaber 25-09-23 15:33

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan, Çanakkale'de orman yangınından etkilenen köyleri ziyaret etti:

çişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale'de yaşanan orman yangınının ardından, bölgenin tekrar eski hale gelmesi için "seferberlik" başlatarak çok büyük mesai harcayacaklarını söyledi.

Yurthaber 24-08-23 15:27

Askerlikten kaçan bakan ABD'de kamyon şoförü oldu! Şaşırtan olay

Rusya Ukrayna savaşındaki gerginlik devam ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin genel seferberlik çağrısı yaptı. Savaşa katılmak istemeyenler arasında Denis Sharonov da yer aldı. Askere alınmak istemeyen Rusya'nın kuzeyindeki Komi Cumhuriyeti'nin eski Tarım Bakanı Denis Sharonov ABD'ye gitti.

Trend 18-08-23 11:43

Zekai Aksakallı 15 Temmuz'u anlatırken gözyaşlarını tutamadı! Ömer Halisdemir'e emri nasıl verdi? Sonunda şehadet var dedim

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı koyan kritik isimlerden olan eski Özel Kuvvetler Komutanı emekli korgeneral Zekai Aksakallı, o gece yaşananları canlı yayında anlattı. Ömer Halisdemir'in komutanı Aksakallı, emri nasıl verdiğini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Aksakallı "'Ömer bunun sonunda şehadet olduğunu biliyorsun değil mi' dedim. 'Komutanım feda olsun' dedi. 'Hakkını helal et' dedim. 'Komutanım helal olsun, siz de helal olsun' dedi" şeklinde konuştu.

Haber 15-07-23 21:08

Kara para aklanacağı iddiaları üzerine arama emri verildi! Başsavcılıktan 'Mv The Giver' gemisiyle ilgili açıklama: Nükleer teknoloji ham maddesi...

Nükleer teknoloji ham maddesi ve ekipmanları taşıdığı öne sürülen gemi Türk limanlarına yanaştı ve suç unsuru bulunup bulunmadığı incelendi. "Mv The Giver" adlı geminin İran'a gıda maddesi adı altında kara para aklamaya yönelik ithalat yapacağı konuşuluyordu. Konuyla ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaptı. Açıklamada radyoaktiviteyi ölçen cihazlar ile gerçekleştirilen ölçümlerin sonuçlarına dair bilgi de paylaşıldı.

Haber 26-06-23 11:43

Alarm seviyesi 2'ye yükseltildi! O ülkede yanardağ patlaması... Yetkililerden turistlere ve bölge sakinlerine uyarı

Endonezya’da Anak Krakatau Yanardağı’nın meydana gelen patlamaların ardından 3 bin metre yüksekliğe kül ve duman püskürtmeye başladığı belirtildi. Patlamalardan sonra alarm seviyesi 2'ye yükseltilirken yerleşim bölgelerine henüz tahliye emri verilmedi. Ancak yetkililerden turistlere ve bölge sakinlerine yanardağ çevresine yaklaşmama uyarısı yaptı.

Haber 09-06-23 13:18

Başkan Özcan selin vurduğu Demirciler’de acil durum ilan etti

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, gece saatlerinde başlayan ve gün boyu devam eden sağanak yağış nedeniyle dere yatağının taştığı ve hayatın felç olduğu Demirciler Mahallesi’nde seferberlik başlattı.

Yurthaber 30-05-23 14:34

İki Balkan ülkesi arasında gerginlik tırmandı! Orduya 'hazır ol' emri verdiler

Kosova'da polis kuvvetleri ve Sırplar arasında çıkan arbedede 4 kişi yaralanırken, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in de Sırbistan ordusuna "hazır ol" emri verdiği ifade edildi. İşte haberin detayları...

Haber 26-05-23 17:47

'Yurt dışında bulunan 4 şahıs hakkında yakalama emri...' Muharrem İnce hakkındaki paylaşımlarla ilgili soruşturmada 13 gözaltı

Siyaset gündeminde birbiri ardına önemli ve dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında ortaya atılan iddialar gündem olmuştu. Muharrem İnce ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlara ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı, yurt dışında bulunan 4 kişi hakkında yakalama emri çıkarıldı.

Haber 13-05-23 13:13

Kemal Kılıçdaroğlu: Borsa manipülatörleri, sizin gözünüzün yaşına bakmayacağım

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada seçimi kazanması halinde 15 Mayıs günü Borsa'ya soruşturma emri vereceğini duyurmuştu. Kılıçdaroğlu, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinin değer kaybederek günü tamamlamasının ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Borsa manipülatörlerini hedef alan Kılıçdaroğlu, "Sizin gözünüzün yaşına bakmayacağım" dedi.

Haber 10-05-23 19:25

Son dakika | 'Emri veren odur' dedi, sözleri dikkat çekti! İmamoğlu'ndan 'Erzurum mitingi' mesajları: Bana taş atılmadı...

Son dakika haberi: Dün akşam Erzurum mitinginde yaşanan gerginlik nedeniyle konuşmasını yarıda kesip İstanbul'a dönen Ekrem İmamoğlu, bugün Konya'dan halka seslendi. İmamoğlu konuşmasında "Bana taş atılmadı, millete taş atıldı, demokrasiye taş atıldı" derken "Herkesi kucaklamaya geliyoruz" mesajı verdi. "O meydan taşlanırken bir şey yapamayan emniyet güçlerine emri veren emniyet müdürüdür" diyen İmamoğlu "Sokaktaki bir avuç öfkeli gruba sakın aldanmayın, kavgaya girmeyin" diye konuştu.

Haber 08-05-23 15:23

Denizli’de 1 haftada 132 kişi tutuklandı

Denizli’de 1 haftada meydana gelen asayiş olayları dahil haklarında yakalama emri olan toplamda 132 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 08-05-23 15:01

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş 'borsa' açıklaması: '15 Mayıs'ta soruşturma emri vereceğim'

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazanması halinde 15 Mayıs günü Borsa'ya soruşturma emri vereceğinı açıkladı. Sosyal medya hesabından, bir video da paylaşan Kılıçdaraoğlu, "Bugün hayatımın en büyük projesini açıklıyorum. Türkiye'nin Türk dünyası ile geç başlayan ilişkilerini arşa çıkaracak projedir bu. Tarihi İpek Yolu'nu canlandıracağız. Türkiye'yi Çin'e bağlayacağız." dedi.

Finans 07-05-23 07:39

Kuşadası’nda yaz sezonu öncesi temizlik çalışmalarına hız verildi

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yaklaşan turizm sezonu öncesinde tüm kent genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili seferberlik ilan etti.

Yurthaber 04-05-23 08:51

Merak edilen sorular yanıt buldu! Ücret ödenecek mi? 'Yarısı Bizden' kampanyasında 'İstanbul' detayı...

Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Bakanlık olarak kentsel dönüşümde yeni bir seferberlik başlatıldığını belirtip “Yarısı Bizden” kampanyasına katılım koşullarını sosyal medya paylaşımıyla 20 soruda açıkladı. Bakan Kurum paylaşımında “Asrın felaketi bir milat bizim için. Aynı acıyı bir daha yaşayamayız, kararlıyız, İstanbul’da Yüzyılın Dönüşümü ile sağlıksız, riskli yapı bırakmayacağız. Yarısı Bizden kampanyamızla İstanbulumuzu birlikte dönüştüreceğiz, 20 soruda Yarısı Bizden” dedi.

Finans 24-04-23 10:38

Çin ordusuna emir verildi: İlhaka hazır olun! Dünyayı korkutan tarih açıklandı: Savaş hazırlıkları başladı

ABD istihbarat raporlarında yer alan bilgiye göre Çin ordusuna tarih verilerek ilhaka hazır olunması emri verildi. İlhak planının adresi olan Tayvan da tehdide karşı harekete geçerek ülke çapında dikkat çeken bir hamleye imza attı. Çin'den gelen gözdağı ise dünyayı tedirgin eden tarihe bir kez daha dikkatleri çekti.

Haber 22-04-23 12:19

Diyarbakırlı öğrencilerden depremzede kardeşlerine binlerce koli hediye

Diyarbakır’da eğitim gören öğrenci ve velileri tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen deprem bölgesine "seferberlik" kampanyası çerçevesinde toplanan kitap ve oyuncaklar, Kahramanmaraş’taki depremzede çocuklara gönderildi.

Yurthaber 13-04-23 09:24

Pakistan'ın eski Başbakanı Imran Khan hakkında tutuklama emri çıkarıldı

Pakistan'ın eski Başbakanı Imran Khan hakkında kadın yargıcı tehdit ettiği iddiasıyla ilgili açılan dava ve devlet hediyelerini satma ve mal varlığını gizleme suçlamalarıyla ilgili Toshakhana davasına katılmaması nedeniyle iki tutuklama emri çıkarıldı.

Haber 13-03-23 18:51

Son dakika: İçişleri Bakanı Soylu, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Toplantısı'nın kapanışında açıklamalarda bulundu

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük bir afet olduğunu belirterek, "Ama Türkiye'nin bunu toparlayabilme kabiliyeti ve kapasitesi vardır. Bu masa ve bu masanın arkasındaki bütün süreçler bir seferberlik oluşturduğu andan itibaren biz bunu toparlayabilme kabiliyetine sahibiz." dedi.

Haber 03-03-23 20:58

Ekrem İmamoğlu İstanbul'un yol haritasını bugün açıklamıştı! 'Büyük bir hayal kırıklığına uğradık'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı ile İstanbul'un yol haritasını bugün açıkladı. Toplantı sonrasında İBB Meclisi Deprem ve Doğal Afetler Komisyonu Başkanı Kadem Ekşi açıklanan planı eleştirerek "Büyük bir hayal kırıklığına uğradık" dedi.

Haber 01-03-23 19:40

İstanbul Deprem Seferberlik Planı açıklandı mı? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan deprem açıklaması

İstanbul Deprem Seferberlik Planı ile ilgili son dakika açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapıldı. 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası olası İstanbul depremine ilişkin konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Bu deprem millet olarak hepimizi harekete geçirdi. Hepimizin başı sağ olsun. Çok acı bir süreci hep birlikte yaşadık." diyerek konuya dair detayları aktardı.

Haber 01-03-23 14:06

'Bu bir seferberlik çağrısıdır' Ekrem İmamoğlu duyurdu! 'Bugün itibarıyla sahaya çıkıyorum' İstanbul Deprem Seferberlik Planı...

İstanbul Deprem Seferberlik Planı ile ilgili İstanbul'un yol haritası açıklandı. "İstanbul için yüksek düzeyli bir seferberlik başlatıyoruz" diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "İBB olarak güçlü bir inisiyatif alıyoruz, düzen değiştiriyoruz. İş birliğine ihtiyacımız var. Bilime ihtiyacımız var. Bilim yegane ışığımızdır. Bilimi görmezden gelerek yola devam etmemiz mümkün değil" şeklinde konuştu. Devamında 'Bu bir seferberlik çağrısıdır' ifadesini kullandı ve 'Bugün itibarıyla sahaya çıkıyorum' dedi.

Haber 01-03-23 13:18

İstanbul deprem seferberlik planı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu deprem seferberlik planını açıklayacak!

İstanbul deprem seferberlik planı ile ilgili açıklamada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarih verdi. 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası İstanbul’u depreme dayanıklı kent yapmak için buluşma çağrısı yapan Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasına ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki İstanbul deprem seferberlik planı ne zaman açıklanacak? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu deprem seferberlik planını saat kaçta açıklayacak?

Haber 28-02-23 07:55

İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: Deprem Seferberlik Planımızı çarşamba günü açıklıyoruz

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası gözler Türkiye'nin batı bölgelerine çevrildi. Birçok vatandaş, yaşadıkları binaların depreme karşı dayanıklılığını kontrol ettirirken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul Deprem Seferberlik Planımızı Çarşamba günü saat 13.00’te açıklıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 28-02-23 00:09

'Felaket yaşanır' diyerek uyardı, seferberlik çağrısı yaptı: İstanbul'u kuzeye taşımalıyız

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 45 bine yakın insanın hayatını kaybettiği depremler sonrası gözlerin çevrildiği beklenen Marmara depremi için yeni bir açıklama geldi. Deprem bölgesinde incelemeler yapan ODTÜ'lü akademisyenler arasında yer alan Profesör Doktor Barış Binici, olası bir depremde sıkışık yapılaşma nedeniyle felaketin boyutunun beklenenden yüksek olabileceğini belirtirken; seferberlik çağrısı yaptı. Binici, İstanbul'u "kuzeye taşıma" önerisinde bulundu.

Haber 27-02-23 10:03

Ekrem İmamoğlu'ndan deprem ile ilgili dikkat çeken 'kader' çıkışı! 'Akıl ve bilimle dalga geçmeyelim'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Çalışma Grubu Toplantısı'nda konuştu. İmamoğlu'nun konuşmasındaki 'kader' çıkışı, 'seferberlik' çağrısı ve 'çılgın proje' mesajı dikkat çekti. Depremle ilgili 'kader' sözlerine 'Akıl ve bilimle dalga geçmeyelim' diyen İmamoğlu, önümüzdeki günlerde çok kapsamlı bir çalışmayı paylaşacağını da duyurdu. İmamoğlu ayrıca, "Bu şehirde, Kanal İstanbul gibi anlamsız işlere asla ve asla ihtiyaç yoktur" dedi. İşte İmamoğlu'nun dikkat çeken o sözleri...

Haber 25-02-23 11:37

Ekmek parası için canlarını hiçe saydılar! Hurdacıdan akılalmaz sözler... Takdiriilahi

Depremden etkilenen Adana'da hurdacılar, yıkılacağı için girilmesi yasak olan binada, ev sahibinden satın aldıkları malzemeleri canlarını hiçe sayarak çıkardı. Bir hurdacı, binada çalışırken aşağıdaki arkadaşlarının herhangi bir sarsılma olduğunda uyarıda bulunduklarını söyledi. Kendisini ise "Deprem kaçınılmaz bir şey, Allah’ın emri, olacağı varsa olur. Buradan bir araç geçse ve titretse yine yıkılabilir" ve "Burada çalışırken yıkılırsa diyecek bir şey yok, takdiriilahi" diye savundu.

Haber 23-02-23 11:01

Transfer haberleri: Fenerbahçe transferde gözünü fena kararttı! Chelsea 'Hazırız' dedi, yönetim Hakim Ziyech'i ikna etmek için seferberlik başlattı...

Spor Toto Süper Lig'e verilen aradan sonra daha güçlü dönmeyi hedefleyen Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Şu ana kadar kadrosuna Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde ve Emre Demir'i katan sarı - lacivertliler, sahaya direkt olarak etki edecek bir transferin peşinde. Hakim Ziyech için daha önce Chelsea ile birçok kez temasa geçen Fenerbahçe'ye İngiliz devinden onay çıktı. İşte detaylar...

Spor 18-02-23 08:12